Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Nikos έγραψε::lol: :lol: :lol:
Σόρυ ρε φίλε ! Εγώ όσους Λεωνίδες ξέρω εν Λένους που τους φωνάζουν! :? :? :D
Νομιζω το Λενος είναι από το Ελενος που βγαινει...εκτος αν ειπα μ@λακια!!! :? :? :?
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

:lol: :lol:
Δεν το γνωρίζω αυτό που λες, παντως τρείς Λεωνίδες που ξέρω σίγουρα, τους φωνάζουν Λενους
Οπως και να έχει εσύ παραμένεις Λεωνίδας! :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Nikos έγραψε::lol: :lol:
Δεν το γνωρίζω αυτό που λες, παντως τρείς Λεωνίδες που ξέρω σίγουρα, τους φωνάζουν Λενους
Οπως και να έχει εσύ παραμένεις Λεωνίδας! :D

χαχαχαχα...Νικο μου όπως θελεις λαλε με...εν εχω κανενα πρόβλημα!!!πειραζω σε!!! :lol: :lol: :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Νομίζω εννα ακούσουμε κατσάδα!! εννα μπουν μεσα οι αλλοι και εννα δουν μια ολοκληρη σελιδα για το πως σε λενε... :lol: :lol: :lol:
Ο'ι' φίλε , ήντα εννα σε βαφτίσω?? Λεωνίδας και οι τρακόσιες(φασσάκες) του!! :D :lol: ;)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:
πανικος έγραψε:παρε και το φλοπερ λεωνιδα μου να ποσκολιεσε με τες ποντικες :lol: εγω αυριο δεν ξερω τι να καμω θα ειμαι αδεια.εδω βαρεθηκα ερημος.ειναι πολλες οι επιλογες για αυριο εδω στον κυνηγετικο παραδεισο που δεν αποφασιζω.να παω στες τζικλες?να παω στες μπεκατσες?στα περδικια φραγκολινες?στον λαγο?στες φασσες?
ειμαι μεταξη μπεκατσας-τζικλας με το σκυλλακι η φασσας .γυρευκω και κανενα αλλο αθκιασερο αν εχει να καμουμε παρεα :D

Εν εχω ουτε φλοπερ ουτε αεροβόλα πανικο μου...αλλα οι ποντικες εκεινες ε σαν τα κατοικιδια μου...εσυνηθισα τον ηχο τους...και αμα δεν τις ακουσω μες την ησυχια του πρωινου...αγχωνουμαι...ε σαν να μου λαλουν καλημέρα μαστρε...σειρε κανενα κομματι σάντουιτς μες την παλλουρα...μεν μας ξειασεις!!! :lol: :lol: :lol:

Επεξεν μια περσυ ο σύντροφος...ετσι πραμα εν εξαναειδα...το τριχωμα της ηταν σαν του πουτολ...στην αρχη ενομισαμε εκαμαν αποδημια οι καστορες!!! :lol:

Παντως αυριο ο καιρος φαινεται καλος...όχι ότι παιζει ιδιαιτερη σημασια στη φασα...αλλα τουλαχιστον ε θα μας καψει ο ηλιος!!!
Έπρεπε να ήμουν μαζί σου και να δεις αν εκοντέφκαν, έκαμα καλή καταπολέμιση στα τρυγόνια. Κάτι κρεπαρίσματα που τους έκαμνεν ο Ρώσσος. Εμεινίσκαν κάτι τριχούες. :D :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:
πανικος έγραψε:παρε και το φλοπερ λεωνιδα μου να ποσκολιεσε με τες ποντικες :lol: εγω αυριο δεν ξερω τι να καμω θα ειμαι αδεια.εδω βαρεθηκα ερημος.ειναι πολλες οι επιλογες για αυριο εδω στον κυνηγετικο παραδεισο που δεν αποφασιζω.να παω στες τζικλες?να παω στες μπεκατσες?στα περδικια φραγκολινες?στον λαγο?στες φασσες?
ειμαι μεταξη μπεκατσας-τζικλας με το σκυλλακι η φασσας .γυρευκω και κανενα αλλο αθκιασερο αν εχει να καμουμε παρεα :D

Εν εχω ουτε φλοπερ ουτε αεροβόλα πανικο μου...αλλα οι ποντικες εκεινες ε σαν τα κατοικιδια μου...εσυνηθισα τον ηχο τους...και αμα δεν τις ακουσω μες την ησυχια του πρωινου...αγχωνουμαι...ε σαν να μου λαλουν καλημέρα μαστρε...σειρε κανενα κομματι σάντουιτς μες την παλλουρα...μεν μας ξειασεις!!! :lol: :lol: :lol:

Επεξεν μια περσυ ο σύντροφος...ετσι πραμα εν εξαναειδα...το τριχωμα της ηταν σαν του πουτολ...στην αρχη ενομισαμε εκαμαν αποδημια οι καστορες!!! :lol:

Παντως αυριο ο καιρος φαινεται καλος...όχι ότι παιζει ιδιαιτερη σημασια στη φασα...αλλα τουλαχιστον ε θα μας καψει ο ηλιος!!!
Έπρεπε να ήμουν μαζί σου και να δεις αν εκοντέφκαν, έκαμα καλή καταπολέμιση στα τρυγόνια. Κάτι κρεπαρίσματα που τους έκαμνεν ο Ρώσσος. Εμεινίσκαν κάτι τριχούες. :D :D
Σπυρο μου τοσα χρονια καμνουν μου παρεα...αν τις σκοτωσεις ε να με πιαει η καταθλιψη...εχω τες σαν τα hamsters!!! :lol: :lol: :lol:
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Εδώ ξαι 2 εξορμήσεις δεν εχουμε δει το χρωμα της...ελπιζω αυριο να μας κανει την χαρη...

