ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- Vasils-TOZ34E
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Ηρταμε και εμεις σπιτι πριν λιγο. Καθολου ασχημη η πρώτη φετινη εξορμηση αφου 2 οπλα χτυπησαμε 5 φασσες αλλα φεραμε σπιτι 4. Με λιγη προσοχη μπορουσαμε να πιασουμε ακομα 6-7 πουλια.
- christy2000
- Full Member
Επεστρεψα και εγω στις διακοπες μου μετα απο την εξοδο στο βουνο.
Απολογισμος 1 τρυγονι,1 φιλικουτουνι,1 φασσα που αφησα στο βουνο γιατι ο ''συναδελφος'' εχασε τη λαλεια του οταν το ρωτησα που επεσε το πουλι και 1 που οταν της εριξα πετουσε καλυτερα
Δοξα το Θεο επερασαμεν.
Απολογισμος 1 τρυγονι,1 φιλικουτουνι,1 φασσα που αφησα στο βουνο γιατι ο ''συναδελφος'' εχασε τη λαλεια του οταν το ρωτησα που επεσε το πουλι και 1 που οταν της εριξα πετουσε καλυτερα

Δοξα το Θεο επερασαμεν.
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- Nikos
Απολογισμός το πρωι, μια φάσσα στο χέρι και ενα τρυγώνι το οποίο το έδωσα σε συνάδελφο κυνηγό για τον λόγο ότι πιάσαμε την κουβέντα στο πόστο του και δεν μπορεσε να το παίξει εκείνος.Αυτό που με δυσαρέστησε είναι ότι δεν άκουσα καν ενα ευχαριστώ.
Το απογευματινό αφού με επερειπέξαν καλά καλά οι φάσσες χτύπησα ένα αρκοπέζουνο το οποίο έπεσε μέσα σε ποταμό χωρίς πρόσβαση.
Σημασία ότι εφτασα σπιτι καλά, έστω με ένα πουλί για τις πρώτες φωτογραφίες του γιου μου με θήραμα
Φίλε Χρυσανθε χαίρομαι που μέσα στην ατυχία σου φάνηκες τυχερός...
Κι εγώ το πρωί λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης αλλάξα πόστο γιατι φοβήθηκα οτι θα έπαιζαν χαμηλά, χαίρομαι που το έκανα γιατί ο φόβος μου επαληθεύτηκε...Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι μερικοί, για ενα πουλί ρε γ.... να ρισκάρουν να παίξουν κανένα!!!

Το απογευματινό αφού με επερειπέξαν καλά καλά οι φάσσες χτύπησα ένα αρκοπέζουνο το οποίο έπεσε μέσα σε ποταμό χωρίς πρόσβαση.
Σημασία ότι εφτασα σπιτι καλά, έστω με ένα πουλί για τις πρώτες φωτογραφίες του γιου μου με θήραμα

Φίλε Χρυσανθε χαίρομαι που μέσα στην ατυχία σου φάνηκες τυχερός...
Κι εγώ το πρωί λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης αλλάξα πόστο γιατι φοβήθηκα οτι θα έπαιζαν χαμηλά, χαίρομαι που το έκανα γιατί ο φόβος μου επαληθεύτηκε...Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι μερικοί, για ενα πουλί ρε γ.... να ρισκάρουν να παίξουν κανένα!!!

Ο δικος μου απολογισμος ειναι πως εφορτωθηκα....!μια φαουσα χαρτουτσιες!!!:) σε αντιθεση με αρκετους ειμασταν 3 ατομα μονοι μας πας το βουνο και δεν κουμανταραμε..το πιο λιγο επρεπε να πιασω 3 πουλια επαιξα σε 7-8 πουλια βολες αργοπορημενες οριακες κ τα καλλιτζια να ειναι με το ιδιο σκηνικο..την ωρα που τραβας την σκανδαλη να γυριζει..
Οι πολλοι κυνηγοι χαλουν το κυνηγι οι λιγοι γελουν σου τα πουλια..αυτο ειναι το κυνηγι..η μερα μου χαλασε απο εναν λεβεντη που χρωστα χαρη στον απολλων και τον πατερα του..
Κατα τα αλλα καλη μερα επιστρεψαμε ασφαλισμενα!ραντεβου την αλλη κυριακη σιδερενιες..
Οι πολλοι κυνηγοι χαλουν το κυνηγι οι λιγοι γελουν σου τα πουλια..αυτο ειναι το κυνηγι..η μερα μου χαλασε απο εναν λεβεντη που χρωστα χαρη στον απολλων και τον πατερα του..
Κατα τα αλλα καλη μερα επιστρεψαμε ασφαλισμενα!ραντεβου την αλλη κυριακη σιδερενιες..
- SilverPigeonS
Ο δικός μας απολογισμός εκτός από ένα πανέμορφο ξεπουπούλιασμα και ένα όμορφο επιχρυσωμένο καλλίκι από τα 10 μέτρα ήταν ένας θέρμος νερό κρυό, καφεδάκι, σάντουιτς, χυμός, αέρας καθαρός, θέα, γέλιο, μαύρισμα και δόξα το θεό αρτιμελής!!! Το κυνήγι της φάσσας δεν έχει σιγουριές, είναι απρόβλεπτο και ότι τύχει! Ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερος οπαδός του, πάμε για την παρέα και για το καλό της έναρξης!
Ελπίζω να γυρίσατε φίλοι μου όλοι υγιείς στα σπίτια σας!
Ελπίζω να γυρίσατε φίλοι μου όλοι υγιείς στα σπίτια σας!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- sotiris!129
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Ε Σωτηρη αφηστες φατσουες και το μισο φορουμ καρτερα με χειλι καμενα να δει τι επαιξες 
θελουμε φωτο φωτο φωτο ................................
παντα φιλικα για να μεν παρεξηγουμαστεν

θελουμε φωτο φωτο φωτο ................................

παντα φιλικα για να μεν παρεξηγουμαστεν

- Captain theodoros
ΣΩΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΩ ?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΒΛΕΠΩ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΒΛΕΠΩ

<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
μια φασσα το πρωι και που επεια να την πιασω εφυγε
το απογευμα ομως
ας ειναι καλα ο παρεας που εν εχει ιδεα που κυνηγι και ειπα του οτι εν επιασα τιποτε και επειρε με να ανοιξουν τα μαθκια μου

το απογευμα ομως

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Captain theodoros
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>