Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Anthimos »

Χαρας ευαγγέλια για τους Φασσαρηδες . πρεπει να εχει ξεκινησει η καθοδος των αποδημιτικων φασσων . Σημερα το πρωι ειδα ενα τεραστιο κοπαδι στην απαγορευμενη Αγ Ιωαννη Μαλουντας προς Φραγμα Κληρου

Οταν λεω τεραστιο εννοω καμια 300-400 πουλια το πιο λιγο

Συνηθως εκει περιφερεται ενα κοπαδι 30 -40 πουλια του τόπου
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μακάρι Άνθιμε μου. Τούτες που είδα εγώ πάντως εσημάθκιασα τες τζιαί έγραψα τζιαί τα νούμερα τους. :D

Μα σαν να τζιαί είδα το Λεωνίδα να πηαίνει όπως την αζίνα για χαρτούτσιες, οξά εν η ιδέα μου?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Athos 1978 έγραψε:Ρε κοπέλια αμαν το πουλί πεταχτεί μπροστά σου όπως την φωτό αν της σύρεις το όπλο έχεις παραπάνω πιθανότητες να το καρπωθείς :) , τι λες και εσύ ΓΙΑΤΡΕ ??
Έχω πάρει τέτοια πουλιά με κοντακιά
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

BAIKAL TEAM έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:To καλλιτζι παει συννεφο Αλεξη μου...Κυριακη και σημερα ηταν κατι το πρωτογνωρο...και όχι μονο από μας αλλα από ολους τους κυνηγους του τοπου...σε σημειο να θελεις να σπασεις το οπλο!!!
Φιλε τουλαχιστον αμαν εχει πουλια και σου δινουν χερι τα πραματα δεν ειναι τοσο ασχημα...αλλα να σου δινονται ολη μερα 1-2-3 ευκαιριες και να καλλικωνεις τα ακαλικωτα τζιαμε θελεις να κουτουλησεις τον πευκο ...εννκαι τουτα μες το παιγνιδι ομως..υγεια πανω απο ολα!

Αμα εν εχει πουλια...και ερτει κανενα πανω σου...σιουρα καλλικωνεις το που το αγχος.Εγω επρεπε να παιξω τη Κυριακη και σημερα συνολο 15 πουλια...και επιασα 3...ετσι πραμα εν εξαναειδα...να γεμωνει ο τοπος φτερα και να πασην...κατι παει λαθος...τελικα οι θερμοκρασίες επηρεαζουν τα φυσίγγια...ότι και αν μου πεις...ατε εκαλλικωσα 3-4 πουλια...τα αλλα??οι αλλοι κυνηγοι??

Είμασταν 3 οπλα την Κυριακη...εσηραμε 1 πακετο χαρτουτσιες ο καθενας μεσα σε 1 ωρα...επιασα 3 εγω 2 ο ενας και 0 ο άλλος...ε εν εξηγείτε διαφορετικα...και μιλουμε για ατομα που παιζουν πολλα καλα
Λεωνιδα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις ενα ταχογραφο και ριξει καποια φυσιγγια ωστε να δεισ με το οπλο σου...το οπλο σου επαναλαβανω....τις ταχυτητεσς που βγαζουν!

οι ταχυτητεσ των εργοστασιων μπορει να ειναι σωστες αλλα δεν ειναι αντιπροσοπευτικες για κανεναν...ο λογος ειναι οτι οι δοκιμεσ γινονται παντα σε σταθερεσ θερμοκρασιεσ και υγρασιες οπως επισης και με κανονακι....τα δεδομενα αλλαζουν.....οπως καταλαβαινεις θα εισαι σιγουρος για σωστα αποτελεσματα μονο εαν κανεις δοκιμες με το οπλο σου και σε εξωτερικο χωρο....στη φυση!

Γνωμη μου....εαν ριξεις ενα φυσιγγι με ταχυτητα 400m/s και ριξεισ και ενα αλλο με 420m/s δεν θα εχει αλλαξει κατι το ουσιαστικο.....

Γνωμη μου και παλι.....κλεισε λιγο τα τσιοκς σου(εαν σου επιτρεπει ο χωρος) και βαλε ενα νουμερο πιο χοντρο σκαγι με τα ιδια φυσιγγια που ριχνεις!

Εαν επιμενεις με τις ταχυτητες και θελεις να ξερεις.....ειμαι στη διαθεση σου εαν τυχη να ερθεις παφο να παμε στο σκοπευτηριο και να ριξουμε φυσιγγια στο ταχογραφο..με το οπλο σου παντα για να ξερεις της ταχυτητες των φυσιγγιων σου!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Λεωνιδα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις ενα ταχογραφο και ριξει καποια φυσιγγια ωστε να δεισ με το οπλο σου...το οπλο σου επαναλαβανω....τις ταχυτητεσς που βγαζουν!

