spyrosspyrou851 έγραψε:Βλέπω η ττάππα αποκτά παραπάνω οπαδούς κάθε μέρα.
ΥΓ. Βρε μανία τούτη η Nobel να αλλάζει συνέχεια τα φυσίγγια της ρε παιδί μου, η Percorso Caccia Fibre δεν βγαίνει πλέον, εσταματήσαν την Golden Wing, τωρά βλέπω εσταματήσαν το νο 7 της Super Felt. Eλπίζω να κρατήσουν την Μaster HP τουλάχιστον.
οσες φορες και να κανει χαλαστρα τουτη η εταιρεια με τις αλλαγες της παλι εκει θα επιστρεφουν οι μανιακοι της! που να ειχε και κανενα αντιπροσωπο κομα!!!
την Μaster HP Σπυριδωνα πως την βλεπεις?
ΥΓ. Βρε μανία τούτη η Nobel να αλλάζει συνέχεια τα φυσίγγια της ρε παιδί μου, η Percorso Caccia Fibre δεν βγαίνει πλέον, εσταματήσαν την Golden Wing, τωρά βλέπω εσταματήσαν το νο 7 της Super Felt. Eλπίζω να κρατήσουν την Μaster HP τουλάχιστον.
οσες φορες και να κανει χαλαστρα τουτη η εταιρεια με τις αλλαγες της παλι εκει θα επιστρεφουν οι μανιακοι της! που να ειχε και κανενα αντιπροσωπο κομα!!!
Εχει...στη Λευκωσια
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Δεν την δοκίμασα, έχω σαν πρώτη επιλογή τις Rottweil, μετά τις Percorso Caccia Fibre και Lambro Super, επειδή έχω αρκετά φυσίγγια μάλλον δεν θα καταφέρω να την δοκιμάσω.
BAIKAL TEAM έγραψε:Σιγα σιγα μενουμε λιγοι στο αγαπημενο μας κυνηγι...ελπιζω αυριο ο κοσμος να είναι ακομα πιο λιγος από την Τεταρτη...για μας τωρα αρχιζουν τα ωραια!
Καλο κυνηγι σε ολους...!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
BAIKAL TEAM έγραψε:Σιγα σιγα μενουμε λιγοι στο αγαπημενο μας κυνηγι...ελπιζω αυριο ο κοσμος να είναι ακομα πιο λιγος από την Τεταρτη...για μας τωρα αρχιζουν τα ωραια!
Καλο κυνηγι σε ολους...!
Καλη επιτυχια και σε σενα κυριε Σολωνα...σε παρακολουθώ και μπορω να πω ότι εισαι ενας από τους λιγους του είδους μας...!Μπραβο σου
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Πρωτη απουσια για μενα η αυριανη (και ελπιζω η τελευταια) λογω υποχρεωσεων.Σας ευχομαι καλα κυνηγια παιδες και ασφαλισμενα.Καλα να περασετε και να μας πειτε τα νεα σας αυριο ετσι ωρα.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
2η καταγεγραμμένη απουσία μου.... Να τους ακούεις να σηκώνουνται για να ετοιμαστούν να παν κυνήγι και εσύ στο πουκάτω σπίτι να με μπορεις να κάμεις τίποτε. Την Τεταρτη θα πάω είτε έχω είτε δεν εχω γύψο. ΕΛΗΞΕ
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Dimitris έγραψε:2η καταγεγραμμένη απουσία μου.... Να τους ακούεις να σηκώνουνται για να ετοιμαστούν να παν κυνήγι και εσύ στο πουκάτω σπίτι να με μπορεις να κάμεις τίποτε. Την Τεταρτη θα πάω είτε έχω είτε δεν εχω γύψο. ΕΛΗΞΕ
Φίλε αν σε βοηθάει αυτό ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΉΓΑ ΦΈΤΟΣ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑ!!! Την Τετάρτη μπορεί!