Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Laurona έγραψε:Μαριε αν εν μανιταρκα που βρισκεις στες φασσες εσυ εγω δηλωνω λάτρης της φασσας :lol:

Εγω εχτες μετα σπο εναν αλουπο που παει ακομα.
εναν κουφό κ ενα φερμαριστο περδικι μαστρο που δεκτηκε φερμα υπέροχα αλλα στο σηκωμα έκανε στροφη 90 μοιρες κ μου εβαλε απο κατω περβολι που μαζευαν ελιες οποταν δεν πυροβολησα...
μπηκα σε ενα πεύκοτο πιυ πιανει φασες.
φευγει μια μακρια κ λεω.
εαν φυγει αλλη θα την παίξω.
Ποσα ανάποδα εχτες.
κ ξαφνηκα φευγουν μπροστά μου 50 πουλια.
ριχνω σε ενα κ πεφτει.
ο απληστος γυριζω να παιξω δευτερη κ την χανω.
το κτυπημενο πουλι πριν το εδαφος ανοιγει φτερο και πεφτει απέναντι μου στον αλλι κρεμο που είναι απαγορευμενη.
χαθηκε απο την απληστια μου.

Λεωνιδα μου η ευχη μιυ ηταν τεσσερις φασσες να παρεις της κόρης σου.
θα παιξεις ακομη αλλο τεσσερις μετα που θα γεννησετε ξ μετά θα παιζεις πιο λιες.
μεν καλομαθεις :lol:
χαχαχαχα....εφα μεν την!!! :lol:
Οντως και εχτες δεν δικαιούμουν 4 φασες...σημαδεψα 3 πουλια και επιασα 4....125% επιτυχια!!! :D
Εχω εννοια για το οπλο μου τωρα και ελπιζω να είναι όπως τα λεει ο Αλεξης γιατι αν είναι όπως τα λεει ο Σπυρος θα μου γυρισει...αν κολλησω κοντακι σημαινει ότι σε καποια φαση θα ξανανοιξει...δυστηχως επειδή και το λαστιχο πισω ο οπλουργος μου το εβαλε δεν μπορω να το βγαλω...και επειδή είναι και ψευτοξυλα του Baikal αν τα σφιξεις και παραπανω τσακρουν...όπως μου τσακρισε το παρακοντακο...οποταν θα του παρω με τη πρωτη ευκαιρια να δουμε τι συμβαινει...να πανε όλα καλα με τη γεννα και αυτά μπορουν να περιμενουν...

Φιλε Kanari σευχαριστω...τα πουλια τα εχω παντα σε παγονιερα χειμωνα - καλοκαιρι...γιαυτο φαινονται και τοσο καθαρα...την επαθα μια φορα οπου τα ειχα σε σακουλια και μπηκε μεσα μυγα (πιτομουγια)...και ειχαν βρωμισει όλα...από τοτε παντα εχω παγονιερα με αμμωνια για το θηραμα...

Μπραβο σε ολους σας για την καρπωση τα καλλιτζια, τα μανιταρκα, τον καθαρο αερα...μακαρι να μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτό που μας αρεσει και αν παιζουμε 1-2-3-4 απλα είναι το κερασακι στην τουρτα...η επιβραβευση της υπομονης μας...

Και περαστικα σε ολους...πραγματικα ΚΑΤΑΡΑ...αλλοι αρρωστουν...αλλοι χτυπουν...αλλους σπαζει το κοντακι... :?: :?:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

:D :D Ε ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΑ ΠΟΥ ΕΧΑΘΗΚΕΤΕ ΟΥΛΟΙ???!!!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΚΑΜΩ ΕΓΙΩ ΤΗΝ ΑΡΚΗ...