Καλα και ασφαλισμενα κυνηγια σε ολους
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ακόμα έναν υπέροχο μακάου από εμένα σήμερα. Εν πειράζει όμως, το να έρχεσαι από φάσσα παπαγάλος εν συνηθισμένο αλλά το να έρχεσαι από τζιήκλες παπαγάλος και μάλιστα χωρίς να δεις πουλί όπως ο σύντροφος σήμερα εν χειρότερο.. :lol: :lol:

Λεωνίδα ήρτα σήμερα αλλά εν εκατέβηκα φίλε. Μόλις επάρκαρα έπιασε με η μάνα μου τηλέφωνο τζιαί είπεν μου ότι μου ετοίμασε πρόγευμα τζιαί έφυα όπως την αζίνα! :lol: Είπε μου ο Αντώνης ότι εμιλήσετε. ;)

Νίκο μου Κυριακή κατεβαίνω Πόλη μερκές 8-)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Ακόμα έναν υπέροχο μακάου από εμένα σήμερα. Εν πειράζει όμως, το να έρχεσαι από φάσσα παπαγάλος εν συνηθισμένο αλλά το να έρχεσαι από τζιήκλες παπαγάλος και μάλιστα χωρίς να δεις πουλί όπως ο σύντροφος σήμερα εν χειρότερο.. :lol: :lol:

Λεωνίδα ήρτα σήμερα αλλά εν εκατέβηκα φίλε. Μόλις επάρκαρα έπιασε με η μάνα μου τηλέφωνο τζιαί είπεν μου ότι μου ετοίμασε πρόγευμα τζιαί έφυα όπως την αζίνα! :lol: Είπε μου ο Αντώνης ότι εμιλήσετε. ;)

Νίκο μου Κυριακή κατεβαίνω Πόλη μερκές 8-)

Mαριε μου εγνωρισα και τον συντροφο σου, λεβεντης οιπως εσυ!!!ηταν και ο Μαστρε Φλωρος μαζι μου και την ωρα που ηρτε ο Αντώνης επηα να παιξω ένα μπεκατσoνι και εκαμα τους πασα μια φασα που δεν της εσυρα γιατι ημουν ετκος ποστου και πηγαινε πανω τους...επια την ο Φλωρος

Εγω εκαμα ένα καλλικωμα που ακομα απορω που επιαν τα σκαγια η ωρα 6 15 το πρωι...μετα δεν εσυρα σιηπεθκια μεχρι τις 12 30...ηρτεν ενας μαστρος με τα σκυλια του...εκουβεντιασαμε και ειπε μου χαρας τη κραση μου να περιμενω μονος μου τοσες ωρες...φευκει...ερκετε το πουλουκι 300 πουλια...πεφτω χαμε μες την παλουρα...ξαπωλουν ουλλλες...σιηζουν που την πισω πλευρα των Ευκαλυπτων και καμνω σαλτο και βρεθουμε 10 μετρα που τους ευκαλυπτους ετοιμος για το μεγαλο καπελιασμα...ε δεν τις επεξε ο μαστρος που τα 200 μετρα?????καμνουν πανω και ουτε σιηπεθκια ο Λεωνιδας...αρεσκει μου που με ελυπηθηκε θεμας!!

Η ωρα 2 παρα πεντε ερκουντε παλε οι λεβεντες που νομιζουν ότι είμαι περιπεξιμο τους...καθουντε μπροστα μου παλε...και το περασμα αρχιζει 2 - 2 15...και απλα μενω μαλακας να τους βλεπω να τις παιζουν μισοουρανα...ερκετε και μια πανω μου μα το Θεο 50+ μετρα και που τα νευρα μου συρνω της...πεφτει...ξαναπαιζω την...ξανατρωει την...και σιηζει πας τους Ευκαλυπτους και καθεται...1 ωρα εφα τη ζωη μου και δεν την ηβρα...πιανω τα πουρτου μου και εκοπηκα για να μεν θολωσω παραπανω που τα νευρα μου...Κυριακη όμως θα παω κουρτισμενος...τα κοπελλουθκια πρεπει να μαθουν οτι το περιπεξιμο ως ένα σημειο ειναι...μετα γινεται προσωπικο το θεμα...αφηκα τους 1-2-3...κανει...θα πιανω τα πραματα μου και θα καθουμαι συνεχεια μπροστα τους....στα 20 μετρα...θα τους παρω ως το άλλο χωρκο...μπροστα τζινοι...πιο μπροστα εγω... :lol: :lol:

υπ: Κινηθηκαν πολλα μπεκατσονια παντως...

Εικόνα
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Άμα έπιασες τζιαί το μπεκατσόνι σου είσαι πόμπα λεβέντη μου!

Καταλάβω σε φίλε, εν σπαστικό να κάθεσαι σε ένα πόστο που το πρωί τζιαί να έρκουνται να κάθονται μπροστά σου... δυστυχώς εν σέβεται κανένας φίλε. Εν γιαυτό που προτιμώ τα ψηλά βουνά ρε φίλε, μακριά τους τζιαί καλά. :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”