Laurona έγραψε:Ευχομαι Περαστικά κ γρηγορα Αλεξ.
Μονο αυτο μετρα.
νομιζω θελουμεν Αγιασμο δαμεσα.
εγω εφα την προχτες χαμε.
ενοχλησε με μα επιεστηκα.
Αντεχετουν κ λαλω εν οκ
σημερα εν μπορω να λυγθσω το γονατο μου.
Βαλε παγοκυστη για κανενα 15λεπτο 3 φορες την μερα και τις κρεμες που σου ειπε ο Ανθιμος...παγοθεραπειας και αντιφλεγμονώδεις...ε να γινεις πουλουι Χρυσανθε μου...να αρκεψετε γυμναστικη να αντεχετε και στις φατσιες...να εχουμε τζαι μεις δουλεια!!!
Περαστικα σε ολους...Αλεξη ελπιζω να μην είναι κατι σοβαρο αφου εισαστε και νοσοκομειο...περαστικα να είναι όλα φιλε!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
νομιζω να κανονισουμε ενα αγιασμο για το φορουμ .ασ ειναι και με τζιβανια ο αγιασμος δεν πειραζει παλι φευγει το κακο ματι.εχω εναν παπα υποψην παντως που καμνει ετσι αγιασμους και παντα πετυχαινουν
περαστικα σε ολους και αλεξη μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο φιλε .ειπες οτι εισαστε μακαρειο αρον αρον φιλε μου εφοιτσιασες μας.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Εγώ σήμερα τενοντίτιδα πίσω απο το γόνατο εγίνηκε ο τένωντας όπως το ταούλι είπε ο γιατρός 5 μέρες να μεν το κουράσω καθόλου αύριο με βλέπω στις τσίκλες
ANTROS BREDA έγραψε:ε κοπελια εν παμε καθολου καλα εμενα εν υποχορη ο πονος που το ποδι λογο του οτι εν το ξεκουρασα καθολου και αυριο μαλλον βαλουμε απουσια!
περαστικα σε ολους!
Αντρο βάλε vofenac gel και παγοκύστη.
Αριστε οπως πάμε εν ούλλοι στις τσίκλες που εννα καταλήξουμε που τα τωρά. Περαστικά
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»