Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

Καλημερα φιλε Σολονα.Αν υπηρχε χωρος να κατεβω απο πισω της θα το εκανα :)...αλλα δεν!! ;)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
Laurona έγραψε:Χριστο αλλαξε τζινη γιατι που την αγωνια της αναμονης δεν αφηκες νυσσι πανω σου.
Η περνε κανενα μπεγλερι ωσπου να φανουν πουλια :)
ΚΑΛΑΝ ΡΕ......?? ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΠΑΝΙΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΩΡΕΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ???? :o :o :shock: :shock: :shock:
ΕΙΣΑΙ ΤΠΤ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο καθε ενας με τζινο που τον ενδιαφερει ρε λεβέντη μου.
αφου εν με τραβα τουτο το θηραμα.
καπελιαζουν με κ δεν συρνω.
χαλα σε?
Το πουλι που εβαλες εννεν φασοπεζουνο?

Οχι αισθητικος δεν ειμαι.
Αλλα καποτε επεζα μπουζουκι με κάποιον που χε το ίδιο θεμα με σενα.
ομως εκεινος πραγματικα δεν αφησε νυχι να φαινετε
Και μου έλεγε οτι ειναι πολυ ασχημο συνηθειο.

Ειχε παει σε γιατρους κλπ.....ηταν καθαρα πιυ το αγχος.

Ε γιαυτο το προσεξα.
μου εμεινε στο νου.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Pathfinder έγραψε:Κακο και ξοριστο με τουτες τις ευλοημενες...:)...αλλαξα 2 τοπους σημερα...ποιος?εγω!!ειδα 5 φασσες στον πρωτο τοπο απο τα 100 μετρα και ακαπνος μεχρι τις 1130.δευτερος τοπος η ωρα 2:00 με λιγα πουλια να πηγαινοερχονται αλλα σε μεγαλες αποστασεις και λογω τοποθεσιας δεν τολμουσα να κανω βολη πανω απο 30μ λογω γκρεμων.Σε μια φαση βλεπω 3 κοκονες να γυριζουν προς εμενα στα 200+μ.Οπας λεω χαζιρι να κατουρησω πανω μου που την χαρα να βλεπεις 3 φασσες να σε βαλουν κοντα που το πρωι.Ακινητος ακινητος αφηστες αφηστες να κοντεψουν και εννα κατσουν πανω σου...αεις τες...πουμεσα μου τωρα να υπολογιζω πως θα καμω το ντουπλε...την δεξια πρωτα που εν λιο χαμηλα ουτως ωστε με το που να σηκωστουν οι καννες να ερτει και η δευτερη στην γραμμη...πομπα Αλεξαντρε ετσι να καμεις...ερκουντε...50μ και κοντευκουν...40...35...μπαμ...ου γμτ εν εππεσε...ου γμτ εν να μου φυουν...μπαμ και η δευτερη...ευτυχως ειδα καμποσα φτερα να φευκουν στον αερα και βλεπω την φασσα να περνει γυρους και να ερχεται να πεφτει 2μ κυριολεκτικα διπλα μου αλλα ακομα ζωντανη αφου δεν ημουν καλα πανω της.Ας ειναι λεω εστω και μια...ηθελες μου και ντουπλε αχαπαρε.Παω να παρω την κυρια καμνει ενα φτερωμα αρχισε να κυλα στην πλευρα.κορη κατσε υσηχα λαλω της.κοντευκω της ξανα παλε τα ιδια.φτερωμα και ακομα 2-3 μετρα πιο κατω.στα 10 μετρα αρχιζε γκρεμος 300μ και παραπανω.ου γμτ λαλω εν να χασω το μοναδικο πουλι που επαιξα.καμνω ακομα μια προσπαθεια να της κοντεψω εκυλησε η κυρια κυριολεκτικα 1 μετρο που τον γκρεμο.τι να κανω λεω.θα τηνχασω και θα μας μεινει το περπατημα παλε.βαλω μια πισινη οπως το αγρινο επηα οσο πιο μακρυα μπορουσα δλδ στα 10 μετρα που ηταν η φυλακτρα. Σηκωνω το οπλο και σημαδιαζω.που?????κεφαλι?ουρα???αποφασισα κεφαλι.την ωρα που τραβουσα τηννσκανδαλη εταραξε η κοκονα και εφαντην στα πλευρα με 5αρα speed.περιττο να σας πω τι εγινε.η μιση διαλυθηκε και η αλλη μιση θαφτηκε με το χωμα.Ουτε καν φωτογραφια δεν εφκαλα ετσι οπως εγινε.Κριμας...οπως και να εχει ακομα μια εξορμηση περασε ετσι παλε...Σπυρο εν ξαναγραφω ετσι μεγαλη ιστορια κανει πιαστηκαν τα δακτυλα μου
....φιλε επαθα την πολλες φορες...να θωρω το πουλι και να μεν μπορω να το πιασω παρα μονο να το πυροβολησω...εχω παντα στο γιλεκο 2 10ρουες 28 γρ....φυσικα αν εχεις μονο περιθωριο στα 5μετρα...ότι και να βαλεις βαλτου ριγανη καλυτερα!!!

