MARIOSE έγραψε:Ακόμα έναν υπέροχο μακάου από εμένα σήμερα. Εν πειράζει όμως, το να έρχεσαι από φάσσα παπαγάλος εν συνηθισμένο αλλά το να έρχεσαι από τζιήκλες παπαγάλος και μάλιστα χωρίς να δεις πουλί όπως ο σύντροφος σήμερα εν χειρότερο..
Λεωνίδα ήρτα σήμερα αλλά εν εκατέβηκα φίλε. Μόλις επάρκαρα έπιασε με η μάνα μου τηλέφωνο τζιαί είπεν μου ότι μου ετοίμασε πρόγευμα τζιαί έφυα όπως την αζίνα!

Είπε μου ο Αντώνης ότι εμιλήσετε.
Νίκο μου Κυριακή κατεβαίνω Πόλη μερκές

Mαριε μου εγνωρισα και τον συντροφο σου, λεβεντης οιπως εσυ!!!ηταν και ο Μαστρε Φλωρος μαζι μου και την ωρα που ηρτε ο Αντώνης επηα να παιξω ένα μπεκατσoνι και εκαμα τους πασα μια φασα που δεν της εσυρα γιατι ημουν ετκος ποστου και πηγαινε πανω τους...επια την ο Φλωρος
Εγω εκαμα ένα καλλικωμα που ακομα απορω που επιαν τα σκαγια η ωρα 6 15 το πρωι...μετα δεν εσυρα σιηπεθκια μεχρι τις 12 30...ηρτεν ενας μαστρος με τα σκυλια του...εκουβεντιασαμε και ειπε μου χαρας τη κραση μου να περιμενω μονος μου τοσες ωρες...φευκει...ερκετε το πουλουκι 300 πουλια...πεφτω χαμε μες την παλουρα...ξαπωλουν ουλλλες...σιηζουν που την πισω πλευρα των Ευκαλυπτων και καμνω σαλτο και βρεθουμε 10 μετρα που τους ευκαλυπτους ετοιμος για το μεγαλο καπελιασμα...ε δεν τις επεξε ο μαστρος που τα 200 μετρα?????καμνουν πανω και ουτε σιηπεθκια ο Λεωνιδας...αρεσκει μου που με ελυπηθηκε θεμας!!
Η ωρα 2 παρα πεντε ερκουντε παλε οι λεβεντες που νομιζουν ότι είμαι περιπεξιμο τους...καθουντε μπροστα μου παλε...και το περασμα αρχιζει 2 - 2 15...και απλα μενω μαλακας να τους βλεπω να τις παιζουν μισοουρανα...ερκετε και μια πανω μου μα το Θεο 50+ μετρα και που τα νευρα μου συρνω της...πεφτει...ξαναπαιζω την...ξανατρωει την...και σιηζει πας τους Ευκαλυπτους και καθεται...1 ωρα εφα τη ζωη μου και δεν την ηβρα...πιανω τα πουρτου μου και εκοπηκα για να μεν θολωσω παραπανω που τα νευρα μου...Κυριακη όμως θα παω κουρτισμενος...τα κοπελλουθκια πρεπει να μαθουν οτι το περιπεξιμο ως ένα σημειο ειναι...μετα γινεται προσωπικο το θεμα...αφηκα τους 1-2-3...κανει...θα πιανω τα πραματα μου και θα καθουμαι συνεχεια μπροστα τους....στα 20 μετρα...θα τους παρω ως το άλλο χωρκο...μπροστα τζινοι...πιο μπροστα εγω...
υπ: Κινηθηκαν πολλα μπεκατσονια παντως...

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...