Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Laurona έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:ΧΑΧΑΧΑ επεθανετε με!!!! :lol: :lol: :lol:

Μαριε ελεος ρε φιλε!!!μα σοβαρα είμασταν στο ιδιον τοπο???
Κυνηγας συχνα εκει??

Αν ναι θα ερτεις να με εβρεις την Κυριακη...θα βαλω τον παπα σου 20 μετρα διπλα μου...να τον δω να παιζει 1-2 φασες και να μου ερτουν στο μυαλο οι αναμνήσεις με τον δικο μου...τζιπανω που εκατσετε αν οντως είμασταν στον ιδιο τοπο...ενεν τοπος να κατσετε...περιμενω το πμ σου να δω αν οντως ειμασταν στον ιδιο τοπο!!!

Χρυσανθε αν παρω το οπλο του οπλουργου μου να μου το βαψει ροζ...επειδή ασχολείται και με πολεμικες τεχνες...ε να φαω το ξυλο της ζωης μου!!! :D
Ρε ας ασχολειτε και με την μαγειρικη τους κινεζους. :D
Φερτον να του τον παρω εγω τζιε μεν φοασε.
Οκ!!!Δεν φερω ΚΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!!! :lol: :lol: :lol:

Τελικα μικρη που είναι η Κυπρος!!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλά κυνήγια αύριο παίδες, για μένα έχει δουλειά.

Θα αναμένω τα αποτελέσματα σας με αγωνία 8-)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Καλά κυνήγια αύριο παίδες, για μένα έχει δουλειά.

Θα αναμένω τα αποτελέσματα σας με αγωνία 8-)
Πολύ θελω να παω Μαριε μου αλλα θα δειξει με τα μωρα...αν είμαι τυχερος μπορει να παω κανενα γυρω το πρωι.

Καλη επτυχια σε οποιον θα παει

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ο γιος δεν μας περιορισε ποτε.
η κορη αμεσως εδισε σε :lol:
τοντ γουορυ εχω τα τζιε γιω :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Laurona έγραψε:Ο γιος δεν μας περιορισε ποτε.
η κορη αμεσως εδισε σε :lol:
τοντ γουορυ εχω τα τζιε γιω :lol:
xaxaxa...ε για το γιο που μιλω Χρυσανθε μου....τοσο πολλα εζηλεψε που τρωω το ξυλο της ζωης μου κάθε μερα...αν σηκωστει και δεν με δει...η αν δεν παω να τον πιαω που το νηπιαγωγειο...αλοιμονο μας!!! :roll:
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Οπα ...εν σοβαρο το θεμα τουτο.
πιασμε ποψε τηλεφωνο.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Αν ήταν οι κόρες πρόβλημα ρε Χρύσανθε εν θα ξαναπήεννα τζινήν ποττέ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Laurona έγραψε:Οπα ...εν σοβαρο το θεμα τουτο.
πιασμε ποψε τηλεφωνο.
Χρυσανθε μου θα σου στειλω μηνυμα ποψε να τα πουμε...νασαι καλα φιλουι μ!

Θελω να πω κατι σε καποιους νεαρους κυνηγους που ότι ακουσουν παν και κανουν χωρις να σκεφτουν...

Όταν λειψω καμμια μερα που το ποστο...όταν ξαναπαω βρισκω πολλα πραγματα που είναι για να απορει κανεις...εκτος του ότι γινεται κοτσιατης το ποστο μου...σε σημειο που πραγματικα ανακατσιω να κατσω τζαι καθουμαι τζαι σιναω τα σκατα του καθενος...τζαι τα σκατα κυριόλεκτικα...εκασταν και εκαμαν την αναγκη τους τζιαμε που τζινιουμε...προχτες ηβρα και κατι που νε φοβισε...

Κομμενες χαρτουτσιες...προφανως καποιος τους ειπε ότι αν κοψουν την χαρτουτσια μπορουν να παιξουν το πουλουκι που τα 100 μετρα...ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ρε κοπελια...ε να σας κρεπαρει καμμια καννη και θα σας κλαιει η μανα σας!!!ΕΛΕΟΣ!!!
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

BAIKAL TEAM έγραψε:
Laurona έγραψε:Οπα ...εν σοβαρο το θεμα τουτο.
πιασμε ποψε τηλεφωνο.
Χρυσανθε μου θα σου στειλω μηνυμα ποψε να τα πουμε...νασαι καλα φιλουι μ!

Θελω να πω κατι σε καποιους νεαρους κυνηγους που ότι ακουσουν παν και κανουν χωρις να σκεφτουν...

Όταν λειψω καμμια μερα που το ποστο...όταν ξαναπαω βρισκω πολλα πραγματα που είναι για να απορει κανεις...εκτος του ότι γινεται κοτσιατης το ποστο μου...σε σημειο που πραγματικα ανακατσιω να κατσω τζαι καθουμαι τζαι σιναω τα σκατα του καθενος...τζαι τα σκατα κυριόλεκτικα...εκασταν και εκαμαν την αναγκη τους τζιαμε που τζινιουμε...προχτες ηβρα και κατι που νε φοβισε...

Κομμενες χαρτουτσιες...προφανως καποιος τους ειπε ότι αν κοψουν την χαρτουτσια μπορουν να παιξουν το πουλουκι που τα 100 μετρα...ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ρε κοπελια...ε να σας κρεπαρει καμμια καννη και θα σας κλαιει η μανα σας!!!ΕΛΕΟΣ!!!
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καμιά φορά ρε Λεωνίδα λαλούμε "έτσι κκελέ έτσι ξιουράφι θέλει"...

Αφού νομίζουν πως ανακαλύψαν τη τασιηνόπιττα τι άλλο να κάμεις?? Στο κάτω κάτω εν να μεινίσκει τζιαί το πόστο καθαρό... :roll: Αφού πάεις να τους συμβουλέψεις τζιαί μετανιώνεις την ώρα που τπυς εμίλησες..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”