Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nikos

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Nikos »

Ευχαριστώ φίλε .... Απο το στομα σου , στον περτικοδέτη ολόισια!!! :lol: :lol:
Επισης!!! :D
Πάνω απο όλα να παμε και να επιστρεψουμε στα σπιτια μας και στις οικογενειες μας μετα η καλή παρέα και όλα τα άλλα έρχονται!!! ;) ;)
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

Nikos έγραψε:Ευχαριστώ φίλε .... Απο το στομα σου , στον περτικοδέτη ολόισια!!! :lol: :lol:
Πάνω απο όλα να παμε και να επιστρεψουμε στα σπιτια μας και στις οικογενειες μας μετα η καλή παρέα και όλα τα άλλα έρχονται!!! ;) ;)

...σιγουρα φιλε...το ποιο ωραιο συναισθημα ειναι οταν λειπεις και επιστρεφεις καλα...να βλεπεις τη φατσουα του παιδιου σου να ειναι ολο χαρα που σε βλεπει...αυτο το συναισθημα δεν το αλλαζω με τιποτα!!!

προσοχη λοιπον...και ιδιαιτερα στους αλλους...αμα βλεπετε κανενα απο απεναντη να ερχετε...ριχνετε και καμμια φωνη!ιδιως εμεις που ουτε με ελικοπτερο δεν μας βλεπεις ετσι οπως κρυβομαστε στις φασσες!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BAIKAL 1980 την 31 Οκτ 2013, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

http://www.youtube.com/watch?v=NxWigi0leQQ

αφιερωμένο σε όλους τους
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

BAIKAL 1980 έγραψε:
Nikos έγραψε:Ευχαριστώ φίλε .... Απο το στομα σου , στον περτικοδέτη ολόισια!!! :lol: :lol:

...σιγουρα φιλε...το ποιο ωραιο συναισθημα ειναι οταν λειπεις και επιστρεφεις καλα...να βλεπεις τη φατσουα του παιδιου σου να ειναι ολο χαρα που σε βλεπει...αυτο το συναισθημα δεν το αλλαζω με τιποτα!!!

προσοχη λοιπον...και ιδιαιτερα στους αλλους...αμα βλεπετε κανενα απο απεναντη να ερχετε...ριχνετε και καμμια φωνη!ιδιως εμεις που ουτε με ελικοπτερο δεν μας βλεπεις ετσι οπως κρυβομαστε στις φασσες!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Παιδες σας χαιρετω και εγω

εχτες εκαμα την τελευταια μου ισως αναγνωριση.(γενικα κινηθηκα απο σαλαμιου πλευρα μεχρι και αγιο δημητριανο).απο φασσες νομιζω η παφος παει τα καλα...κυκλοφορουσαν πουλια σε ταχτα χρονικα περιθωρια και αρκετα χαμηλα.τωρα τι θα γινει την Κυριακη μονο ο Θεος ξερει.Οσον αφορα περδικια, σε ολες ανεξαιρετως τις περιοχες ηταν σε παρα πολυ χαμηλους αριθμους (καλυτερη περιπτωση 7-8 κομματια σαλαμιου μια φορα).Δεν ξερω αν θα μεινει ετσι το πραμα την Κυριακη που θα ανακατωθουν γιατι οπως ειπε και ο αριστος εν η περιοδος που αλλαζουν φτερωμα και δεν δινουν σημαδια της παρουσιας τους.Οπως και να εχει το πραμα, ενα μονο ευχομαι οπως ειπατε και εσεις, να παμε καλα, να περασουμε καλα, και να ερθουμε πισω στις οικογενειες μας ολοι μας καλα χωρις τραυματισμους και ατυχηματα ειτε μεγαλα ειτε μικρα.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Κάθουμε απο κάτω απο ένα πεύκο και γύρο λατζιές με πέτρινους στο χέρι καμωμένους πάγκους απο κάτω αθασιές και αμπέλι εγκαταλελημένο......σχεδόν μεσημέρι ο ήλιος κρούζει όλα ήσυχα......ξαφνικά......ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ καππελιάζει με μιά γαούρα και φοητσιάζετε στην παρουσία μου κάμνει πως εννα φίει ΜΠΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜ καπνίζω της μιά ΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΠΠΠΠΠΠ εν φέφκει σκάι που πάνω της μαξιλαροσιεπεθκιά σέκκα σιερωμένη....ΠΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΤΤΤΤΤΤΤ ακουγουντε οι λατζιές..... :D :D :D

