Nομίζω να μας πουν πρώτα τις ημερομηνίες που θα μπορούν κάποια παιδιά με τις δουλειές τους. Εγώ θα προτείνω στο Χρίστο, αλλά καταλαμβαίνω εν δύσκολο με εσάς τους Παφίτες, αν θέλετε να κάμουμε κάτι στη μέση για όλους.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟ!!!
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- spyrosspyrou851
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Laurona
Αλλαξα σου το λιο ρε φιλε.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΜΕΖΕ ΚΑΙ ΠΟΤΟ!!!
Ο τοπος νομιζω δεν θα ειναι προβλημα, και στο βουνο να πατε, μια χαρα περνατε

Το ποτο και ο μεζες μετρουν

Και τες σιεφταλιες που φασσα παρτες γιατι ο Σπυρος παραμιλα και θωρει τες

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- MARIOSE
Χρύσανθε γιατί εν έρκεσε τζιαί εσύ? Εν καλά να γνωριστούμε τζιαί που κοντά φίλε!
- Laurona
Να μιλουν ουλλοι για φασσες και για καρτερκα και για καρπωσεις φασσας και για σιδερενιες και για γαλαζια φτερα και γω να μεν μπορω να πω τιποτε ρε φιλε και να καμνω τον κινεζο?
Οξα να ανοιξω το στομα μου να πω τιποτε για κανεναν λαο και να με περιπαιζετε οτι ασχολουμε με τριχες
Εαν κανει ο Αριστος την συναντηση της Τζικλας, θα βρεθουμε εκει φιλε μου, εκτος απροοπτου
Οξα να ανοιξω το στομα μου να πω τιποτε για κανεναν λαο και να με περιπαιζετε οτι ασχολουμε με τριχες

Εαν κανει ο Αριστος την συναντηση της Τζικλας, θα βρεθουμε εκει φιλε μου, εκτος απροοπτου

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- MARIOSE
Laurona έγραψε:Να μιλουν ουλλοι για φασσες και για καρτερκα και για καρπωσεις φασσας και για σιδερενιες και για γαλαζια φτερα και γω να μεν μπορω να πω τιποτε ρε φιλε και να καμνω τον κινεζο?
Οξα να ανοιξω το στομα μου να πω τιποτε για κανεναν λαο και να με περιπαιζετε οτι ασχολουμε με τριχες![]()
![]()
Έγινε φίλε μου! Ή σε κανένα ψάρεμα με τον Πανίκο!

- Pathfinder
Φιλε κοπιασε....για ολα εχεις δικιο εκτος που την κουβεντα με τις καρπωσεις..εν θα εχουμε τιποτε να πουμε φετος και οτι πουμε θα τελειωσει αψε σβησε:):)Laurona έγραψε:Να μιλουν ουλλοι για φασσες και για καρτερκα και για καρπωσεις φασσας και για σιδερενιες και για γαλαζια φτερα και γω να μεν μπορω να πω τιποτε ρε φιλε και να καμνω τον κινεζο?
Οξα να ανοιξω το στομα μου να πω τιποτε για κανεναν λαο και να με περιπαιζετε οτι ασχολουμε με τριχες![]()
![]()
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Laurona έγραψε:Να μιλουν ουλλοι για φασσες και για καρτερκα και για καρπωσεις φασσας και για σιδερενιες και για γαλαζια φτερα και γω να μεν μπορω να πω τιποτε ρε φιλε και να καμνω τον κινεζο?
![]()

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- ANTROS BREDA
αν μπορω χρυσανθε ερκουμε και εγω και μιλουμε μεταξη μας για τους φκιακαες

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- MARIOSE
Άντρο όχι να μεν έρτεις διότι είσαι ήδη με κίτρινη κάρτα που την προηγούμενη φορά που εν ήρτεςANTROS BREDA έγραψε:αν μπορω χρυσανθε ερκουμε και εγω και μιλουμε μεταξη μας για τους φκιακαες![]()

- spyrosspyrou851
Nα κάμνουμε παρέα μαζί εμείς τζιαι να μιλούμε μόνοι μας καθώς ούτε εγώ είμαι φασσάρης, έτο έπιασα λίγες φέτος αλλά καμμιά σχέση με φασσάρη. Εγώ είμαι περτικάρης, παίζω λίγο με την υγεία μου να λαλώ είμαι περτικάρης μέσα σε θέμα για φάσσες αλλά η αλήθεια αυτή είναιLaurona έγραψε:Να μιλουν ουλλοι για φασσες και για καρτερκα και για καρπωσεις φασσας και για σιδερενιες και για γαλαζια φτερα και γω να μεν μπορω να πω τιποτε ρε φιλε και να καμνω τον κινεζο?
![]()

Να μου λαλείς τζιαι για το λαό να μάθω τζιαι άηστους να μιλούν για σίδερα τζιαι λαμαρήνες τζιαι ξέρω γω κουέντες.
Εννοείται ότι την ώρα που θα σταρτάρω το αυτοκίνητο θα το κάμω με προσοχή μήπως και οι φίλοι της σιδερένιας εβάλαν μας τίποτε που κάτω