Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μοτίφαρε την να την λαλούμε τζιαί στο ψάρεμα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε:Μοτίφαρε την να την λαλούμε τζιαί στο ψάρεμα :lol: :lol:
Ενεν ασσημη ιδέα ;)

(οφ τοπικ :roll: )
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

BAIKAL TEAM έγραψε:Απιστευτο και όμως αληθινο!!Ταλιμπαν 0 σημερα...δεν υπηρχε ψυχη στον τοπο...2-3 ατομα αν ειδα όλα και όλα το πρωι με τα σκυλια τους....από τις 8 και μεχρι τις 2 το απόγευμα η απιστευτη μοναξια!!!Αυτά είναι τα ωραια όταν δεν εχει πουλια τις προηγούμενες εξορμήσεις!!! [emoji38]

Η κινηση των πουλιων αρχισε κατά τις 7 το πρωι.... με την απουσια του κοσμου τα πουλια δειλα δειλα εκαναν την εμφανιση τους αλλα σε απαγορευτικο υψος!Ουτε τουφεκια δεν εριξα και ημουν αισιόδοξος ότι σε καποια φαση πιο μετα θα μου εδιναν την ευκαιρια αφου δεν υπηρχε κοσμος....και δικαιωθηκα λιγο μετα το μεσημερι...εντελως αυπνος αφου επρεπε να παω αεροδρομιο τα μεσάνυχτα....και με τον ηλιο να με μισοκοιμηζει τα πουλια εμφανιστηκαν αυτή τη φορα σε αποστασεις βολης...καταφερα να κρατησω 4 και να κανω και 3 βασιλικα καλλικωματα από εκεινα που βλέπεις ονειρο για πολύ καιρο...δεν λυπηθηκα τοσο για τα καλλικωματα αλλα λυπηθηκα επειδή και τα 3 πουλια χτυπηθηκαν αρκετα και είμαι σιγουρος ότι δεν θα επιβιωσουν...highlight το περδικι που πατησα όταν εψαχνα την φασα...παρολιγο να παθω ανακοπη με το φρρρρ αλλα τελικα την επαθε αυτό!! :mrgreen:

Εικόνα

...ετσι σιγα σιγα να μενουμε μονοι και μακαρι να είναι κάθε φορα όπως σημερα...
Μπραβο φιλε...βασιλιας οπως ειπε και ο Μαριος...η καλυτερη καρπωση που ειδα η ακουσα σημερα...παντα τετοια
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Σκεφτομαι να γραψω που την αλλη...εν ολιγοις σε 2 φασσοτοπους σημερα ολομοναχος...ακαπνος μεχρι και τις 4:30 που εφυγα.Ουτε καν σηκωσα το οπλο σε φασσα.Μια φασσα ειδα ολη κ ολη στα 200+ μετρα.Ετσι κακο πρωτη φορα νομιζω το ζω.Το καλο της ημερας επετυχα την χαλουμοπιττα που τον φουρνο...ηταν πομπα!!
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Pathfinder έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Απιστευτο και όμως αληθινο!!Ταλιμπαν 0 σημερα...δεν υπηρχε ψυχη στον τοπο...2-3 ατομα αν ειδα όλα και όλα το πρωι με τα σκυλια τους....από τις 8 και μεχρι τις 2 το απόγευμα η απιστευτη μοναξια!!!Αυτά είναι τα ωραια όταν δεν εχει πουλια τις προηγούμενες εξορμήσεις!!! [emoji38]

Η κινηση των πουλιων αρχισε κατά τις 7 το πρωι.... με την απουσια του κοσμου τα πουλια δειλα δειλα εκαναν την εμφανιση τους αλλα σε απαγορευτικο υψος!Ουτε τουφεκια δεν εριξα και ημουν αισιόδοξος ότι σε καποια φαση πιο μετα θα μου εδιναν την ευκαιρια αφου δεν υπηρχε κοσμος....και δικαιωθηκα λιγο μετα το μεσημερι...εντελως αυπνος αφου επρεπε να παω αεροδρομιο τα μεσάνυχτα....και με τον ηλιο να με μισοκοιμηζει τα πουλια εμφανιστηκαν αυτή τη φορα σε αποστασεις βολης...καταφερα να κρατησω 4 και να κανω και 3 βασιλικα καλλικωματα από εκεινα που βλέπεις ονειρο για πολύ καιρο...δεν λυπηθηκα τοσο για τα καλλικωματα αλλα λυπηθηκα επειδή και τα 3 πουλια χτυπηθηκαν αρκετα και είμαι σιγουρος ότι δεν θα επιβιωσουν...highlight το περδικι που πατησα όταν εψαχνα την φασα...παρολιγο να παθω ανακοπη με το φρρρρ αλλα τελικα την επαθε αυτό!! :mrgreen:

