Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε:Έκοψε μας τη φόραν ο mod πάλε... :lol:

Επανερχόμαστε στο θέμα μας, τα φασσάκια αύριο που θα είναι άραγε?? Αν δεν υπάρξει αλλαγή στα πλάνα, θα πάω ένα περίπατο σε ένα σημείο που θέλω να ψάξω και στην επιστροφή μπορεί να περάσω που το γείτο Λεωνίδα να του πω ένα καλημέρα 8-)

Καλά κυνήγια σε όλους παιδιά!
Κοπιασε...εκει θα είμαι...στην αιωνοβια παλλουρα παρεα με τις ποντικες μου!!!! :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

παρε και το φλοπερ λεωνιδα μου να ποσκολιεσε με τες ποντικες :lol: εγω αυριο δεν ξερω τι να καμω θα ειμαι αδεια.εδω βαρεθηκα ερημος.ειναι πολλες οι επιλογες για αυριο εδω στον κυνηγετικο παραδεισο που δεν αποφασιζω.να παω στες τζικλες?να παω στες μπεκατσες?στα περδικια φραγκολινες?στον λαγο?στες φασσες?
ειμαι μεταξη μπεκατσας-τζικλας με το σκυλλακι η φασσας .γυρευκω και κανενα αλλο αθκιασερο αν εχει να καμουμε παρεα :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

πανικος έγραψε:παρε και το φλοπερ λεωνιδα μου να ποσκολιεσε με τες ποντικες :lol: εγω αυριο δεν ξερω τι να καμω θα ειμαι αδεια.εδω βαρεθηκα ερημος.ειναι πολλες οι επιλογες για αυριο εδω στον κυνηγετικο παραδεισο που δεν αποφασιζω.να παω στες τζικλες?να παω στες μπεκατσες?στα περδικια φραγκολινες?στον λαγο?στες φασσες?
ειμαι μεταξη μπεκατσας-τζικλας με το σκυλλακι η φασσας .γυρευκω και κανενα αλλο αθκιασερο αν εχει να καμουμε παρεα :D

Εν εχω ουτε φλοπερ ουτε αεροβόλα πανικο μου...αλλα οι ποντικες εκεινες ε σαν τα κατοικιδια μου...εσυνηθισα τον ηχο τους...και αμα δεν τις ακουσω μες την ησυχια του πρωινου...αγχωνουμαι...ε σαν να μου λαλουν καλημέρα μαστρε...σειρε κανενα κομματι σάντουιτς μες την παλλουρα...μεν μας ξειασεις!!! :lol: :lol: :lol:

Επεξεν μια περσυ ο σύντροφος...ετσι πραμα εν εξαναειδα...το τριχωμα της ηταν σαν του πουτολ...στην αρχη ενομισαμε εκαμαν αποδημια οι καστορες!!! :lol:

Παντως αυριο ο καιρος φαινεται καλος...όχι ότι παιζει ιδιαιτερη σημασια στη φασα...αλλα τουλαχιστον ε θα μας καψει ο ηλιος!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μια χαρά περνάτε!!! Χαίρομαι...
Σας έχασα για λίγο καιρο !
Αλέξη θέλει κράση πολλή να έχεις ετσι βολή και όμως να έχεις την ψυχραιμία και να πεις εν σε σημαθκιάζω καν...
Μάριε λεβέντη μ πότε εννα ερτεις στα μέρη μας?
Όσο για τις φασσάκες κάμνω υπομονή, θα έθει και η σειρά τους... Το ραντεβού εν καθορισμένο ;) :)
Λενο δεν σε γνωρίζω προσωπικά αλλά για μένα ο καιρός στο κυνήγι της φάσσας , τουλάχιστον στους τόπους που κυνηγώ παίζει πολλή σημασία ;)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Nikos έγραψε:Μια χαρά περνάτε!!! Χαίρομαι...
Σας έχασα για λίγο καιρο !
Αλέξη θέλει κράση πολλή να έχεις ετσι βολή και όμως να έχεις την ψυχραιμία και να πεις εν σε σημαθκιάζω καν...
Μάριε λεβέντη μ πότε εννα ερτεις στα μέρη μας?
Όσο για τις φασσάκες κάμνω υπομονή, θα έθει και η σειρά τους... Το ραντεβού εν καθορισμένο ;) :)
Λενο δεν σε γνωρίζω προσωπικά αλλά για μένα ο καιρός στο κυνήγι της φάσσας , τουλάχιστον στους τόπους που κυνηγώ παίζει πολλή σημασία ;)

O Λενος εγω είμαι??? :lol: :lol:

Νικο μου τα πουλια αμα ε να παν στο φαι ε να παν...αμαν ε ξηρασια και εχει νερο...θα παν στο νερο...ειτε αερα βορκα ειτε νοθκια...την πορεια τους ε να την καμουν...

Δεν μιλω φυσικα να βρεχει, να χιονιζει και να εχει ακραιες καιρικες συνθήκες...αλλα και σε ηπιο και σε λιγο παλιοκαιρο....οι φασες θα κινηθουν...ειτε εχει ηλιο ειτε εχει συννεφια...ετσι τις εχω καταλαβει τοσα χρονια...αλλα και παλι μπορει να μην τις δεις καθολου...πολύ απροβλεπτο κυνηγι

Καμμια φορα παιζει ρολο και ο τοπος φυσικα...αν τα πουλια εκει κουλιαζουν λογο αερα κλπ
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

:lol: Ναι εσυ εισαι!

Δεν διαφωνώ με αυτά που λες. Απλα αυτο που πρόσεξα εγώ είναι ότι ανάλογα με τον καιρό αυξάνεται ή μειώνεται η κίνηση των πουλιών... μιλώ για τις περιοχές όπου πηγαίνω εγώ
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Nikos έγραψε::lol: Ναι εσυ εισαι!

Δεν διαφωνώ με αυτά που λες. Απλα αυτο που πρόσεξα εγώ είναι ότι ανάλογα με τον καιρό αυξάνεται ή μειώνεται η κίνηση των πουλιών... μιλώ για τις περιοχές όπου πηγαίνω εγώ
Εβαφτισαν μας παλε!!! :lol: :lol: :lol:

Εχεις δικαιο...ο κάθε τοπος εχει τις ιδιομορφίες του!!!
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

:lol: :lol:

Σορυ ρε φιλε ένεν Λεωνίδα που σε λένε? :)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Nikos έγραψε::lol: :lol:

Σορυ ρε φιλε ένεν Λεωνίδα που σε λένε? :)
Ναι φιλε...αλλα Λενο πρωτη φορα με ειπαν!!! :D
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

:lol: :lol: :lol:
Σόρυ ρε φίλε ! Εγώ όσους Λεωνίδες ξέρω εν Λένους που τους φωνάζουν! :? :? :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”