Επισης!!!

Πάνω απο όλα να παμε και να επιστρεψουμε στα σπιτια μας και στις οικογενειες μας μετα η καλή παρέα και όλα τα άλλα έρχονται!!!

Nikos έγραψε:Ευχαριστώ φίλε .... Απο το στομα σου , στον περτικοδέτη ολόισια!!!![]()
![]()
Επισης!!!![]()
Πάνω απο όλα να παμε και να επιστρεψουμε στα σπιτια μας και στις οικογενειες μας μετα η καλή παρέα και όλα τα άλλα έρχονται!!!![]()
BAIKAL 1980 έγραψε:Nikos έγραψε:Ευχαριστώ φίλε .... Απο το στομα σου , στον περτικοδέτη ολόισια!!!![]()
![]()
Επισης!!!![]()
Πάνω απο όλα να παμε και να επιστρεψουμε στα σπιτια μας και στις οικογενειες μας μετα η καλή παρέα και όλα τα άλλα έρχονται!!!![]()
...σιγουρα φιλε...το ποιο ωραιο συναισθημα ειναι οταν λειπεις και επιστρεφεις καλα...να βλεπεις τη φατσουα του παιδιου σου να ειναι ολο χαρα που σε βλεπει...αυτο το συναισθημα δεν το αλλαζω με τιποτα!!!
προσοχη λοιπον...και ιδιαιτερα στους αλλους...αμα βλεπετε κανενα απο απεναντη να ερχετε...ριχνετε και καμμια φωνη!ιδιως εμεις που ουτε με ελικοπτερο δεν μας βλεπεις ετσι οπως κρυβομαστε στις φασσες!
εμενα εμεινε και ποψε μονο διοτι αυριο νυχτα θα ειμαι στα ομορφα φασσοβουνα της παφου!!Sergios έγραψε:Κάθουμε απο κάτω απο ένα πεύκο και γύρο λατζιές με πέτρινους στο χέρι καμωμένους πάγκους απο κάτω αθασιές και αμπέλι εγκαταλελημένο......σχεδόν μεσημέρι ο ήλιος κρούζει όλα ήσυχα......ξαφνικά......ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ καππελιάζει με μιά γαούρα και φοητσιάζετε στην παρουσία μου κάμνει πως εννα φίει ΜΠΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜ καπνίζω της μιά ΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΠΠΠΠΠΠ εν φέφκει σκάι που πάνω της μαξιλαροσιεπεθκιά σέκκα σιερωμένη....ΠΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΤΤΤΤΤΤΤ ακουγουντε οι λατζιές.....![]()
![]()
![]()
2 Τ Ζ Ι Α Ι Π Ο Ψ Ε...!!!
Sergios έγραψε:Κάθουμε απο κάτω απο ένα πεύκο και γύρο λατζιές με πέτρινους στο χέρι καμωμένους πάγκους απο κάτω αθασιές και αμπέλι εγκαταλελημένο......σχεδόν μεσημέρι ο ήλιος κρούζει όλα ήσυχα......ξαφνικά......ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ καππελιάζει με μιά γαούρα και φοητσιάζετε στην παρουσία μου κάμνει πως εννα φίει ΜΠΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜ καπνίζω της μιά ΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΠΠΠΠΠΠ εν φέφκει σκάι που πάνω της μαξιλαροσιεπεθκιά σέκκα σιερωμένη....ΠΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΤΤΤΤΤΤΤ ακουγουντε οι λατζιές.....![]()
![]()
![]()
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:εμενα εμεινε και ποψε μονο διοτι αυριο νυχτα θα ειμαι στα ομορφα φασσοβουνα της παφου!!Sergios έγραψε:Κάθουμε απο κάτω απο ένα πεύκο και γύρο λατζιές με πέτρινους στο χέρι καμωμένους πάγκους απο κάτω αθασιές και αμπέλι εγκαταλελημένο......σχεδόν μεσημέρι ο ήλιος κρούζει όλα ήσυχα......ξαφνικά......ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ καππελιάζει με μιά γαούρα και φοητσιάζετε στην παρουσία μου κάμνει πως εννα φίει ΜΠΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜ καπνίζω της μιά ΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΠΠΠΠΠΠ εν φέφκει σκάι που πάνω της μαξιλαροσιεπεθκιά σέκκα σιερωμένη....ΠΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΤΤΤΤΤΤΤ ακουγουντε οι λατζιές.....![]()
![]()
![]()
εν αφτουμεναBAIKAL 1980 έγραψε:WOODPIGEONHUNTER έγραψε:εμενα εμεινε και ποψε μονο διοτι αυριο νυχτα θα ειμαι στα ομορφα φασσοβουνα της παφου!!Sergios έγραψε:Κάθουμε απο κάτω απο ένα πεύκο και γύρο λατζιές με πέτρινους στο χέρι καμωμένους πάγκους απο κάτω αθασιές και αμπέλι εγκαταλελημένο......σχεδόν μεσημέρι ο ήλιος κρούζει όλα ήσυχα......ξαφνικά......ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ καππελιάζει με μιά γαούρα και φοητσιάζετε στην παρουσία μου κάμνει πως εννα φίει ΜΠΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜ καπνίζω της μιά ΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΠΠΠΠΠΠ εν φέφκει σκάι που πάνω της μαξιλαροσιεπεθκιά σέκκα σιερωμένη....ΠΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΤΤΤΤΤΤΤ ακουγουντε οι λατζιές.....![]()
![]()
![]()
αψε τα τζαι ρκουμε!!!!