Εικόνα

...ετσι σιγα σιγα να μενουμε μονοι και μακαρι να είναι κάθε φορα όπως σημερα...
Μπραβο φιλε...βασιλιας οπως ειπε και ο Μαριος...η καλυτερη καρπωση που ειδα η ακουσα σημερα...παντα τετοια
...νασαι καλα φιλε...ετσι είναι τουτα τα πραματα...τυχη...σημερα εγω αυριο εσυ....καλα να μαστε και να καμνουμε πολύ υπομονή με τις κυριες!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

μπραβο λεωνιδα μου τωρα θα αρχισεις να απολαμβανεις τες φασσουες σου φιλε μου. :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μια χαρά περνάτε !! Για μένα πάντως εν άφαντες ακόμα....
Μπαικάλ τιμ, ετσι έπαθα τζιαι εγώ εχτές με ένα πέρτικο που στην τελική είπα καλύτερα να μην τον εκουτσιουν καθόλου!!
Αλέξη ελάλουν σου τα φίλε μ... η αλήθεια είναι ότι πιστεύω πως με την αλλαγή του καιρού θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Προσωπικά αυτό περιμένω :D :)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Nikos έγραψε:Μια χαρά περνάτε !! Για μένα πάντως εν άφαντες ακόμα....
Μπαικάλ τιμ, ετσι έπαθα τζιαι εγώ εχτές με ένα πέρτικο που στην τελική είπα καλύτερα να μην τον εκουτσιουν καθόλου!!
Αλέξη ελάλουν σου τα φίλε μ... η αλήθεια είναι ότι πιστεύω πως με την αλλαγή του καιρού θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Προσωπικά αυτό περιμένω :D :)
Νίκο μου μα ποιάν αλλαγή του καιρού...Αφού πάλε ετράβησε πίσω...Εν βλέπω κάτι τουλάχιστον την επόμενη εβδομάδα. :roll: Ελπίζω να αλλάξει κάτι. Όπως προβλέπουν βροχές και καταιγίδες τζιαί τελικά ούτε ψιχαλίζει, πέρκει προβλέπουν καλοκαιρία τζιαί να κάμει βροχές. :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ?ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ Η ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΣΙΟΚΣ?

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΧΘΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ :D

ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.....ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΣΙΟΚΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 25Μ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.....ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΙΟΚ 3*(PORTER ΗΟΜΕMADE) ΜΕ ΣΚΑΓΙΑ Ν6 ΕΠΙΝΙΕΚΕΛΩΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ 77% ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ 36Μ..ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΣΤΑ 25Μ ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΩΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ 1* :shock:

ΣΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΑΤΑ ΦΡΕΝΟ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΣΙΟΚΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!!!

ΒΑΛΤΕ 720p

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Πολύ σωστος ο κ. Σολωνας. Και γω κυνηγαω με κλειστα τσοκ (3-2, 18,4 αυλους και ξεροντας ότι γενικα τα Baikal δινουν κλειστες τουφεκιες) και εχω καποιο θεμα με τα κοντινα (-20 μετρα)...αν τα εβρω λιωνουν αλλα πολλες φορες τα χανω...χθες ημουν και στα 3 πουλια πισω τους όμως και όχι μπροστα τους και αυτό το καταλαβα ευκολα από τα φτερα που εβγαλαν...γιαυτο λυπηθηκα επειδή είμαι σιγουρος δεν θα τα καταφερουν να ζησουν...

@Πανικο μου φυλαξε μου καμμια τρασιηλουα που εν η δουλεια σου και αρεσκουν μου πολλα με το λαδι το καλο!! :lol: :lol: :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”