Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
To καλλιτζι παει συννεφο Αλεξη μου...Κυριακη και σημερα ηταν κατι το πρωτογνωρο...και όχι μονο από μας αλλα από ολους τους κυνηγους του τοπου...σε σημειο να θελεις να σπασεις το οπλο!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Pathfinder
Φιλε τουλαχιστον αμαν εχει πουλια και σου δινουν χερι τα πραματα δεν ειναι τοσο ασχημα...αλλα να σου δινονται ολη μερα 1-2-3 ευκαιριες και να καλλικωνεις τα ακαλικωτα τζιαμε θελεις να κουτουλησεις τον πευκο ...εννκαι τουτα μες το παιγνιδι ομως..υγεια πανω απο ολα!BAIKAL TEAM έγραψε:To καλλιτζι παει συννεφο Αλεξη μου...Κυριακη και σημερα ηταν κατι το πρωτογνωρο...και όχι μονο από μας αλλα από ολους τους κυνηγους του τοπου...σε σημειο να θελεις να σπασεις το οπλο!!!
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Pathfinder έγραψε:Φιλε τουλαχιστον αμαν εχει πουλια και σου δινουν χερι τα πραματα δεν ειναι τοσο ασχημα...αλλα να σου δινονται ολη μερα 1-2-3 ευκαιριες και να καλλικωνεις τα ακαλικωτα τζιαμε θελεις να κουτουλησεις τον πευκο ...εννκαι τουτα μες το παιγνιδι ομως..υγεια πανω απο ολα!BAIKAL TEAM έγραψε:To καλλιτζι παει συννεφο Αλεξη μου...Κυριακη και σημερα ηταν κατι το πρωτογνωρο...και όχι μονο από μας αλλα από ολους τους κυνηγους του τοπου...σε σημειο να θελεις να σπασεις το οπλο!!!
Αμα εν εχει πουλια...και ερτει κανενα πανω σου...σιουρα καλλικωνεις το που το αγχος.Εγω επρεπε να παιξω τη Κυριακη και σημερα συνολο 15 πουλια...και επιασα 3...ετσι πραμα εν εξαναειδα...να γεμωνει ο τοπος φτερα και να πασην...κατι παει λαθος...τελικα οι θερμοκρασίες επηρεαζουν τα φυσίγγια...ότι και αν μου πεις...ατε εκαλλικωσα 3-4 πουλια...τα αλλα??οι αλλοι κυνηγοι??
Είμασταν 3 οπλα την Κυριακη...εσηραμε 1 πακετο χαρτουτσιες ο καθενας μεσα σε 1 ωρα...επιασα 3 εγω 2 ο ενας και 0 ο άλλος...ε εν εξηγείτε διαφορετικα...και μιλουμε για ατομα που παιζουν πολλα καλα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Athos 1978
- Full Member
Προσωπική μου άποψη είναι ότι με της καιρικές συνθήκες που επικρατούν, πρέπει να αποφεύγονται βαριές γομώσεις ή υπερβολικά γρήγορα φυσίγγια άνω τον 400 μ/δ .
Open mind for a different view.
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Athos 1978 έγραψε:Προσωπική μου άποψη είναι ότι με της καιρικές συνθήκες που επικρατούν, πρέπει να αποφεύγονται βαριές γομώσεις ή υπερβολικά γρήγορα φυσίγγια άνω τον 400 μ/δ .
φιλε δεν παιζω πολλα φυσίγγια...victory πρασινες σχεδόν μονο φετος...και κατι λιγες Lambro feltro και victory ασπρες...
Ως πριν μια εβδομαδα ηταν αψογες...κυριως οι πρασινες...εχει 2 εξορμήσεις που ότι παιζουμε δεν πεθαινει...και αν πεσει...το τρεχουμε...
Δεν είναι ιδιαιτερα γρηγορα φυσίγγια αν δεν κανω λαθος κανενα από τα 3...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Μια τουφεκια ολη κι'ολη και αυτη χαιδεμα....ποσα ειναι τα εισιτηρια για Αγγλια 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Athos 1978
- Full Member
Φίλε η άσπρη και πράσινη είναι σίγουρα πάνω από 400 μ/δ , για την FELTRO δεν ξέρω αλλά ο καλαμαράς που τες κατασκευάζει δεν λείπατε να βάλει μπαρούτη ούτε πίεση στα φυσίγγια που ξέρω εγώ.BAIKAL TEAM έγραψε:Athos 1978 έγραψε:Προσωπική μου άποψη είναι ότι με της καιρικές συνθήκες που επικρατούν, πρέπει να αποφεύγονται βαριές γομώσεις ή υπερβολικά γρήγορα φυσίγγια άνω τον 400 μ/δ .
φιλε δεν παιζω πολλα φυσίγγια...victory πρασινες σχεδόν μονο φετος...και κατι λιγες Lambro feltro και victory ασπρες...
Ως πριν μια εβδομαδα ηταν αψογες...κυριως οι πρασινες...εχει 2 εξορμήσεις που ότι παιζουμε δεν πεθαινει...και αν πεσει...το τρεχουμε...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Athos 1978 έγραψε:Φίλε η άσπρη και πράσινη είναι σίγουρα πάνω από 400 μ/δ , για την FELTRO δεν ξέρω αλλά ο καλαμαράς που τες κατασκευάζει δεν λείπατε να βάλει μπαρούτη ούτε πίεση στα φυσίγγια που ξέρω εγώ.BAIKAL TEAM έγραψε:Athos 1978 έγραψε:Προσωπική μου άποψη είναι ότι με της καιρικές συνθήκες που επικρατούν, πρέπει να αποφεύγονται βαριές γομώσεις ή υπερβολικά γρήγορα φυσίγγια άνω τον 400 μ/δ .
Ισως εχεις δικαιο...εχασα και το βιβλιαρακι της victory...οσο για τις lambro ναι πραγματι ότι φυσιγγι εδοκιμασα είναι μπαρουτι...την feltro την δινει στα 650 bars και είναι από τις πιο ελαφρυες του!!!
Ισως πιασω ένα κουτι ολυμπια special τη Κυριακη...από ότι θυμαμαι είναι πολύ αργο φυσιγγι
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Athos 1978
- Full Member
Ρε κοπέλια αμαν το πουλί πεταχτεί μπροστά σου όπως την φωτό αν της σύρεις το όπλο έχεις παραπάνω πιθανότητες να το καρπωθείς
, τι λες και εσύ ΓΙΑΤΡΕ ??

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- MARIOSE
Κοπέλια πριν 1 λεπτό εκάθουμουν στο γραφείο τζιαί έπιασε το μάτι μου κίνηση έξω που το παράθυρο. Γυρίζω έξω τζιαί θωρώ 25 φασσάκκες να φακκούν γυρό που πάνω που την πολυκατοικία απέναντι.
Εκάτσαν πας τες αντένες τζιαί εγεμώσαν οι αντένες φάσσες
Τελικά τα καλύτερα πόστα εν μες τη Λευκωσία...
Η αλήθκεια είναι ότι παρακολουθώ τες εδώ και χρόνια δαμέ αλλά έτσι καιρό 25 μαζί δεν ξαναείδα.

Τελικά τα καλύτερα πόστα εν μες τη Λευκωσία...

Η αλήθκεια είναι ότι παρακολουθώ τες εδώ και χρόνια δαμέ αλλά έτσι καιρό 25 μαζί δεν ξαναείδα.