2 Τ Ζ Ι Α Ι Π Ο Ψ Ε...!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Sergios έγραψε:Κάθουμε απο κάτω απο ένα πεύκο και γύρο λατζιές με πέτρινους στο χέρι καμωμένους πάγκους απο κάτω αθασιές και αμπέλι εγκαταλελημένο......σχεδόν μεσημέρι ο ήλιος κρούζει όλα ήσυχα......ξαφνικά......ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ καππελιάζει με μιά γαούρα και φοητσιάζετε στην παρουσία μου κάμνει πως εννα φίει ΜΠΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜ καπνίζω της μιά ΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΠΠΠΠΠΠ εν φέφκει σκάι που πάνω της μαξιλαροσιεπεθκιά σέκκα σιερωμένη....ΠΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΤΤΤΤΤΤΤ ακουγουντε οι λατζιές..... :D :D :D

εμενα εμεινε και ποψε μονο διοτι αυριο νυχτα θα ειμαι στα ομορφα φασσοβουνα της παφου!! :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
BAIKAL 1980

Sergios έγραψε:Κάθουμε απο κάτω απο ένα πεύκο και γύρο λατζιές με πέτρινους στο χέρι καμωμένους πάγκους απο κάτω αθασιές και αμπέλι εγκαταλελημένο......σχεδόν μεσημέρι ο ήλιος κρούζει όλα ήσυχα......ξαφνικά......ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ καππελιάζει με μιά γαούρα και φοητσιάζετε στην παρουσία μου κάμνει πως εννα φίει ΜΠΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜ καπνίζω της μιά ΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΠΠΠΠΠΠ εν φέφκει σκάι που πάνω της μαξιλαροσιεπεθκιά σέκκα σιερωμένη....ΠΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΤΤΤΤΤΤΤ ακουγουντε οι λατζιές..... :D :D :D

...η φασσα παντα πριν να φαει καθεται ειτε σε ψηλα δεντρα ειτε καπου που να μπορει να ελεγχει το τοπιο απο ψηλα...κυριως μετα τις πρωτες εξορμησεις οπου τα πουλια και απο το φοβο τους γινονται ακομα ποιο καχυποτα παντα θα τα δεις πριν να σιησουν στο φαι πως καθονται πανω σε δεντρα...κυριως σε καμπο οπου υπαρχουν σκορποιοι ευκαληπτοι βρισκουν καταφυγιο πριν το φαι και αν ο τοπος εχει φασσες να ξερεις πως σε καποια στιγμη της μερας θα βουτισουν....υπομονη θελει...και μια συμβουλη μου ειναι οτι οποιος την κυνηγαει ολοχρονα να αναζητει αυτα τα δεντρα και τις βαλανιθκιες...θελει καλη αναγνωριση ο τοπος να ξερουμε πως υπαρχουν πουλλια και υπαρχει φαγητο και εκει ερχονται και οι επιτυχιες μας...
BAIKAL 1980

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:

εμενα εμεινε και ποψε μονο διοτι αυριο νυχτα θα ειμαι στα ομορφα φασσοβουνα της παφου!! :D

αψε τα τζαι ρκουμε!!!! 8-)
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

BAIKAL 1980 έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:

αψε τα τζαι ρκουμε!!!! 8-)
εν αφτουμενα 8-) :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”