ερκουνταν να τους κερασω καφε κ νερο κ διουσαν μεσα

με πουπουλα φιλικουτουνιου ????sotiris!129 έγραψε:πωλουνται χειροποιητα μαξιλαρια για τιμες Π.Μ !
πουπουλα???? ποιος μιλησε για πουπουλα?giorgos80 έγραψε:με πουπουλα φιλικουτουνιου ????sotiris!129 έγραψε:πωλουνται χειροποιητα μαξιλαρια για τιμες Π.Μ !
ατε βαλε καμια φωτο να δουμε κι εμεις που εν επηγαμε
Ριξε στο κορμι μου σπιρτο να πυρποληθω...οταν η φασσα πανω μου περασει...Γιατρός έγραψε:Μιλησα με χλωμά πρόσωπα :
'Αέρα στα μαλλιά του'
'Κλειστή τουφεκιά'
Και
'Παγωνιέρα στα γόνατα του'
Πήγανε καλά και χάρηκα
Πανίκο έβαλες μου ευτζήν! Μία και καλή, ακριβώς όπως στην φωτογραφία. Φάσσα όμως! Περάσαμε μια χαρά. Πουλιά ελάχιστα, καθαρός αέρας άφθονος!Πανικος Setter έγραψε:+ 1000 και ευχές σε όλους έστω και για μια φάση όπως αυτήLEFKIOS έγραψε:Χαιρετώ την παρέα.Ετοιμαζόμαστε για αναχώρηση για το τόπο “Διασποράς”. [emoji38] Nα ευχηθώ σε όλους τους φίλους του Site καλό και ασφαλισμένο κυνήγι, να πάμε και να επιστρέψουμε όλοι πείσω καλά,
να απολαύσουμε την ημέρα μας
, με υπομονή
, με σεβασμό,
με χαμόγελο
![]()
και καλή καρδιά.
Θα τα πούμε από Δευτέρας με η χωρίς κάρπωση.
καπου εδω να ανεβασουμε και το Testing της καινουριας camerasLaurona έγραψε:Καρτερι...πλαναρισμα...η στην τρύπα. ?
Ωραιοςsotiris!129 έγραψε:καπου εδω να ανεβασουμε και το Testing της καινουριας camerasLaurona έγραψε:Καρτερι...πλαναρισμα...η στην τρύπα. ?
[emoji38]
wifi action camera 60 euro που το ebay !
να αναφερω πως η victory λιλα εσπαζεν κοκκαλα σημερα ετσι για πλακα στα 50 μετρα !
και να αναφερω την σημασια του συντροφου στο κυνηγι ! οπως θα δειτε στο video ενω εγω ειμαι αφηρημενος και προσπαθω να δω που θα πεσει η φασσα που επαιξα μια αλλη φασσα ερχεται να με κανει knife απο πισω ... ευτυχως ο Κ.Τασσος καλυπτε τα νοτα μου !