ΦΑΣΣΟΚΤΟΝΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΕΟΝ.

Μάριε πάρε και την Percorso Caccia fibre 36gr no6. Αν δεν την δοκιμασες ήδη! Ήταν το καλύτερο μου χαρτί πέρσι τον χειμώνα στις στιμφαλλιδεςMARIOSE έγραψε:Νο. 6 Τάσο!
Θα πάω να αγοράσω να είμαι έτοιμος
Σήμερα θα μπει στο ράφι Τάσο για να δοκιμαστεί, ευχαριστώ!kanaris έγραψε:Μάριε πάρε και την Percorso Caccia fibre 36gr no6. Αν δεν την δοκιμασες ήδη! Ήταν το καλύτερο μου χαρτί πέρσι τον χειμώνα στις στιμφαλλιδεςMARIOSE έγραψε:Νο. 6 Τάσο!
miky55 έγραψε:ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ.
ΦΑΣΣΟΚΤΟΝΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΕΟΝ.![]()
![]()
Αμαν τα λεω εγω για τη super felt εν τζαι ακουει με κανενας....καλλιο αργα παρα ποτε ομωςMARIOSE έγραψε:Επιστροφή πριν από λίγο όλα μια χαρά.
Η κάρπωση μας μέτρια, 5-6 φάσσες αλλά το κέφι μας καλό. Λίγα τα πουλιά όπως το περιμέναμε. Βρήκαμε και το πόστο μας και όλα μια χαρά μέχρι που κατέβηκαν ακόμα 2 κυνηγοί μαζί μας. Τα παιδιά ήταν άπειρα + το ότι δεν είναι για το κυνήγι φάσσας...κάλυψη μηδέν, συνεχές κίνηση πάνω κάτω, φωνές, τηλέφωνα κτλ κτλ.
Λίγα πουλια που δοκίμαζαν να κατέβουν τα κτυπούσαν από τα 80 μέτρα...εν πειράζει υγεία.
Συνέχεια την Τετάρτη σε άλλο πόστο!
ΥΓ: NSI super felt ΦΟΒΕΡΗ!!! Πρώτη φορά τη δοκίμασα και 4 από τα 5 πουλιά τα πήρα με αυτήν, είμαι κατενθουσιασμένος μαζί της.
Δοκιμασε και το 5αρι...θα παθεις πλακα..MARIOSE έγραψε:Νο. 6 Τάσο!
Σπυρο με το γυρευκεις...ξαπολατες ουλλες και παιξε μονο victory πρασινες...!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Βλέπω η ττάππα αποκτά παραπάνω οπαδούς κάθε μέρα.
ΥΓ. Βρε μανία τούτη η Nobel να αλλάζει συνέχεια τα φυσίγγια της ρε παιδί μου, η Percorso Caccia Fibre δεν βγαίνει πλέον, εσταματήσαν την Golden Wing, τωρά βλέπω εσταματήσαν το νο 7 της Super Felt. Eλπίζω να κρατήσουν την Μaster HP τουλάχιστον.
Αύριο θα δοκιμάσω τες 36άρες, αν είμαι ευχαριστημένος θα μπει σαν πρώτη σε νο 7 και δεύτερη σε νο 6.BAIKAL TEAM έγραψε:Σπυρο με το γυρευκεις...ξαπολατες ουλλες και παιξε μονο victory πρασινες...!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Βλέπω η ττάππα αποκτά παραπάνω οπαδούς κάθε μέρα.
ΥΓ. Βρε μανία τούτη η Nobel να αλλάζει συνέχεια τα φυσίγγια της ρε παιδί μου, η Percorso Caccia Fibre δεν βγαίνει πλέον, εσταματήσαν την Golden Wing, τωρά βλέπω εσταματήσαν το νο 7 της Super Felt. Eλπίζω να κρατήσουν την Μaster HP τουλάχιστον.![]()
αν θελεις ταππα δοκιμασε lambro feltro
Για αυριο βρηκα ένα ποστουι ετσι λιγο απομερα...θα παω να κατσω εκει μονος μου και ότι καμω...αν δεν λιγοστεψουν οι κυνηγοιεγω μετα την Κυριακη δεν ξανακαθουμαι στα ποστα!!
Καλα κυνηγια σε ολους!!!