Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Ευχαριστω για τα σχολια (σεφταλιες)!!!
να σου πω φιλε μπαικαλ οτι και η σεφταλια ειναι ειδος που κατασκευαζεται απο ιδιογομωση.... οποταν καταλαβαινεις και τι χαρτουτσιες σου εδωκα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:Ευχαριστω για τα σχολια (σεφταλιες)!!!
να σου πω φιλε μπαικαλ οτι και η σεφταλια ειναι ειδος που κατασκευαζεται απο ιδιογομωση.... οποταν καταλαβαινεις και τι χαρτουτσιες σου εδωκα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ο θκιαμαντοπεζουνος εμασιετουν να μου τις κλεψει μεχρι να με παρει σπιτι....φοατε λαλει!!! :lol: :lol:
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Α γιατρε????? μολις ακουσεις (συντροφε) η (συναντηση) η (σεφταλια) η (λουκανικο).................. επροσεξα οτι αμεσως επεμβαινεις :o :o :o ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
BAIKAL 1980

Ευχη μου ειναι να δουμε και 2-3 φορες τις Τουρκουες παλε φετος!!!καποιος κατι εγραψε οτι δεν εχει αποδηχτει ποτε οτι ερχονται πουλια μεταναστες στην Κυπρο...φυσικα και ερχονται...σπανια...αλλα ερχονται...και καταλαβονται και σε εμφανιση και σε χαρακτηρα απο τις ντοπιες...αν μας βοηθησει και φετος ο Θεος...θα αναρτησουμε και καμμια φωτο να δουμε τις διαφορες...

Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:Α γιατρε????? μολις ακουσεις (συντροφε) η (συναντηση) η (σεφταλια) η (λουκανικο).................. επροσεξα οτι αμεσως επεμβαινεις :o :o :o ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mόνον το 'σύντροφε' μου προκαλεί ρίγος ;)
Τα άλλα απολαύστε τα όπως τα θέλετε ,εν του θεού τούτα τα πράματα :lol:
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
SV10Perennia
Full Member

Δημοσίευση από SV10Perennia »

BAIKAL 1980 έγραψε:Ευχη μου ειναι να δουμε και 2-3 φορες τις Τουρκουες παλε φετος!!!καποιος κατι εγραψε οτι δεν εχει αποδηχτει ποτε οτι ερχονται πουλια μεταναστες στην Κυπρο...φυσικα και ερχονται...σπανια...αλλα ερχονται...και καταλαβονται και σε εμφανιση και σε χαρακτηρα απο τις ντοπιες...αν μας βοηθησει και φετος ο Θεος...θα αναρτησουμε και καμμια φωτο να δουμε τις διαφορες...

εν να μας κάμετε να μεν τζιμοιθούμεν καθόλου ρε κοπέλια :D
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
Beretta1
Full Member

Δημοσίευση από Beretta1 »

ΦΙΛΕ PERENNIA ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ
Άβαταρ μέλους
SV10Perennia
Full Member

Δημοσίευση από SV10Perennia »

Beretta1 έγραψε:ΦΙΛΕ PERENNIA ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ
Φίλε Beretta1 τι φυσίγγια και τι τσοκ χρησιμοποιείς εσύ ?
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
BAIKAL 1980

τα πραγματα για το ποστο μολις εχουν ετοιμαστει...ατε και καλο κουραγιο σε ολους τους φασσαρηδες!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

BAIKAL 1980 έγραψε:τα πραγματα για το ποστο μολις εχουν ετοιμαστει...ατε και καλο κουραγιο σε ολους τους φασσαρηδες!!!

Εικόνα
ρε φιλε το σιηπεττο, το σιηπεττο εν θωρω. Να μεν τον ξεχασεις οι τιποτε αλλο :D :D :D

Καλε κυνηγια φιλε και καλη επιστροφη
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”