Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

andreas78 έγραψε:Λεωνίδα,
Μπερδεύεις τις συζητήσεις ανεφ λόγου και τον πόλεμο στον οποίο αναφέρεσε μόνο εσύ τον βλέπεις.!!!!!
Μπορώ να σου παραθέσω μόνο για φέτος και όχι διαχρονικά διοτί δεν θα μας χωρέσει το φόρουμ, παράπονα συνάδελφων κυνηγών του φόρουμ που λένε για το περπάτημα που κάνουν για περδίκια ή λαγούς με σκύλους ή και χωρίς και το τέλος τους καταστρέφουν την μέρα γελοίοι, άσχετοι κρεατάδες που τους πυροβολούν τα περδίκια ή τους λαγούς και όχι τυχαία αλλά με σκοπό, πράττοντας ακόμα και χειρότερα.!!!!
Εχεις αναφερθεί πως πηγαίνεις σε πέρασμα περδικιών και ταυτόχρονα αυτοί που τους κοροιδεύουν τέτοιους τύπους, έσένα δεν σου είπε κανένας τίποτα. Ποιούς εκπροσωπείς με τα λεγόμενα σου, αυτούς που τυχαίως θα θηρεύσουν κάποιο περδίκι περαστό ή αυτούς που με αυτοσκοπό και στόχο ψάχνουν να καρπωθούν και να θηρεύσουν περδίκια ή λαγούς, άνανδρα, πιστεύοντας οτι είναι και κυνηγοί.
Προσωπικά πολλοί "φασσάριες" έπιασαν θέση πάνω απο τα σκυλιά μου κατα καιρούς πρίν να κοντέψω εγώ ή "τσηκλάριες" που έτυχε να τους δω να τρέχουν μπρόστά απο τα σκυλιά για να πάρουν πρώτοι το θήραμα του σκύλου μου. Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να κατηγορώ τους πάντες και να τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι.
Προσπάθα να διάβάζεις τις παραθέσεις μου διοτι ποτέ μου δεν αφήνω υπονοούμενα προς όλους αλλά προς συγκεκριμένους, καλό θα ήταν επίσης να διαβάζεις και τα κυ ηγετικά παράπονα και άλλων συναδέλφων στο παρόν φόρουμ.!!!!
δεν διαβασα τιποτα από οσα εγραψες γιατι επεσε το ματι μου εδώ και ειλικρινα θολωσα...είναι απλα ένα ψεμα της φαντασιας σου και ειλικρινα πρεπει να απολογηθείς γιαυτο αν εχεις εστω και λιγη ευγενια πανω σου...

το περασμα των περδικιων εσυ που το ειδες να το γραφω???εγραψα ότι μπορουσα να χτυπησω πολλα περδικια την πρωτη Κυριακη και εριξα σε 1...το αν περασαν 1-2 εξορμησεις περδικια που το ποστο που καθομαι στις φασες...δεν σημαινει πως εγω παω για σταμα στα περδικια...το αν επαιξα ως τωρα 4 περδικια δεν με κανει κρεατοσυλλεκτη που καρτερω που κατι τυπους σαν και σενα να μου στειλουν περδικια πανω μου να τα παιξω και ουτε θα σου δωσω εσενα εξηγήσεις...

ειλικρινα με αυτό που εγραψες μονο το χαρακτηρα σου υποβιβάσεις στα ματια αυτων που βλεπουν τα γραφομενα σου...

πραγματικα δεν ξερω πως να σε χαρακτηρισω αλλα δεν θα το κανω γιατι στο επιπεδο σου δεν θα πεσω...αλλα να σε παρακαλεσω να μην ξαναγραψεις τετοια ψεματα και για ανθρώπους που ουτε καν ξερεις πως κυνηγουν και τι κυνηγουν...

και πε μου και το ποστ που εγραψα ότι εγω παω και καθομαι σε περασμα περδικιων για να τα παιξω...για να μην λες και αερολογιες...

δεν ξερω αλλα η διαχειριση πρεπει να το δει αυτό γιατι δεν επιτρεπεται ο καθενας να προσβαλει τον οποιδηποτε χωρις επιπτωσεις
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Όντως, ψαχνοντας το είδα οτι άλλος το έχει γράψει, απολογούμε που το επέρριψα σε εσένα χωρίς όμως να άλλάζει το νόημα της παράθεσης μου. Η ουσία της παράιεσης μου και η ερώτηση μου παραμένει η ίδια.!!

