Ευχαριστω για τα σχολια (σεφταλιες)!!!
να σου πω φιλε μπαικαλ οτι και η σεφταλια ειναι ειδος που κατασκευαζεται απο ιδιογομωση.... οποταν καταλαβαινεις και τι χαρτουτσιες σου εδωκα
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:Ευχαριστω για τα σχολια (σεφταλιες)!!!
να σου πω φιλε μπαικαλ οτι και η σεφταλια ειναι ειδος που κατασκευαζεται απο ιδιογομωση.... οποταν καταλαβαινεις και τι χαρτουτσιες σου εδωκα
ο θκιαμαντοπεζουνος εμασιετουν να μου τις κλεψει μεχρι να με παρει σπιτι....φοατε λαλει!!!
Ευχη μου ειναι να δουμε και 2-3 φορες τις Τουρκουες παλε φετος!!!καποιος κατι εγραψε οτι δεν εχει αποδηχτει ποτε οτι ερχονται πουλια μεταναστες στην Κυπρο...φυσικα και ερχονται...σπανια...αλλα ερχονται...και καταλαβονται και σε εμφανιση και σε χαρακτηρα απο τις ντοπιες...αν μας βοηθησει και φετος ο Θεος...θα αναρτησουμε και καμμια φωτο να δουμε τις διαφορες...
BAIKAL 1980 έγραψε:Ευχη μου ειναι να δουμε και 2-3 φορες τις Τουρκουες παλε φετος!!!καποιος κατι εγραψε οτι δεν εχει αποδηχτει ποτε οτι ερχονται πουλια μεταναστες στην Κυπρο...φυσικα και ερχονται...σπανια...αλλα ερχονται...και καταλαβονται και σε εμφανιση και σε χαρακτηρα απο τις ντοπιες...αν μας βοηθησει και φετος ο Θεος...θα αναρτησουμε και καμμια φωτο να δουμε τις διαφορες...
εν να μας κάμετε να μεν τζιμοιθούμεν καθόλου ρε κοπέλια
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..