οι ταχυτητεσ των εργοστασιων μπορει να ειναι σωστες αλλα δεν ειναι αντιπροσοπευτικες για κανεναν...ο λογος ειναι οτι οι δοκιμεσ γινονται παντα σε σταθερεσ θερμοκρασιεσ και υγρασιες οπως επισης και με κανονακι....τα δεδομενα αλλαζουν.....οπως καταλαβαινεις θα εισαι σιγουρος για σωστα αποτελεσματα μονο εαν κανεις δοκιμες με το οπλο σου και σε εξωτερικο χωρο....στη φυση!

Γνωμη μου....εαν ριξεις ενα φυσιγγι με ταχυτητα 400m/s και ριξεισ και ενα αλλο με 420m/s δεν θα εχει αλλαξει κατι το ουσιαστικο.....

Γνωμη μου και παλι.....κλεισε λιγο τα τσιοκς σου(εαν σου επιτρεπει ο χωρος) και βαλε ενα νουμερο πιο χοντρο σκαγι με τα ιδια φυσιγγια που ριχνεις!

Εαν επιμενεις με τις ταχυτητες και θελεις να ξερεις.....ειμαι στη διαθεση σου εαν τυχη να ερθεις παφο να παμε στο σκοπευτηριο και να ριξουμε φυσιγγια στο ταχογραφο..με το οπλο σου παντα για να ξερεις της ταχυτητες των φυσιγγιων σου![/quote]

Σολωνα μου πολύ δυσκολο να βρω ταχογραφο!!!αλλα το οπλο μου είναι ΠΟΛΥ ΙΔΟΤΡΟΠΟ...και εξηγουμε...

Εχω τσοκ 3-2...αλλα αν δεις πουλια στα 30 μετρα που πετυχαινω....θα πεις ότι είναι 0,5 με 0,5...ΠΟΛΥ συγκεντρωτικο....

Μια φαση την περασμενη Κυριακη που ειχα πρόβλημα με τα φυσίγγια...τραβερσα στα 25-30 μετρα...ριχνω...ανοιγει τα φτερα της όπως το σιαχινη...ξαναριχνω αλλα ημουν πισω της...

Μου φωναζει ο κυνηγος από απεναντη...φιλε εκατσε πας τους Ευαλυπτους βουρα και είναι χτυπημενη...τρεχω και την βρισκω νεκρη 50 μετρα εξω από τοους Ευκαλυπτους και περιπου 100 μετρα απόσταση από εκει που την τουφεκισα...τραυμα διαμπερες στο στηθος...τα σκαγια βγηκαν από την πλατη και δεν της εμεινε κοκκαλο σωστο...δυαλυμενη μιλαμε...ε μα ποσο Overkill τελικα???

Κατι δεν παιζει καλα με το οπλο...και αμα είναι μερα που ένα φυσιγγι δεν δουλευει...πολύ δυσκολα θα καρπωθω πουλλι...αν όλα είναι υπερ μου...μιλαω για τις καιρικες συνθήκες...το οπλο κατεβαζει φασες απίστευτα ευκολα και σε απίστευτες αποστασεις!!!

Σευχαριστω για την προσφορα σου αλλα δυσκολο να ερθω Παφο... :(

Το τι θα κανω...θα παω να παρω πολυ αργα και πολύ γρηγορα φυσίγγια...ολυμπια special, ολυμπια Gem 32 και μαζι με αυτές που παιζω victory Πρασινες και ασπρες..

Σημειωσε ότι χθες εβαλα caccia 4 νουμερο...αλλα και παλι φτερο και καπνος το πουλλι!!!Το τσοκ πραγματικα φοβάμαι να το κλεισω και άλλο γιατι δεν θα μενει πουλλι στην περιπτωση που το χτυπησω
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Anthimos έγραψε:Χαρας ευαγγέλια για τους Φασσαρηδες . πρεπει να εχει ξεκινησει η καθοδος των αποδημιτικων φασσων . Σημερα το πρωι ειδα ενα τεραστιο κοπαδι στην απαγορευμενη Αγ Ιωαννη Μαλουντας προς Φραγμα Κληρου

Οταν λεω τεραστιο εννοω καμια 300-400 πουλια το πιο λιγο

Συνηθως εκει περιφερεται ενα κοπαδι 30 -40 πουλια του τόπου
Να σου πω την αληθεια Ανθιμε...εγω δεν πειστηκα ποτε μου ότι ερχονται πουλλια από εξω...μπορει καποια κοπαδια που είναι κρυμμενα πιο ψηλα, σε νεκρες...σε απαγορευμένες...και λογο καιρικων συνθηκων η πιεσης να τυχει να βρεθουν τζιθκιασμενα σε επιτρεπομενη και γινεται το ελα να δεις στο κυνηγι...!και φυσικα ολοι μιλανε για αποδημιες και Τουρκουες...