Για το πως να με χαρακτηρήσεις, μην το σκέφτεσε, εκφράσου ελεύθερα.!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

andreas78 έγραψε:Όντως, ψαχνοντας το είδα οτι άλλος το έχει γράψει, απολογούμε που το επέρριψα σε εσένα χωρίς όμως να άλλάζει το νόημα της παράθεσης μου. Η ουσία της παράιεσης μου και η ερώτηση μου παραμένει η ίδια.!!

Για το πως να με χαρακτηρήσεις, μην το σκέφτεσε, εκφράσου ελεύθερα.!
η απολογια δεχτη αφου παραδεχθηκες το λαθος σου...απλος αν γινεται σβησε τη συγκεκριμενη προταση από το ποστ σου...

δεν ειπα ποτε το αντιθετο...υπαρχουν αυτοι που λες και το εζησα και γω και το βλεπω συνεχεια να γινεται...υπαρχουν όμως και οι αλλοι που απλα κατεβαινουν λιγο στη φεξη για να σου καμουν χαλαστρα...και μετα πιανουν τα σκυλια τους για να περπατησουν....υπαρχουν και αυτοι που περιμενουν να δουν μια φασα πληγωμενη για να βουρησουν να την παιξουν καθοντας και ας κυνηγάνε περδικια/λαγο...

αυτό που ηθελα να θιξω με το πρωτο μου ποστ και εδώ ισως να εχει και δικαιο ο Ανθιμος γιατι ευκολα παρεξηγείτε ο γραπτος λογος...είναι ότι υπαρχουν αποβράσματα και κρεατοσυλεκτες σε ολους τους τυπους του κυνηγιου...ειτε κρατουν σκυλια...ειτε στεκουν στις φασες/τσικλες ειτε πανε για λαγο...όπως ειπες και συ στην παραθεση σου...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

MARIOSE έγραψε:Όπως το είπες Αλέξη. Εξεκινήσαμε με άλλα σχέδια τζιαί τελικά άλλα μας φκήκαν. Εφέρα ένα πολύχρωμο τζιαί 3 τσέντες μανιτάρια. :D
Μια χαρα φιλε Μαριε.Μαμιταρια στα καρβουνα εν οπως το μελι...

εμεις στο Μακαριο αρων αρων απο το Σαββατο νυχτα και ειμαστε μεσα χωρις να ξερουμε ποτε θα βγουμε.Αλλα δειχνει οτι παμε καλα.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Pathfinder έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Όπως το είπες Αλέξη. Εξεκινήσαμε με άλλα σχέδια τζιαί τελικά άλλα μας φκήκαν. Εφέρα ένα πολύχρωμο τζιαί 3 τσέντες μανιτάρια. :D

εμεις στο Μακαριο αρων αρων απο το Σαββατο νυχτα και ειμαστε μεσα χωρις να ξερουμε ποτε θα βγουμε.Αλλα δειχνει οτι παμε καλα.

Φιλε μακαρι να ειναι περαστικο και να πάνε ολα καλα!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Pathfinder έγραψε:

Εύχομαι περαστικά Αλέξη!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Περαστικά Αλέξη μου, ελπίζω τίποτε σοβαρό. :)
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΛΕΞΗ!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ευχομαι Περαστικά κ γρηγορα Αλεξ.
Μονο αυτο μετρα.
νομιζω θελουμεν Αγιασμο δαμεσα.
εγω εφα την προχτες χαμε.
ενοχλησε με μα επιεστηκα.
Αντεχετουν κ λαλω εν οκ
σημερα εν μπορω να λυγθσω το γονατο μου.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Αμαν σας λαλώ ότι εμμαθκιάσαν μας ομαδικώς δαμέσα να με πιστεύκετε.

Περαστικά Αλέξη
Περαστικά Άνθιμέ
Περαστικά Χρύσανθε
Περαστικά Chris
Περαστικά Μάριε
Περαστικά μου

Περαστικά και στους υπόλοιπους που ξέχασα
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”