Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Panmoy »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Panmoy έγραψε:H τελευταία εξόρμηση της φάσσας για φέτος ήταν κουτσουρεμένη. Το τριήμερο ήταν οικογενειακή υπόθεση και η ''δυναμική'' μου ήταν για ολιγόωρο κυνήγι. Δεν μπορώ να πω ότι μου κακοφάνηκε όμως. Όλα τα καλά επιβάλλεται να έχουν τέλος. Για να μπορείς να προσμένεις την επανέναρξη με ανυπομονησία..

Φέτος -λόγω συγκυριών περισσότερο- είχα όλο το χρόνο για να ασχοληθώ πιο επισταμένα με τα σιδερένια πουλιά. Κυριακές και Τετάρτες από το πρωί μέχρι το βράδυ + αρκετές αναγνωρίσεις + αρκετά ΕΞΟΔΑ. Οι επιτυχίες ήταν σαφώς περισσότερες από κάθε άλλη φορά και απλά επιβεβαιώθηκε το ''όποιος ψάχνει βρίσκει''. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές... απλά όσο πιο πολύ ασχολείσαι και όσο βελτιώνεις τις ''αδυναμίες'' σου, οι επιτυχίες σου θα αυξάνονται. Η προπόνηση κάνει τους πρωταθλητές και όχι μόνο το ταλέντο...
Η φάσσα σαφώς δεν είναι χαζοπούλλι αλλά έχει και τα τρωτά της σημεία.
Τέλωσπάντον...τελικός απολογισμός : μια σακούλα εμπειρίες και αρκετή προσμονή για την επανέναρξη. Και η φώτο της τελευταίας εξόρμησης...
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ...ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!
Να σαι καλά Σόλωνα μου, αφού έτσι είναι...εσύ ξέρεις πολύ καλά ;) Μπράβο σου και σένα για όλες σου τις επιτυχίες!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Panmoy έγραψε:H τελευταία εξόρμηση της φάσσας για φέτος ήταν κουτσουρεμένη. Το τριήμερο ήταν οικογενειακή υπόθεση και η ''δυναμική'' μου ήταν για ολιγόωρο κυνήγι. Δεν μπορώ να πω ότι μου κακοφάνηκε όμως. Όλα τα καλά επιβάλλεται να έχουν τέλος. Για να μπορείς να προσμένεις την επανέναρξη με ανυπομονησία..

Φέτος -λόγω συγκυριών περισσότερο- είχα όλο το χρόνο για να ασχοληθώ πιο επισταμένα με τα σιδερένια πουλιά. Κυριακές και Τετάρτες από το πρωί μέχρι το βράδυ + αρκετές αναγνωρίσεις + αρκετά ΕΞΟΔΑ. Οι επιτυχίες ήταν σαφώς περισσότερες από κάθε άλλη φορά και απλά επιβεβαιώθηκε το ''όποιος ψάχνει βρίσκει''. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές... απλά όσο πιο πολύ ασχολείσαι και όσο βελτιώνεις τις ''αδυναμίες'' σου, οι επιτυχίες σου θα αυξάνονται. Η προπόνηση κάνει τους πρωταθλητές και όχι μόνο το ταλέντο...
Τέλωσπάντον...τελικός απολογισμός : μια σακούλα εμπειρίες και αρκετή προσμονή για την επανέναρξη. Και η φώτο της τελευταίας εξόρμησης...
Μπραβο ρε φιλουι...μια χαρα επηες...μια χαρα σου βγηκε το πλανο σου
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Pathfinder έγραψε:

Μπραβο ρε φιλουι...μια χαρα επηες...μια χαρα σου βγηκε το πλανο σου
Θένκιου Άλεξ μου, έπεσα έξω κατά ένα πουλί στη δεύτερη μετακίνηση :lol: καλοκαίρι πιον φίλε...καλήν υπομονήν!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΝΆΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ...

ΠΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΜΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ...720p :P

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΤΩΝ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΩΝ'' ΓΙΑ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ....720p

Άβαταρ μέλους
Pathfinder

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΤΩΝ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΩΝ'' ΓΙΑ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ....720p

ετσι οπως ερκετουν ενομισα θα επεφτε πανω σου ...ωραιος οπως παντα φιλε :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Άτε να πολλυνίσκουν :D :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Παίδες σας χαιρετώ μετά από 5 μέρες αποχή....μόλις κατάφερα να έχω σύνδεση καθώς ταξιδεύω με πλοίο και είναι πολύ δύσκολο για WiFi...μέσα στο πλοίο δεν υφίσταται γιατί η χρέωση είναι απαγορευτική...η φώτο που θα φέρω σίγουρα δεν θα αφορούν το κυνήγι αλλά είναι παρά πολύ εντυπωσιακές...ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά μέχρι την επόμενη σύνδεση!!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Παίδες σας χαιρετώ μετά από 5 μέρες αποχή....μόλις κατάφερα να έχω σύνδεση καθώς ταξιδεύω με πλοίο και είναι πολύ δύσκολο για WiFi...μέσα στο πλοίο δεν υφίσταται γιατί η χρέωση είναι απαγορευτική...η φώτο που θα φέρω σίγουρα δεν θα αφορούν το κυνήγι αλλά είναι παρά πολύ εντυπωσιακές...ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά μέχρι την επόμενη σύνδεση!!!!
Καλα να περνας ρε φασσαρη :)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μια χαρά μας βρίσκεις Σόλωνα, καλά να περάσεις και να ξεκουραστείς.

Που τζιαμέ που περνά το πλοίο στέλλε τα ψάρια κάτω προς τη δική μας πλευρά ;) (αλλά όχι τζιαμέ που βουτά ο Παντελής! :lol: )
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”