δεν διαβασα τιποτα από οσα εγραψες γιατι επεσε το ματι μου εδώ και ειλικρινα θολωσα...είναι απλα ένα ψεμα της φαντασιας σου και ειλικρινα πρεπει να απολογηθείς γιαυτο αν εχεις εστω και λιγη ευγενια πανω σου...andreas78 έγραψε:Λεωνίδα,
Μπερδεύεις τις συζητήσεις ανεφ λόγου και τον πόλεμο στον οποίο αναφέρεσε μόνο εσύ τον βλέπεις.!!!!!
Μπορώ να σου παραθέσω μόνο για φέτος και όχι διαχρονικά διοτί δεν θα μας χωρέσει το φόρουμ, παράπονα συνάδελφων κυνηγών του φόρουμ που λένε για το περπάτημα που κάνουν για περδίκια ή λαγούς με σκύλους ή και χωρίς και το τέλος τους καταστρέφουν την μέρα γελοίοι, άσχετοι κρεατάδες που τους πυροβολούν τα περδίκια ή τους λαγούς και όχι τυχαία αλλά με σκοπό, πράττοντας ακόμα και χειρότερα.!!!!
Εχεις αναφερθεί πως πηγαίνεις σε πέρασμα περδικιών και ταυτόχρονα αυτοί που τους κοροιδεύουν τέτοιους τύπους, έσένα δεν σου είπε κανένας τίποτα. Ποιούς εκπροσωπείς με τα λεγόμενα σου, αυτούς που τυχαίως θα θηρεύσουν κάποιο περδίκι περαστό ή αυτούς που με αυτοσκοπό και στόχο ψάχνουν να καρπωθούν και να θηρεύσουν περδίκια ή λαγούς, άνανδρα, πιστεύοντας οτι είναι και κυνηγοί.
Προσωπικά πολλοί "φασσάριες" έπιασαν θέση πάνω απο τα σκυλιά μου κατα καιρούς πρίν να κοντέψω εγώ ή "τσηκλάριες" που έτυχε να τους δω να τρέχουν μπρόστά απο τα σκυλιά για να πάρουν πρώτοι το θήραμα του σκύλου μου. Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να κατηγορώ τους πάντες και να τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι.
Προσπάθα να διάβάζεις τις παραθέσεις μου διοτι ποτέ μου δεν αφήνω υπονοούμενα προς όλους αλλά προς συγκεκριμένους, καλό θα ήταν επίσης να διαβάζεις και τα κυ ηγετικά παράπονα και άλλων συναδέλφων στο παρόν φόρουμ.!!!!
το περασμα των περδικιων εσυ που το ειδες να το γραφω???εγραψα ότι μπορουσα να χτυπησω πολλα περδικια την πρωτη Κυριακη και εριξα σε 1...το αν περασαν 1-2 εξορμησεις περδικια που το ποστο που καθομαι στις φασες...δεν σημαινει πως εγω παω για σταμα στα περδικια...το αν επαιξα ως τωρα 4 περδικια δεν με κανει κρεατοσυλλεκτη που καρτερω που κατι τυπους σαν και σενα να μου στειλουν περδικια πανω μου να τα παιξω και ουτε θα σου δωσω εσενα εξηγήσεις...
ειλικρινα με αυτό που εγραψες μονο το χαρακτηρα σου υποβιβάσεις στα ματια αυτων που βλεπουν τα γραφομενα σου...
πραγματικα δεν ξερω πως να σε χαρακτηρισω αλλα δεν θα το κανω γιατι στο επιπεδο σου δεν θα πεσω...αλλα να σε παρακαλεσω να μην ξαναγραψεις τετοια ψεματα και για ανθρώπους που ουτε καν ξερεις πως κυνηγουν και τι κυνηγουν...
και πε μου και το ποστ που εγραψα ότι εγω παω και καθομαι σε περασμα περδικιων για να τα παιξω...για να μην λες και αερολογιες...
δεν ξερω αλλα η διαχειριση πρεπει να το δει αυτό γιατι δεν επιτρεπεται ο καθενας να προσβαλει τον οποιδηποτε χωρις επιπτωσεις