Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
skimis
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από skimis »

Prestige 8 έγραψε:
skimis έγραψε:ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!!!

ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΓΥΡΙΖΩ ΤΗ ΚΕΛΛΕ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΙΣΩ ΤΖΕ ΘΩΡΩ ΤΕΣ ΓΑΛΗΝΕΣ ΤΖΕ ΕΡΚΟΥΝΤΕ...ΑΝΑΒΩ ΚΑΜΕΡΑ, ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ, ΠΕΤΑΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΗ ''ΚΟΥΤΣΗ ΜΟΥ''!!! ΤΖΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΣ!!! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΒΑΡΤΕ ΤΟ 720P

Polla wraios file.. ayto einai!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ PRESTIGE 8!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

skimis έγραψε:ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!!!

ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΓΥΡΙΖΩ ΤΗ ΚΕΛΛΕ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΙΣΩ ΤΖΕ ΘΩΡΩ ΤΕΣ ΓΑΛΗΝΕΣ ΤΖΕ ΕΡΚΟΥΝΤΕ...ΑΝΑΒΩ ΚΑΜΕΡΑ, ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ, ΠΕΤΑΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΗ ''ΚΟΥΤΣΗ ΜΟΥ''!!! ΤΖΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΣ!!! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΒΑΡΤΕ ΤΟ 720P

ΩΡΑΙΟΣ :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Καλο κυνηγι σε ολους αυριο...πανω σας!!!!

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Επίσης Λεωνίδα! Καλά και ασφαλή κυνήγια παίδες!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Καλο και ασφαλισμενο κυνηγι αυριο παιδες...αλλα σχεδια ειχα και αλλα μας ηρταν.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Όπως το είπες Αλέξη. Εξεκινήσαμε με άλλα σχέδια τζιαί τελικά άλλα μας φκήκαν. Εφέρα ένα πολύχρωμο τζιαί 3 τσέντες μανιτάρια. :D
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε:Όπως το είπες Αλέξη. Εξεκινήσαμε με άλλα σχέδια τζιαί τελικά άλλα μας φκήκαν. Εφέρα ένα πολύχρωμο τζιαί 3 τσέντες μανιτάρια. :D
Άμαν ήβρες και μανιτάρια είσαι καλός! Εγώ μόνο τον μακάου εφερα :lol:
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σωστός Δημήτρη! Έφκηκεν ο μεζές τουλάχιστον. Τον μακάου τι να τον κάμεις... 8-)
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Χαιρετώ την φασσοπαρέα...

Φασσομέρα για εμένα σήμερα, άσχετο πως δεν έριξα σε φάσσα...
Μετά απο ένα χαμένο άγριο περδίκι που το ελυπήθηκα που το τραυμάτισα , λόγο τσιχλοφυσιγγίου, έν έριξα στες 2 φάσσες όπου μου έδωσαν ευκαιρία βολής για να μην τες τραυματίσω άσκοπα με τα 9 και 10νο.

Ενα κποπαδάκι των 5 πέρασε περίπου στα 30 μέτρα απο πάνω μου αλλά δεν κρατούσα όπλο και πέρασαν με τρόπο κοροϊδευτικό και εγώ τις χάζευα...

Το αποκορύφωμα ήταν ένω έψαχνα για το περδίκι πέρασε απο ένα Α' υψόμετρο εκτός βολής μεν, αλλά κοντά δε, ένα κοπάδι με πάνω απο 200 πουλιά ίσως και περισσότερα...
Να ακούς το φαπ-φαπ του φτερουγίσματος να βλέπεις το κυρίως κοπάδι, τους οδηγούς μπροστά, τα πουλιά που έμεναν πίσω, το μόνο πράγμα που ένοιωσα ήταν δέος για αυτό το όμορφο πουλί...

* 'Ακουσα απο αρκετούς οτι μπήκαν ''Τουρκούες'' γνωρίζει κανείς αν ευσταθεί? Αν ναι, μάλλον ήταν απο αυτές...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

εγιναν τα παντα εχτες για να μεν πιαμε πολυι...φανηκε από την πρωτη βολη μου οπου χτυπηθηκε η φασα στο κεφαλι και σαν σβουρα ερχοταν κατω...μετα αναστηθηκε και με 2-3 σαλτα μου γελασε και εμενα και του συντροφου οποταν γλυρωσε κυριολεκτικα από 10 τουφεκιες...εγινε το ιδιο και με μια φασα του συντροφου η οποια καθισε στα δεντρα 50 μετρα από εμας...πηγαμε εκει εφυγε από πισω και ενας λεβεντοπαλικαρος σιδεροποδαρος ορθολογιστης περδικαρης με τους σκυλους στεκοταν φερμαριστος πισω και την ανατιναξε...και μετα τουντου ανθρωπου εν του αξιξει να κατσεις μπροστα του και να συρνεις σε ότι φκαλουν τα σκυλια του...???οχι...μονο τα ρεχτα εν εγκλημα...

το απόγευμα μας το χαλασε και ενας λεβεντης που ηρθε να καψαλισει και παρολιγο να μας καψει και μας...επιαμε τα πραματα μας και φυγαμε για να μεν μας τυλιξουν οι φλογες με ετσι αερα που ειχε...ελεος δηλαδή εχτες!!

απολογισμος ένα παπαγαλο από μενα και 2 φασες από τον συντροφο...next time...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”