χαχαχαχα....εφα μεν την!!!Laurona έγραψε:Μαριε αν εν μανιταρκα που βρισκεις στες φασσες εσυ εγω δηλωνω λάτρης της φασσας![]()
Εγω εχτες μετα σπο εναν αλουπο που παει ακομα.
εναν κουφό κ ενα φερμαριστο περδικι μαστρο που δεκτηκε φερμα υπέροχα αλλα στο σηκωμα έκανε στροφη 90 μοιρες κ μου εβαλε απο κατω περβολι που μαζευαν ελιες οποταν δεν πυροβολησα...
μπηκα σε ενα πεύκοτο πιυ πιανει φασες.
φευγει μια μακρια κ λεω.
εαν φυγει αλλη θα την παίξω.
Ποσα ανάποδα εχτες.
κ ξαφνηκα φευγουν μπροστά μου 50 πουλια.
ριχνω σε ενα κ πεφτει.
ο απληστος γυριζω να παιξω δευτερη κ την χανω.
το κτυπημενο πουλι πριν το εδαφος ανοιγει φτερο και πεφτει απέναντι μου στον αλλι κρεμο που είναι απαγορευμενη.
χαθηκε απο την απληστια μου.
Λεωνιδα μου η ευχη μιυ ηταν τεσσερις φασσες να παρεις της κόρης σου.
θα παιξεις ακομη αλλο τεσσερις μετα που θα γεννησετε ξ μετά θα παιζεις πιο λιες.
μεν καλομαθεις

Οντως και εχτες δεν δικαιούμουν 4 φασες...σημαδεψα 3 πουλια και επιασα 4....125% επιτυχια!!!

Εχω εννοια για το οπλο μου τωρα και ελπιζω να είναι όπως τα λεει ο Αλεξης γιατι αν είναι όπως τα λεει ο Σπυρος θα μου γυρισει...αν κολλησω κοντακι σημαινει ότι σε καποια φαση θα ξανανοιξει...δυστηχως επειδή και το λαστιχο πισω ο οπλουργος μου το εβαλε δεν μπορω να το βγαλω...και επειδή είναι και ψευτοξυλα του Baikal αν τα σφιξεις και παραπανω τσακρουν...όπως μου τσακρισε το παρακοντακο...οποταν θα του παρω με τη πρωτη ευκαιρια να δουμε τι συμβαινει...να πανε όλα καλα με τη γεννα και αυτά μπορουν να περιμενουν...
Φιλε Kanari σευχαριστω...τα πουλια τα εχω παντα σε παγονιερα χειμωνα - καλοκαιρι...γιαυτο φαινονται και τοσο καθαρα...την επαθα μια φορα οπου τα ειχα σε σακουλια και μπηκε μεσα μυγα (πιτομουγια)...και ειχαν βρωμισει όλα...από τοτε παντα εχω παγονιερα με αμμωνια για το θηραμα...
Μπραβο σε ολους σας για την καρπωση τα καλλιτζια, τα μανιταρκα, τον καθαρο αερα...μακαρι να μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτό που μας αρεσει και αν παιζουμε 1-2-3-4 απλα είναι το κερασακι στην τουρτα...η επιβραβευση της υπομονης μας...
Και περαστικα σε ολους...πραγματικα ΚΑΤΑΡΑ...αλλοι αρρωστουν...αλλοι χτυπουν...αλλους σπαζει το κοντακι...