Παντως καμμια φορα που ερχεται κανενας και μου λεει επαιξα Τουρκου ρε φιλε..είναι απλα πουλια μικρα χωρις δαχτυλίδια η πουλια αρκετα μεγαλα με παραξενες αποχρωσεις πιο σκουρες και γω δεν το θεωρω αποδημια...

Μπορει να εχω λαθος φυσικα...αλλα τοσα χρονια που κυνηγαω φασσα...ποτε μου δεν πειστικα για αποδημιες
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Μακάρι Άνθιμε μου. Τούτες που είδα εγώ πάντως εσημάθκιασα τες τζιαί έγραψα τζιαί τα νούμερα τους. :D

Μα σαν να τζιαί είδα το Λεωνίδα να πηαίνει όπως την αζίνα για χαρτούτσιες, οξά εν η ιδέα μου?? :lol: :lol:
Ε Μαριε...μετα που τουτο που ειπε ο Ανθιμος...την Κυριακη θα κατεβασω στο ποστο 2 οπλα...13 πακετα διαφορετικών χαρτουτσιων...και θα εχω και το ψαροτουφεκο για εκτακτη αναγκη!!! :lol:
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Μακάρι Άνθιμε μου. Τούτες που είδα εγώ πάντως εσημάθκιασα τες τζιαί έγραψα τζιαί τα νούμερα τους. :D

Ε Μαριε...μετα που τουτο που ειπε ο Ανθιμος...την Κυριακη θα κατεβασω στο ποστο 2 οπλα...13 πακετα διαφορετικών χαρτουτσιων...και θα εχω και το ψαροτουφεκο για εκτακτη αναγκη!!! :lol:
Άσε να μιλήσω τζιαί με τον Πούτιν αν σου φει καμιά να στείλουν τζιαί κανένα S400 :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:

Άσε να μιλήσω τζιαί με τον Πούτιν αν σου φει καμιά να στείλουν τζιαί κανένα S400 :lol: :lol:
Να του πεις ναι...να μεν του τον στειλω πισω και να απαιτησω να μου δωκει τον δικο του...είναι custom made...καμμια 80000 ευρω με χρυσες σκανδαλες...θκιαμαντια...βαζελίνες...κεροζινες και ξερω γω κουβέντες!!! :lol:
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ε Μαριε...μετα που τουτο που ειπε ο Ανθιμος...την Κυριακη θα κατεβασω στο ποστο 2 οπλα...13 πακετα διαφορετικών χαρτουτσιων...και θα εχω και το ψαροτουφεκο για εκτακτη αναγκη!!! :lol:[/quote]

Άσε να μιλήσω τζιαί με τον Πούτιν αν σου φει καμιά να στείλουν τζιαί κανένα S400 :lol: :lol:[/quote]

Να του πεις ναι...να μεν του τον στειλω πισω και να απαιτησω να μου δωκει τον δικο του...είναι custom made...καμμια 80000 ευρω με χρυσες σκανδαλες...θκιαμαντια...βαζελίνες...κεροζινες και ξερω γω κουβέντες!!! :lol:[/quote]

Ειδες το τζιε εσυ?
Εχασα το φως μου και ηταν φωτογραφια.Φανταστου που κοντα.
Απορω αμα εφτιαξε ετσι οπλο η μπαικαλ γιατι δεν βαλει στον καταλογο της και οπλα πιο ποιοτικα εμφανισιακα.
Ειλικρινα χαιρει τοσης εκτιμησης για την αντοχη των οπλων της, θα μπορουσε αντι να κανει οπλα των 500 Ευρω να κανει των 1200 και να ηταν πραγματικα μεγαλο αγκαθι του ανταγωνισμου.

Σχετικα με τις φασσες παιδες φετος εχει πουλια.Καμετε αναγνωρισεις και θα χαρειτε το κυνηγι σας.
Εαν επεζα τες φασες που δωκαν πανω μου φετος στις πανιες θα χα σιγουρα 8-10 πουλια και μιλουμε για αφοβα πουλια.

Λεωνιδα τρια φυσιγγια του ψημολοφιτη που εχω σε πληρη εκτιμηση ειναι η ροκετ, η λιλα και η λακκυ σιουτ.
Παρε την λακκυ σιουτ σε 5αρι και πιστευω αξιζει να κανεις το πειραμα ετσι εποχη.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”