MARIOSE έγραψε:Αν και λίγο άρρωστος, θα δώσω το γυρό μου για τις κυρίες.
Καλά και ασφαλή κυνήγια σε όλους.
Περαστικα φιλε...ολοι μας με τουντες υγρασίες που τραβουμε στο βουνο το πρωι και μετα με την πειρα ειμαστε λιο πολλα κρυολογημένοι...αλλα τραβα μας το αρωμα της!!!
(ε και με την ανεργια ειμαστε τζαι αθκιασεροι... )
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
MARIOSE έγραψε:Αν και λίγο άρρωστος, θα δώσω το γυρό μου για τις κυρίες.
Καλά και ασφαλή κυνήγια σε όλους.
Περαστικα φιλε...ολοι μας με τουντες υγρασίες που τραβουμε στο βουνο το πρωι και μετα με την πειρα ειμαστε λιο πολλα κρυολογημένοι...αλλα τραβα μας το αρωμα της!!!
(ε και με την ανεργια ειμαστε τζαι αθκιασεροι... )
φιλε BAIKAL εχεις πμ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Εννα πάω τζαι εγώ αύριο. Λόγω του ότι το πόδι μου είναι ακόμα στον νάρθηκα, θα πάω στις φάσσες. Θα με πάρουν, θα με κάτσουν πας την καρέκλα πουκάτω που ένα πεύκο τζαι θέλουν ας ρέξουν θέλουν ας μείνουν. Να τραβήσω μόνο τσίνην την τζούρα του πρωινού στο βουνό και ας με πάρουν σηκωτό
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Dimitris έγραψε:Εννα πάω τζαι εγώ αύριο. Λόγω του ότι το πόδι μου είναι ακόμα στον νάρθηκα, θα πάω στις φάσσες. Θα με πάρουν, θα με κάτσουν πας την καρέκλα πουκάτω που ένα πεύκο τζαι θέλουν ας ρέξουν θέλουν ας μείνουν. Να τραβήσω μόνο τσίνην την τζούρα του πρωινού στο βουνό και ας με πάρουν σηκωτό
Καλημέρα φασσάρηδες, καλά και ασφαλισμένα φασσοκυνήγια.
Δημήτρη, έπρεπε να πετακτείς που τη Πάφο, στο Σόλωνα, να σου κάμει το νάρθηκα camo. Eν μάστρος πάνω σε τούτα.
Ένα γρήγορο πέρασμα μέχρι τις 9:30 έτσι για να πάρουμε τη δόση μας ήταν αρκετό για να πάρουμε από 1 σιδηρά κυρία με το σύντροφο. Η επίσκεψη ήταν περισσότερο για ανγνωριστικούς σκοπούς και ο σκοπός επετεύχθη