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΚΑΡΤΕΡΙ ΦΑΣΣΑΣ...Η ΩΡΑ 2 ΕΠΑΡΚΑΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΗΝΗΓΟΥΣΑ...ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΚΙΕΣ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΞΟΡΜΗΣΑ ΦΕΤΟΣ ΕΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΑ ΕΙΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΤΖΕ ΕΚΟΦΚΑΝ ΕΛΙΕΣ!!! ANW ΠΑΩ ΠΑΡΚΑΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΚΟΠΣΑΝ ΤΕΣ ΕΛΙΕΣ ΦΑΙ ΓΙΑ ΤΕΣ ΦΑΣΣΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΕΩ!!! ΜΟΛΙΣ ΕΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΒΟΛΙ ΑΡΚΕΨΑΝ ΤΖΕ ΦΕΦΚΑΝ ΦΑΣΣΕΣ ΠΟΤΖΙ, ΦΑΣΣΕΣ ΠΟΔΑ,ΦΑΣΣΕΣ ΠΙΣΩ,ΦΑΣΣΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΠΑΝΙΚΟΣΣΣΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΒΟΛΗΣ...
ΓΛΗΟΡΑ ΓΛΗΟΡΑ ΠΑΩ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΜΟΥ :D ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΑΝ ΠΟΣΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΣΙ!!! ΘΑ ΕΦΙΑΝ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 70-80 ΦΑΣΣΕΣ...ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3.30 ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΜΙΑ 25 ΤΖΕ ΕΡΚΟΥΝΤΕ!!! ΠΕΡΝΩ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ...ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΠΣΑΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΤΟΥΜΠΛΕ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΩ!!!! ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΣΕ ΥΨΟΣ 20 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΒΓΕΝΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΩ ΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ!!! ΜΠΑΜ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΩ, ΩΡΑΙΑ ΛΑΛΩ ΕΚΑΜΑΜΕ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΛΕ, ΜΠΑΜ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΕΤΑ ΟΥΛΑ ΤΖΑΜΕ, ΑΦΗΚΕ ΜΑΣ ΛΙΑ ΦΤΕΡΑ ΤΖΕ ΕΠΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!! ΤΟΥΤΟΝ ΗΤΑΝ!!! 1 ΦΑΣΣΟΥΛΛΑ ΣΤΗ ΒΟΥΡΚΑ,ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Ωραίος φίλε skimis, και το ποστούι κάλυψη κ απόκρυψη! Τσίκλες δεν πιάνει τσιμέσα;
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλησπέρα και από εμένα λεβέντες. Ολιγόοωρη εξόρμηση σήμερα λόγω του ότι τραυματίστηκα αλλά και λόγω δουλειάς. Πρωινό για τζιήκλες με απογοητευτικά αποτελέσματα (2 όπλα 2 τζιήκλες...).
Ακολούθησε επίσκεψη σε φασσότοπο του συντρόφου όπου μας περίμενε μια έκπληξη!! Σε περιοχή που γεμίζει κυνηγούς δεν υπήρχε κανείς εκτός από καμιά 300 φάσσες!! Η αλήθκεια είναι ότι εκατέβηκα που το αυτοκίνητο τζιαί εξίασα τζιαί το τραύμα, εβούρουν όπως τον άππαρον... :lol:
Πρώτο ξυφτέρισμα σε βολή κοντά στα 30μ και ακολούθησε ένα υπέροχο double που με άφησε τόσο ικανοποιημένο που σκεφτόμουν να φύω. Έμεινα ακόμα 2 ώρες με το σύντροφο να παίρνει και αυτός 2 φάσσες. Η μιά ήταν πολύ νεαρή με τα σκούρα χρώματα στα φτερά της να μας κάνουν προς στιγμή να διερωτούμαστε τι πουλί ήταν..Μάλλον φάσσες της Τουρκίας όπως τις λέμε ή μαυρόφασσες όπως τις λέει ο σύντροφος. Αύριο θα προσπαθήσω να βάλω και τη φωτό του πουλιού να τη δούμε. Τωρά πάω να στολίσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο με την οικογένεια :lol: (σκέφτομαι να βάλω καμιά φάσσα να κάθεται πάνω στο πεύκο για να τη βλέπω τζιαί να αγαλιάζουμαι...)
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Dimitris έγραψε:Ωραίος φίλε skimis, και το ποστούι κάλυψη κ απόκρυψη! Τσίκλες δεν πιάνει τσιμέσα;
ΠΙΑΝΕΙ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΣΙΗ ΤΖΙΚΛΕΣ!!! ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΖΙΚΛΕΣ!!! ΟΛΑ ΞΕΡΑ!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Μπράβο Μάριε! Τελικά ήβρετε τες! Αμαν είπες ότι ήρθαν κ τουρκούες, την Κυριακή θα πάω να δοκιμάσω κ εγω την τύχη μου, αφού τσικλούες δεν έχει. Σήμερα πήγα στις τσίκλες το πρωί, δεν άκουσα τσικ. Έπαιξα 1 μαυρόπουλο η ώρα 7 ακριβώς, εκόψαμεν τον turdus papagalius, και μετά κατευθείαν για δουλειά.

Skimis με την περιγραφή που έκαμνες του τοπίου, και που είπες ότι εμπήκες μέσα και αρκέψαν να σηκώνουνται, ο νους μου επήε στις τσίκλες μονομιάς. :lol:
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Dimitris έγραψε:Μπράβο Μάριε! Τελικά ήβρετε τες! Αμαν είπες ότι ήρθαν κ τουρκούες, την Κυριακή θα πάω να δοκιμάσω κ εγω την τύχη μου, αφού τσικλούες δεν έχει. Σήμερα πήγα στις τσίκλες το πρωί, δεν άκουσα τσικ. Έπαιξα 1 μαυρόπουλο η ώρα 7 ακριβώς, εκόψαμεν τον turdus papagalius, και μετά κατευθείαν για δουλειά.

