Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012
Re: Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού και Ορτυκιού 2012
το μπουκετο που εταξα
τα δικα μου πουλια, συνολο 3 ατομα η παρεα 11 φασες 1 τριονι
με χαρτουτσιες ΚΚολουμπια!!!
τα δικα μου πουλια, συνολο 3 ατομα η παρεα 11 φασες 1 τριονι
με χαρτουτσιες ΚΚολουμπια!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris!129 την 19 Αύγ 2012, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Artemis G.
- Full Member
ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Εγώ δεν θα βάλω φωτο διότι θα νομίσετε ότι είναι αποτέλεσμα photoshop 

ει ολαν!!!!!louisll έγραψε:Εγώ δεν θα βάλω φωτο διότι θα νομίσετε ότι είναι αποτέλεσμα photoshop
- Artemis G.
- Full Member

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
- Full Member
πανικος έγραψε:πρωτη φορα επιστρεφω παπαγαλος εκαμα τζε δυο καλλιτζια που τν ωρα που εθωρουν γυρω υρω εζαλιστκα τζε καλλικωσα τεσ
Τούτο το γύρω γύρω όλοι

Έβαλα και τα γυαλιά προστασίας και ώρα ώρα ενόμιζα ότι εβουρούσαν αράχνες πάνω που τη κούραση!!!!!!!!!!!
Πάλε καλά που ήβρα τη στράτα και ήρτα πίσω!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
Σωτηράκη βάλε ορθογράφο και ήρεμαsotiris!129 έγραψε:ει ολαν!!!!!louisll έγραψε:Εγώ δεν θα βάλω φωτο διότι θα νομίσετε ότι είναι αποτέλεσμα photoshop
βαλε εσυ την φωτο και επεξεργαζουμαι την εγω να σου πω αν εν αληθεια η οχι
ε sry που εν ξερω το ει ολαν πως γραφεται

ε sry που εν ξερω το ει ολαν πως γραφεται

sotiris!129 έγραψε:βαλε εσυ την φωτο και επεξεργαζουμαι την εγω να σου πω αν εν αληθεια η οχι
ε sry που εν ξερω το ει ολαν πως γραφεται![]()
![]()

Βάλε ορθογράφο διότι ´ορισμένα ´ποστ σου εν όπως το σημάδι μου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιατρός την 19 Αύγ 2012, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- APOLLON_1
ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑ ΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΜΕΝ ΦΟΑΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΒΒ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΤΣΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΣΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝmikros έγραψε:Αν ηταν αλλος ηταν να τσιεκκαρει αν οι χαρτουτσιες της φασσας σχιερετουν καλα τα αγριναAPOLLON_1 έγραψε:ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΚΙΡΙΟΣ ΘΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ ΠΟΤΑΜΙΟΣΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ
EPANIEL POWER