Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012
Re: Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού και Ορτυκιού 2012
βαλε εσυ την φωτογραφια και αφιστην ορθογραφια μου 

Πολύ τυχερός για έτσι θέαμα μπράβοAPOLLON_1 έγραψε:ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΚΙΡΙΟΣ ΘΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ ΠΟΤΑΜΙΟΣΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ
πουλα μου κανεναν ορθογραφο εσυ που σου περνα και αφιστο photoshop σε μενα που εν η δικη μου δουλεια! 

-
- Full Member
ειναι η μονη χρονια που δεν επια να πιασω ποστο που την νυκτα ειναι η μονη χρονια που δεν εκανα ιδαιτερες αναγνωρισεις και δεν ειχα καθολου αγχος...
και το ευχαριστηθηκα ιδιαιτερα δεν ειναι το oτι ειδΑ ΠΟΛΛΑ πουλια επερασαν 18 επιασα τα 8 εξιφτερισα 2..ειμουν απιστευτα ψυχραιμος και πολυ σιγουρος στις βολες μου
το πολλη αγχος η συνεχεις συζητησεις με φιλους μονο ζημια μπορουν να καμουν στο τελος της ημερας εγω αυτο καταλαβα..
ελπιζω να επιστρεψατε ολοι ασφαλεις και υγιεις
και το ευχαριστηθηκα ιδιαιτερα δεν ειναι το oτι ειδΑ ΠΟΛΛΑ πουλια επερασαν 18 επιασα τα 8 εξιφτερισα 2..ειμουν απιστευτα ψυχραιμος και πολυ σιγουρος στις βολες μου
το πολλη αγχος η συνεχεις συζητησεις με φιλους μονο ζημια μπορουν να καμουν στο τελος της ημερας εγω αυτο καταλαβα..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dangerous την 20 Αύγ 2012, 08:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Full Member
Να μεν τη βάλει...πονούμεν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- cynergy
- Full Member
Periohi Anadiou 3 opla 6 fasses 3 trigonia apo tis 11 meta htipisame poulli ,pliris apogoitevsi sto thema kinitokotitaz.ton poulion apo ta hirotera kinigia fassas sti Anadiou ta televtea 7 xronia pou kinigo ek(
apo kinito)
apo kinito)
dont shoot fast...shoot good
- Captain theodoros
sotiris!129 έγραψε:το μπουκετο που εταξα
τα δικα μου πουλια, συνολο 3 ατομα η παρεα 11 φασες 1 τριονι
με χαρτουτσιες ΚΚολουμπια!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΤΗΡΗ .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Captain theodoros την 20 Αύγ 2012, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- Captain theodoros
dangerous έγραψε:ειναι η μονη χρονια που δεν επια να πιασω ποστο που την νυκτα ειναι η μονη χρονια που δεν εκανα ιδαιτερες αναγνωρισεις και δεν ειχα καθολου αγχος...
και το ευχαριστηθηκα ιδιαιτερα δεν ειναι το ειδΑ ΠΟΛΛΑ πουλια επιασα 8 πουλια επαιξα σε 10 και ξυφτερισα 2 ..ειμουν απιστευτα ψυχραιμος και πολυ σιγουρος στις βολες μου
το πολλη αγχος η συνεχεις συζητησεις με φιλους στο τελος μονο ζημια μπορουν να καμουν στο τελος της ημερας εγω αυτο καταλαβα..
ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
- lefteris
- Full Member
Captain theodoros έγραψε:sotiris!129 έγραψε:το μπουκετο που εταξα
τα δικα μου πουλια, συνολο 3 ατομα η παρεα 11 φασες 1 τριονι
με χαρτουτσιες ΚΚολουμπια!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ .
ετζαι Βασιλη που τον λαλουν εν Σωτηρη

- Artemis G.
- Full Member

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