Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Panmoy »

MARIOSE έγραψε:Μια χαρά μας βρίσκεις Σόλωνα, καλά να περάσεις και να ξεκουραστείς.

Που τζιαμέ που περνά το πλοίο στέλλε τα ψάρια κάτω προς τη δική μας πλευρά ;) (αλλά όχι τζιαμέ που βουτά ο Παντελής! :lol: )
:lol: :lol: Μαριε μου εμπηκαν μες τα χωρικα μας υδατα η κκελλε τους εν μες τη βουρκα :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Panmoy έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Μια χαρά μας βρίσκεις Σόλωνα, καλά να περάσεις και να ξεκουραστείς.

Που τζιαμέ που περνά το πλοίο στέλλε τα ψάρια κάτω προς τη δική μας πλευρά ;) (αλλά όχι τζιαμέ που βουτά ο Παντελής! :lol: )
:lol: :lol: Μαριε μου εμπηκαν μες τα χωρικα μας υδατα η κκελλε τους εν μες τη βουρκα :lol:
:lol: Λεβέντη μου φεύκω σε καμιά ώρα για ψάρεμα πέρκει προλάβω κανένα 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Φίλοι μου σάς χαιρετώ και πάλι.....μόλις κατάφερα να ενωθώ!
Να'σαι καλά Άλεξ μου!
Μάριε τα ψάρια από εδώ που περνώ είναι άνω του ενός μέτρου όλα...δεν νομίζω να κάμνουν για το καλάμι....μόνο για τον παντελή κάμνουν!!!

Πάντως ένα έχω να πω....μπορείτε να αρχίσετε να εκτιμάται πιο πολύ κυνήγι στη Κύπρο....εγώ από την μέρα που άρχισα να κατεβαίνω ένα ένα τα Κανάρια Νησιά και να μην βλέπω πετούμενο αυτό κάνω....τα μοναδικά ελάχιστα πουλιά πού είδα και αυτά μετρημένα είναι πεζουνια,στρουφους,κολιους και κανένα Γεράκι...και από δασοι ,γκρεμούς ,χαράδρες και πράσινο άλλο τίποτε!

Άτε καλά να περνάτε και θα τα πούμε με το καλό από κοντά μετά την Κυριακή!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σόλωνα καλή διασκέδαση!!

Οι Κανάριες νήσοι δηλαδή είναι η κύπρος σε καμιά 10 χρόνια :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Έλα πίσω Σόλωνα και σαν τον τέρατσο της κύπρου εν εσσει! 8-)
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Φίλοι μου σάς χαιρετώ και πάλι.....μόλις κατάφερα να ενωθώ!
Να'σαι καλά Άλεξ μου!
Μάριε τα ψάρια από εδώ που περνώ είναι άνω του ενός μέτρου όλα...δεν νομίζω να κάμνουν για το καλάμι....μόνο για τον παντελή κάμνουν!!!

Πάντως ένα έχω να πω....μπορείτε να αρχίσετε να εκτιμάται πιο πολύ κυνήγι στη Κύπρο....εγώ από την μέρα που άρχισα να κατεβαίνω ένα ένα τα Κανάρια Νησιά και να μην βλέπω πετούμενο αυτό κάνω....τα μοναδικά ελάχιστα πουλιά πού είδα και αυτά μετρημένα είναι πεζουνια,στρουφους,κολιους και κανένα Γεράκι...και από δασοι ,γκρεμούς ,χαράδρες και πράσινο άλλο τίποτε!

Καλα να περάσεις φίλε :)
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Φίλοι μου σάς χαιρετώ και πάλι.....μόλις κατάφερα να ενωθώ!
Να'σαι καλά Άλεξ μου!

Τι μου θυμισες τωρα φίλε Σολων :o ......Ιούνιο του 1982 οταν επηγα στη Τενεριφη για να πάρω το πλοίο οπου εργοδοτήθηκα σαν ασυρματιστής. Grant Kanaria :D , Las Palmas, :D Santa Crous :D κλπ. Απολαυσε φίλε μου τις αξαιρετικές παραλίες με το κατάλευκο αμμο, τα δαση με τα φοινικόδεντα, τους πανεμορφους κάκτους, αλλα και τα υφαιστιογενή βουνά. Καλά να περάσης. :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

LEFKIOS έγραψε:
Να'σαι καλά Άλεξ μου!

Τι μου θυμισες τωρα φίλε Σολων :o ......Ιούνιο του 1982 οταν επηγα στη Τενεριφη για να πάρω το πλοίο οπου εργοδοτήθηκα σαν ασυρματιστής. Grant Kanaria :D , Las Palmas, :D Santa Crous :D κλπ. Απολαυσε φίλε μου τις αξαιρετικές παραλίες με το κατάλευκο αμμο, τα δαση με τα φοινικόδεντα, τους πανεμορφους κάκτους, αλλα και τα υφαιστιογενή βουνά. Καλά να περάσης. :D
Μα ησουν μαρκονης φιλε Λευκιε? :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Ναί φίλε ημουν Μαρκονης, μολις τέλιωσα το στρατο το 1979 επηγα ενα χρονο στη σχολή Φρειδερίκου για ασυρματιστές πηρα το διπλωμα μου και μετα μπάρκαρα. Ταξίδεψα απο το 1980 μέχρι το 1984 σε SuperTanker. Hσουν και εσύ ναυτικός ?.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

160 και πόψε :D :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”