πανικος έγραψε:εδω οι 2 φασσες της πρωτης τεταρτης και ορισμενεσ τζικλουες των τελευταιων ημερων σε ενα βιντεακι φρεσκο δημητρη μου εβαλα σου και μουσικη φοβιτσιαρικη βαρτε 720p hd
Παναγία μου λεβέντη μου ανατρίσσιασα!!!
Ετσι σας θέλω δυναμικούς με ωραία βίντεο για μας που κωλυόμαστε προς το παρόν να δώσουμε το παρόν μας. Ευχαριστώ
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Καλα κυνηγια παιδες καλα να περασετε εσεις που θα πατε...παντα με ασφαλεια.Αλλα λογαριαζα για σημερα και αλλα κανω.Προς το παρων ειμαστε κλινικη με τους ορους.Γαστρεντεριτιδα η συζηγος.Τοσες μερες να αρρωστησει διαλεξε την Κυριακη :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Pathfinder έγραψε:Καλα κυνηγια παιδες καλα να περασετε εσεις που θα πατε...παντα με ασφαλεια.Αλλα λογαριαζα για σημερα και αλλα κανω.Προς το παρων ειμαστε κλινικη με τους ορους.Γαστρεντεριτιδα η συζηγος.Τοσες μερες να αρρωστησει διαλεξε την Κυριακη :)
Περαστικά της φίλε και καλή ανάρρωση
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Pathfinder έγραψε:Καλα κυνηγια παιδες καλα να περασετε εσεις που θα πατε...παντα με ασφαλεια.Αλλα λογαριαζα για σημερα και αλλα κανω.Προς το παρων ειμαστε κλινικη με τους ορους.Γαστρεντεριτιδα η συζηγος.Τοσες μερες να αρρωστησει διαλεξε την Κυριακη :)
Περαστικά της φίλε και καλή ανάρρωση
Να σε καλα Δημητρη...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Σήμερα είχαμε και εμείς τα παρατράγουδα μας αφού μόλις ξεκινήσαμε τηλεφώνησε η σύζυγος του συντρόφου,επειδή ήταν άρρωστη και έτσι αναγκάστηκα να πάω μόνος. Το αποτέλεσμα μια φάσσα και ένα περιποιημένο καλλίκωμα κυρίως λόγω αυπνίας...
Αν και σε απαγορευτικό ύψος, είδα ικανοποιητικό αριθμό πουλιών.
Ευχαριστω λεβεντες...ηδη αρχισε να φερνει τα μιλια της.Τα μωρα Χρυσανθε μου εφυαν πρωι πρωι απο σπιτι περκει την γλυτωσουν.Αποσπαση στους παππουδες ας εν καλα.Εννα τους φκαλει αυτομωλους ο μεγαλος μου
MARIOSE έγραψε:Αλέξη περαστικά φίλε μου στη σύζυγο.
Σήμερα είχαμε και εμείς τα παρατράγουδα μας αφού μόλις ξεκινήσαμε τηλεφώνησε η σύζυγος του συντρόφου,επειδή ήταν άρρωστη και έτσι αναγκάστηκα να πάω μόνος. Το αποτέλεσμα μια φάσσα και ένα περιποιημένο καλλίκωμα κυρίως λόγω αυπνίας...
MARIOSE έγραψε:Αλέξη περαστικά φίλε μου στη σύζυγο.
Bρέστε το κοινό σημείο, [emoji38] [emoji38]
Αστειευόμενος πάντα, περαστικά στις κυρίες.
Αστειευομενος παντα εν τζιε εδειχτει σου κανενας παφιτης εννε :)