MARIOSE έγραψε:Μια χαρά μας βρίσκεις Σόλωνα, καλά να περάσεις και να ξεκουραστείς.
Που τζιαμέ που περνά το πλοίο στέλλε τα ψάρια κάτω προς τη δική μας πλευρά(αλλά όχι τζιαμέ που βουτά ο Παντελής!
)

MARIOSE έγραψε:Μια χαρά μας βρίσκεις Σόλωνα, καλά να περάσεις και να ξεκουραστείς.
Που τζιαμέ που περνά το πλοίο στέλλε τα ψάρια κάτω προς τη δική μας πλευρά(αλλά όχι τζιαμέ που βουτά ο Παντελής!
)
Panmoy έγραψε:MARIOSE έγραψε:Μια χαρά μας βρίσκεις Σόλωνα, καλά να περάσεις και να ξεκουραστείς.
)
![]()
Μαριε μου εμπηκαν μες τα χωρικα μας υδατα η κκελλε τους εν μες τη βουρκα
Καλα να περάσεις φίλεSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Φίλοι μου σάς χαιρετώ και πάλι.....μόλις κατάφερα να ενωθώ!
Να'σαι καλά Άλεξ μου!
Μάριε τα ψάρια από εδώ που περνώ είναι άνω του ενός μέτρου όλα...δεν νομίζω να κάμνουν για το καλάμι....μόνο για τον παντελή κάμνουν!!!
Πάντως ένα έχω να πω....μπορείτε να αρχίσετε να εκτιμάται πιο πολύ κυνήγι στη Κύπρο....εγώ από την μέρα που άρχισα να κατεβαίνω ένα ένα τα Κανάρια Νησιά και να μην βλέπω πετούμενο αυτό κάνω....τα μοναδικά ελάχιστα πουλιά πού είδα και αυτά μετρημένα είναι πεζουνια,στρουφους,κολιους και κανένα Γεράκι...και από δασοι ,γκρεμούς ,χαράδρες και πράσινο άλλο τίποτε!
Άτε καλά να περνάτε και θα τα πούμε με το καλό από κοντά μετά την Κυριακή!!!
Τι μου θυμισες τωρα φίλε ΣολωνSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Φίλοι μου σάς χαιρετώ και πάλι.....μόλις κατάφερα να ενωθώ!
Να'σαι καλά Άλεξ μου!
Μάριε τα ψάρια από εδώ που περνώ είναι άνω του ενός μέτρου όλα...δεν νομίζω να κάμνουν για το καλάμι....μόνο για τον παντελή κάμνουν!!!
Πάντως ένα έχω να πω....μπορείτε να αρχίσετε να εκτιμάται πιο πολύ κυνήγι στη Κύπρο....εγώ από την μέρα που άρχισα να κατεβαίνω ένα ένα τα Κανάρια Νησιά και να μην βλέπω πετούμενο αυτό κάνω....τα μοναδικά ελάχιστα πουλιά πού είδα και αυτά μετρημένα είναι πεζουνια,στρουφους,κολιους και κανένα Γεράκι...και από δασοι ,γκρεμούς ,χαράδρες και πράσινο άλλο τίποτε!
Άτε καλά να περνάτε και θα τα πούμε με το καλό από κοντά μετά την Κυριακή!!!
Μα ησουν μαρκονης φιλε Λευκιε?LEFKIOS έγραψε:Τι μου θυμισες τωρα φίλε ΣολωνSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Φίλοι μου σάς χαιρετώ και πάλι.....μόλις κατάφερα να ενωθώ!
Να'σαι καλά Άλεξ μου!
Άτε καλά να περνάτε και θα τα πούμε με το καλό από κοντά μετά την Κυριακή!!!......Ιούνιο του 1982 οταν επηγα στη Τενεριφη για να πάρω το πλοίο οπου εργοδοτήθηκα σαν ασυρματιστής. Grant Kanaria
, Las Palmas,
Santa Crous
κλπ. Απολαυσε φίλε μου τις αξαιρετικές παραλίες με το κατάλευκο αμμο, τα δαση με τα φοινικόδεντα, τους πανεμορφους κάκτους, αλλα και τα υφαιστιογενή βουνά. Καλά να περάσης.