χθες επαθα κατι προτωγνορο...overkill πολλες φορες λογο και του οπλου μου...ερχεται το πρωτο πουλι το πυροβολω από αποσταση 20 μετρα και το βλεπω να χτυπιέται πολύ...σχεδόν πεθαμενο...στο κατεβα επειδή ειδα ότι εκανε φτερο το ξαναπυροβολω και ξανα συννεφο τα φτερα...ερχεται ένα με το χωμα και περνει αποτομο υψος και παει και καθεται πανω στα δεντρα που ηταν ο σύντροφος...τρεχει αυτος νομιζομενος θα εβγαινε από πισω...μετα από 40 λεπτα που την γυρεύαμε...την βρηκαμε πεθαμενη 5 μετρα που το ποστο του στο καθαρο...με τα κοκκαλα διαλυμενα και τα σκαγια να την εχουν διαπερασει όλα αλλα από την μεση και κατω---εδώ ηταν το κλειδι που δεν πεθανε ακαριαια...ημουν πισω και στις 2...οποταν εβαλα αμεσω feltro...και η δευτερη ηρθε ακριβως στην ιδια αποσταση αλλα εν εκλωτσησε!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ξαναπιαστο λαουρονα
για να πεφτουν σαν κοκκονα :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Laurona έγραψε:Ξαναπιαστο λαουρονα

xaxaxxaxa...!!!εν τον αλλασω Χρυσανθε μου τον Baikal στη φασα...περσυ ολη τη σεζον κυνηγουσα με τον laurona αλλα εν αντεξα...!! :lol:

Σοβαρα τωρα σαν το σκοτωμα του Baikal δεν εχει...ότι οπλο και αν επιασα στα χερια μου...δεν το αλλασω με τιποτε!!!είναι φυσικα και θεμα χημείας...σωματοτυπου τσοκ φυσιγγα κτλ...αν εχει κανενας από το φορουμ το συγκεκριμενο μοντελο θα ξερει σιγουρα ότι το 4 και το 1 τσοκ είναι απλα για πεταμα...και στο σκοτωμα και στο χαρτονι...το 3-2 όμως (μιλω παντα με τα εργοστασιακα)...εχουν τελειες κατανομες...

value for money φιλε...500 ευρω πραμα καινουργιο!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

BAIKAL TEAM έγραψε:

xaxaxxaxa...!!!εν τον αλλασω Χρυσανθε μου τον Baikal στη φασα...περσυ ολη τη σεζον κυνηγουσα με τον laurona αλλα εν αντεξα...!! :lol:

Σοβαρα τωρα σαν το σκοτωμα του Baikal δεν εχει...ότι οπλο και αν επιασα στα χερια μου...δεν το αλλασω με τιποτε!!!είναι φυσικα και θεμα χημείας...σωματοτυπου τσοκ φυσιγγα κτλ...αν εχει κανενας από το φορουμ το συγκεκριμενο μοντελο θα ξερει σιγουρα ότι το 4 και το 1 τσοκ είναι απλα για πεταμα...και στο σκοτωμα και στο χαρτονι...το 3-2 όμως (μιλω παντα με τα εργοστασιακα)...εχουν τελειες κατανομες...

ΦΙΛΕ ΒΑΙΚΑL ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΛΟ...ΤΟ 3-2 ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΣΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΗΝΗΓΙΑ...230 ΛΙΡΕΣ ΠΡΙΝ 9 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ!!! ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΘΕΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

BAIKAL TEAM έγραψε:

Φιλε με 3-2 τσιοκ ΟΛΑ τα οπλα εχουν απιθανο σκοτωμα ...

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

skimis έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:

ΦΙΛΕ ΒΑΙΚΑL ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΛΟ...ΤΟ 3-2 ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΣΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΗΝΗΓΙΑ...230 ΛΙΡΕΣ ΠΡΙΝ 9 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ!!! ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΘΕΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ!!!!
Φιλε skimi πραγματικα είναι μεγαλη η διαφορα...με αυτά τα τσοκ είναι άλλο οπλο!!!
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Anthimos έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:

Φιλε με 3-2 τσιοκ ΟΛΑ τα οπλα εχουν απιθανο σκοτωμα ...

Επετρεψε μου να ξερω το οπλο μου καλυτερα...δεν ειπα ότι τα αλλα οπλα δεν σκοτωνουν με 3-2 η οποιοδηποτε άλλο τσοκ...αλλα μετα από δοκιμες που εκανα στο σκοπευτηριο πανω σε χαρτονια το 4 του συγκεκριμενου οπλου είναι γεματο κενα...όπως και το 1...αχριστες κατανομες...σκαγια σκορπισμένα από δω και από κει...μιλησα τι δουλευει στο ΔΙΚΟ μου οπλο...δεν εκανα σεμιναριο περι οπλων και σκοτωμάτων.

ο καθενας εχει αποψη για τα οπλα του και ξερει καλυτερα τι του δουλευει και τι όχι...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Επετρεψε μου να ξερω το οπλο μου καλυτερα...δεν ειπα ότι τα αλλα οπλα δεν σκοτωνουν με 3-2 η οποιοδηποτε άλλο τσοκ...αλλα μετα από δοκιμες που εκανα στο σκοπευτηριο πανω σε χαρτονια το 4 του συγκεκριμενου οπλου είναι γεματο κενα...όπως και το 1...αχριστες κατανομες...σκαγια σκορπισμένα από δω και από κει...μιλησα τι δουλευει στο ΔΙΚΟ μου οπλο...δεν εκανα σεμιναριο περι οπλων και σκοτωμάτων.

ο καθενας εχει αποψη για τα οπλα του και ξερει καλυτερα τι του δουλευει και τι όχι..

Λεωνιδα ηρεμησε

Το ιδιο πραγμα λεμε

Οσον αφορα "σκοτωμα" το 3-2 ειναι το πιο αξιοπιστο τσιοκαρισμα στο οπλο

Ο καθενας προσαρμοζει/αλλαζει τσοκ αναλογα με το θηραμα και τοπο που κυνηγα
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”