Μάριε μου αν είσαι Αθήνα πήγαινε από τα μαγαζιά στο Μοναστηράκι προς Θησείο και φάε γύρο στην Γυριστρούλα η παστίτσιο στην Ιθάκη....επίσης πρέπει να κάνουν κάστανα και ινδοκάρυδα στα αμαξούθκια....αν είσαι Κηφισιά κάνουν πολύ ωραίο σουβλάκι σε ξυλάκι εκεί στα καφέ....αν θές ταβερνες στην Πλάκα θα βρείς μια με έντονο χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα δεν θυμάμαι όνομα.....εν μέλι τα φτανά τους τζιαμέ οτι κι αν τους βάζουν πάνω χεχεχε....SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΑΡΙΕ ΦΑΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑMARIOSE έγραψε:Μπράβο λεβέντες! Διαβάζω τα ποστ σας και βλέπω τα βίντεο σας μέχρι να επιστρέψω Κύπρο!
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Sergios
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- SilverPigeonS
Σέργιε στείλε τον άνθρωπο να δει και κανένα αξιοθέατο!!Sergios έγραψε:Μάριε μου αν είσαι Αθήνα πήγαινε από τα μαγαζιά στο Μοναστηράκι προς Θησείο και φάε γύρο στην Γυριστρούλα η παστίτσιο στην Ιθάκη....επίσης πρέπει να κάνουν κάστανα και ινδοκάρυδα στα αμαξούθκια....αν είσαι Κηφισιά κάνουν πολύ ωραίο σουβλάκι σε ξυλάκι εκεί στα καφέ....αν θές ταβερνες στην Πλάκα θα βρείς μια με έντονο χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα δεν θυμάμαι όνομα.....εν μέλι τα φτανά τους τζιαμέ οτι κι αν τους βάζουν πάνω χεχεχε....SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΑΡΙΕ ΦΑΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑMARIOSE έγραψε:Μπράβο λεβέντες! Διαβάζω τα ποστ σας και βλέπω τα βίντεο σας μέχρι να επιστρέψω Κύπρο!

“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΙΜΑΝΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ.....ΕΝΑ ΔΕΥΤ/ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΟΥΝ Η ΚΑΘΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΣΑΣΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣΠανικος Setter έγραψε:Ωραία στιγμιότυπα φιλε , ειδικά η μια που σε χαιρέτισε πρεπει να ειχε άγιοSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑΑΑ......
Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΑΘΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΑ 25Μ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.....ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΡΙ ΠΑΤΗΣΩ ΣΚΑΝΔΑΛΗ...ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΖΑΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΛΕΩ........