Λεωνίδα πράγματι εκαλλίκωσα μια φάσσα το χάραμα, ήμουν πίσω σας τζιάι τζίνη έκαμνε κάτι πετάματα όπως τον νίντζα δεξιά αριστερά που εν είχε πιθανότητα να την κτυπήσω, μόνο κατά λάθος Ήμουν πίσω από τους ευκαλύπτους καμιά 100 μέτρα (αν είμασταν στον ίδιο τόπο).
Αν είναι για τη δεύτερη φάσσα που βγήκε χαμηλά τζίνην εκανόνισεν την ο σύντροφος
MARIOSE έγραψε:Γειά σας λεβέντες και από εμένα. Χρύσανθε και Δημήτρη ούτε μανιτάρκα αλλά ούτε και φασσάκια σήμερα δυστυχώς.
Όπως τα περιγράφεις φίλε Λεωνίδα ήταν (να μεν σου πω ότι είμασταν τζιαί στον ίδιο τόπο ). Το πρωί εκατέβασα έναν γερο-κόρωνο που τα 40 μέτρα τζιαί ενόμισα ήταν η μέρα μου. Δυστυχώς οι φάσσες χασιμιές. Μια που μου έδωσε χέρι την εκαλλίκωσα κανονικότατα...Ο σύντροφος έπιασε το ζευγαράκι του με τη δεύτερη να είναι μια απίστευτη βολή και το πουλί να κατεβαίνει όπως τη μάππα. Το φυσίγγιο ήταν Classica 32gr. και στις δύο περιπτώσεις. Αντέξαμε μέχρι τις 12 αλλά λόγω υποχρέωσης του συντρόφου φύγαμε.
Την Κυριακή με το καλό.
εγω εσιερουμουν οτι θα βρισκες φασσες μιας κ εγω βρικα πολλες χτες.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
MARIOSE έγραψε: Λεωνίδα πράγματι εκαλλίκωσα μια φάσσα το χάραμα, ήμουν πίσω σας τζιάι τζίνη έκαμνε κάτι πετάματα όπως τον νίντζα δεξιά αριστερά που εν είχε πιθανότητα να την κτυπήσω, μόνο κατά λάθος Ήμουν πίσω από τους ευκαλύπτους καμιά 100 μέτρα (αν είμασταν στον ίδιο τόπο).
Αν είναι για τη δεύτερη φάσσα που βγήκε χαμηλά τζίνην εκανόνισεν την ο σύντροφος
Ου γμτ...μαλλον είμασταν που τ αληθκεια στον ιδιο τοπο!!!
Ησουν 100 μετρα μακρια που τους Ευκαλιπτους...προς την απαγορευμενη η προς τα φωτοβολταικα???
Αν οντως είμασταν στον ιδιο τοπο βαφω τωρα το οπλο μου ροζ!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Αν ναι θα ερτεις να με εβρεις την Κυριακη...θα βαλω τον παπα σου 20 μετρα διπλα μου...να τον δω να παιζει 1-2 φασες και να μου ερτουν στο μυαλο οι αναμνήσεις με τον δικο μου...τζιπανω που εκατσετε αν οντως είμασταν στον ιδιο τοπο...ενεν τοπος να κατσετε...περιμενω το πμ σου να δω αν οντως ειμασταν στον ιδιο τοπο!!!
Χρυσανθε αν παρω το οπλο του οπλουργου μου να μου το βαψει ροζ...επειδή ασχολείται και με πολεμικες τεχνες...ε να φαω το ξυλο της ζωης μου!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Αν ναι θα ερτεις να με εβρεις την Κυριακη...θα βαλω τον παπα σου 20 μετρα διπλα μου...να τον δω να παιζει 1-2 φασες και να μου ερτουν στο μυαλο οι αναμνήσεις με τον δικο μου...τζιπανω που εκατσετε αν οντως είμασταν στον ιδιο τοπο...ενεν τοπος να κατσετε...περιμενω το πμ σου να δω αν οντως ειμασταν στον ιδιο τοπο!!!
Χρυσανθε αν παρω το οπλο του οπλουργου μου να μου το βαψει ροζ...επειδή ασχολείται και με πολεμικες τεχνες...ε να φαω το ξυλο της ζωης μου!!!
Ρε ας ασχολειτε και με την μαγειρικη τους κινεζους.
Φερτον να του τον παρω εγω τζιε μεν φοασε.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting