Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Dimitris »

kanaris έγραψε:
Dimitris έγραψε:2η καταγεγραμμένη απουσία μου.... Να τους ακούεις να σηκώνουνται για να ετοιμαστούν να παν κυνήγι και εσύ στο πουκάτω σπίτι να με μπορεις να κάμεις τίποτε. Την Τεταρτη θα πάω είτε έχω είτε δεν εχω γύψο. ΕΛΗΞΕ
Φίλε αν σε βοηθάει αυτό ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΉΓΑ ΦΈΤΟΣ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑ!!! Την Τετάρτη μπορεί!
Παρηγοριά στον άρρωστο, που λαλούσιν :lol:
Να περάσουν τα προβλήματα μας και να επιστρέψουμε στην ενεργό δράση, μακάρι την Τετάρτη!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

BAIKAL TEAM έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Σιγα σιγα μενουμε λιγοι στο αγαπημενο μας κυνηγι...ελπιζω αυριο ο κοσμος να είναι ακομα πιο λιγος από την Τεταρτη...για μας τωρα αρχιζουν τα ωραια!

Καλο κυνηγι σε ολους...!
Καλη επιτυχια και σε σενα κυριε Σολωνα...σε παρακολουθώ και μπορω να πω ότι εισαι ενας από τους λιγους του είδους μας...!Μπραβο σου

ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Λεβέντες ελπίζω να επιστρέψετε σύντομα πίσω σιδερένιοι :D

Δημήτρη, το τζιαίρό που ήμουν στα γήπεδα έτυχε πολλές φορές να πάω κυνήγι έστω τζιαί για 1-2 ώρες με το γύψο :lol: :lol: Μια φορά θυμούμαι ήταν στες τρυόνες μες τα χιόνια τζιαί είχα το τυλιμένο με σακκούλια νάυλον :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε:Λεβέντες ελπίζω να επιστρέψετε σύντομα πίσω σιδερένιοι :D

Δημήτρη, το τζιαίρό που ήμουν στα γήπεδα έτυχε πολλές φορές να πάω κυνήγι έστω τζιαί για 1-2 ώρες με το γύψο :lol: :lol: Μια φορά θυμούμαι ήταν στες τρυόνες μες τα χιόνια τζιαί είχα το τυλιμένο με σακκούλια νάυλον :lol: :lol:
Εκαμα ένα καλλικωμα εχτες πανω σε μια τριονα εχτες!!!φωναζει μου ο σύντροφος μου πανω σου και ακουω ένα τρρρρρρ...και βλεπω την τριονα σε βασιλικη βολη και ριχνω της ένα περιποιημενο καλλικωμα και ακουω το φτερούγισμα της φασας (γιαυτην εφωναζε ο συντροφος)και βλεπω τη φασα να με διασταυρωνει από πισω...σαντανωνουμε και οσπου να αποφασισω να ριξω τη δευτερη στην τρωνα παλε εφιε μας και η φασα και η τριονα. Παιζω μια τριονα κάθε 5 χρονια και λυπηθηκα την πολλα εχτες.
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ήταν γραφτό τους τζιαί τους 2 να γλυτώσουν φίλε :lol:

Ο παπάς μου κάθε πρώτη Κυριακή παίζει 1 φάσσα (άμα έχει :D ). Φέτος εκαρτέραν την ούλλη μέρα αλλά εν ήρτεν (φυσικά έδωκεν τζιαί του ύπνου πας τα φκια)... Κοντά στην ώρα που θα φεύκαμε άφηκε το όπλο τζιαί ετοιμάστηκε να κατουρήσει, έρκεται τζιαί η κυρία τζιαί κάθεται μπροστά του :lol: :lol: Ούλλη μέρα εκαρτέρουν την λαλεί μου με παράπονο τζιαί επήα να "την πιάσω λλίον" τζιαί ήρτε τζιαί εστρογγυλόκατσεν μπροστά μου :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε:Ήταν γραφτό τους τζιαί τους 2 να γλυτώσουν φίλε :lol:

Ο παπάς μου κάθε πρώτη Κυριακή παίζει 1 φάσσα (άμα έχει :D ). Φέτος εκαρτέραν την ούλλη μέρα αλλά εν ήρτεν (φυσικά έδωκεν τζιαί του ύπνου πας τα φκια)... Κοντά στην ώρα που θα φεύκαμε άφηκε το όπλο τζιαί ετοιμάστηκε να κατουρήσει, έρκεται τζιαί η κυρία τζιαί κάθεται μπροστά του :lol: :lol: Ούλλη μέρα εκαρτέρουν την λαλεί μου με παράπονο τζιαί επήα να "την πιάσω λλίον" τζιαί ήρτε τζιαί εστρογγυλόκατσεν μπροστά μου :lol: :lol:
Ηταν φάσσα ηδονοβλεψιας :lol: :lol: :lol:

Μαριε μου την τετάρτη μάλλον θα πάω, το θέμα είναι οι πληγές που έχω που την τριβή πάνω στην άσφαλτο. Θα πάω σημερα σε δερματολόγο και είδωμεν. πάντως από ότι μου είπε ο γιατρός που επήα σήμερα, θέλει 6 εβδομάδες το διάστρεμμα να σάσει, έδωκε μου κ 1 ειδική μπότα, αγόρασα και ένα νάρθηκα σταθεροποίησης. Επιασαμεν ουλλα τα ταιρκαστα για κυνήγι σε πόστο. :lol: 8-)
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Φάσσα ηδονοβλεψίας...εν παίζεσαι Δημήτρη :lol: :lol:

Φίλε μου να κάμεις ότι σου πει ο γιατρός. Έτσι κι αλλιώς τα πουλιά εν λίγα, θα σε περιμένουν ως την Κυριακή ;) ;)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Ήταν γραφτό τους τζιαί τους 2 να γλυτώσουν φίλε :lol:

Ηταν γραφτο μου και μενα να με φαω τριονοτσικλα παλε φετος...και πας τα καρβουνα είναι ότι καλυτερο!!! :(

Παντως αν και φασες υπαρχουν φετος τα πουλια δεν βγαινουν από τις κουρνιες...πρωτη φορα συναντω κατι τετοιο γιατι εστω και από ψηλα κανονικα επρεπε να τις εβλεπα στη διασταυρωση για φαγητο...παραξενα πραματα αλλα δεν με χαλα γιατι οσπου εν εχει πουλια θα λιγοστευουν και οι κυνηγοι που δυστηχως εμυριστηκαν μας και γεμωσεν ο τοπος αχαπαρους...

Δυστηχως και εδώ εμεις φταιμε...λιγο πολύ επηραμε και μεις εκει 1-2 ατομα...τα οποια εστειλαν αλλα και αλλα και αλλα και τωρα καμνουν πως εν μας ξερουν... οποταν ας μην παραπονιεμαι...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

αν και δεν ειμαι φανατικος φασσαρις τον χειμονα απλα προσεξα οτι πριν 2-3 χρονια η φασσαριες ηταν λιγοι και καλη, σωστα ποστα τουφεκιες σιουρες πολλα οργανομενη!! τωρα βλεπο και πολλους αχαπαρους μες τον δρομο επειδη ετοιχε να περαση 1 φασσα καποτε που τσιαμε να καθουνται μες τα βουνα και να καμνουν παναιρκα με τες φωνες τους εχαλασε ακομα 1 κυνηγη!

υπομονη φασσαριες ακομα λιες μερες εννα αρκεψη ενταντικα το κυνηγη τραχιλας και οτι αλλο πετα και εννα ειμαστε λιο πιο ενενιας και εμεις με της παγανιες και εσεις! :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

ANTROS BREDA έγραψε:αν και δεν ειμαι φανατικος φασσαρις τον χειμονα απλα προσεξα οτι πριν 2-3 χρονια η φασσαριες ηταν λιγοι και καλη, σωστα ποστα τουφεκιες σιουρες πολλα οργανομενη!! τωρα βλεπο και πολλους αχαπαρους μες τον δρομο επειδη ετοιχε να περαση 1 φασσα καποτε που τσιαμε να καθουνται μες τα βουνα και να καμνουν παναιρκα με τες φωνες τους εχαλασε ακομα 1 κυνηγη!

υπομονη φασσαριες ακομα λιες μερες εννα αρκεψη ενταντικα το κυνηγη τραχιλας και οτι αλλο πετα και εννα ειμαστε λιο πιο ενενιας και εμεις με της παγανιες και εσεις! :lol:
Ε πετα ρε κουμπαρε!!!

Ξερεις τι σημαινει να ερκετε ο άλλος με 4 σιηλλους...να καθετε μπροστα μου στα 10 μετρα τζαι οι σιηλλοι του να αλωνιζουν...να παιζει ότι παει να ρεξει που πανω μου...και όταν φεξει καλα...να λαλει ατε κανει μας παμε να περπατήσουμε τωρα...

αν παω παγανια μπροστα που τους σιηλους του τζαι ότι φκαλλει να του συρνω ε να εχω αδικο???
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”