Skimis με την περιγραφή που έκαμνες του τοπίου, και που είπες ότι εμπήκες μέσα και αρκέψαν να σηκώνουνται, ο νους μου επήε στις τσίκλες μονομιάς. :lol:
ΟΧΙ ΦΙΛΕ!! ΕΚΑΘΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΦΑΣΣΕΣ ΧΑΜΕ ΤΖΕ ΤΡΩΑΝ ΤΕΣ ΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΚΑΝ ΧΑΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!!!! ΠΕΡΣΙ ΕΜΠΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΤΖΕ ΦΕΦΚΑΝ ΤΖΕ ΤΖΙΚΛΕΣ!!! ΠΕΡΣΙ ΟΜΩΣ....
Άβαταρ μέλους
Dimitris

skimis έγραψε:
Dimitris έγραψε:Μπράβο Μάριε! Τελικά ήβρετε τες! Αμαν είπες ότι ήρθαν κ τουρκούες, την Κυριακή θα πάω να δοκιμάσω κ εγω την τύχη μου, αφού τσικλούες δεν έχει. Σήμερα πήγα στις τσίκλες το πρωί, δεν άκουσα τσικ. Έπαιξα 1 μαυρόπουλο η ώρα 7 ακριβώς, εκόψαμεν τον turdus papagalius, και μετά κατευθείαν για δουλειά.

ΟΧΙ ΦΙΛΕ!! ΕΚΑΘΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΦΑΣΣΕΣ ΧΑΜΕ ΤΖΕ ΤΡΩΑΝ ΤΕΣ ΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΚΑΝ ΧΑΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!!!! ΠΕΡΣΙ ΕΜΠΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΤΖΕ ΦΕΦΚΑΝ ΤΖΕ ΤΖΙΚΛΕΣ!!! ΠΕΡΣΙ ΟΜΩΣ....
Μακάρι πάντα να βρίσκεις φάσσες να παίζεις φίλε μου
οι τζικλούες περνούν σε 2η μοίρα (είπα το επειδή είμαστε στο χειμερινό κυνήγι φάσσας :lol: )
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

MARIOSE έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα λεβέντες. Ολιγόοωρη εξόρμηση σήμερα λόγω του ότι τραυματίστηκα αλλά και λόγω δουλειάς. Πρωινό για τζιήκλες με απογοητευτικά αποτελέσματα (2 όπλα 2 τζιήκλες...).
Ακολούθησε επίσκεψη σε φασσότοπο του συντρόφου όπου μας περίμενε μια έκπληξη!! Σε περιοχή που γεμίζει κυνηγούς δεν υπήρχε κανείς εκτός από καμιά 300 φάσσες!! Η αλήθκεια είναι ότι εκατέβηκα που το αυτοκίνητο τζιαί εξίασα τζιαί το τραύμα, εβούρουν όπως τον άππαρον... :lol:
Πρώτο ξυφτέρισμα σε βολή κοντά στα 30μ και ακολούθησε ένα υπέροχο double που με άφησε τόσο ικανοποιημένο που σκεφτόμουν να φύω. Έμεινα ακόμα 2 ώρες με το σύντροφο να παίρνει και αυτός 2 φάσσες. Η μιά ήταν πολύ νεαρή με τα σκούρα χρώματα στα φτερά της να μας κάνουν προς στιγμή να διερωτούμαστε τι πουλί ήταν..Μάλλον φάσσες της Τουρκίας όπως τις λέμε ή μαυρόφασσες όπως τις λέει ο σύντροφος. Αύριο θα προσπαθήσω να βάλω και τη φωτό του πουλιού να τη δούμε. Τωρά πάω να στολίσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο με την οικογένεια :lol: (σκέφτομαι να βάλω καμιά φάσσα να κάθεται πάνω στο πεύκο για να τη βλέπω τζιαί να αγαλιάζουμαι...)
ΩΡΑΙΟΣ ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ....ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ;)....ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΟΥΣ ΝΑ ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΝ ;)

ΞΕΦΑΝΙΣΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ...ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΠΕΡΚΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΕΙΣ:D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Τελικά εν τα καταφέραμε παίδες... Εμπήκε το αστέρι αλλά τη φάσσα θα την κάμω σε πόστερ στο δωμάτιο που ετοιμάζω (ετοιμάζω ή μάλλον σχεδιάζω τον καινούριο μου χώρο στο σπίτι). Να μεν σας πω ότι γυρεύκω πυτζιάμες camo με φάσσα μπροστά (τζιαί μυλοκόπι πίσω Δημήτρη :lol: :lol: ).

ΥΓ: Σόλωνα έχεις απόλυτο δίκαιο, εσύ ειδικά το εφαρμόζεις απόλυτα, είσαι παράδειγμα προς μίμηση για εμάς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”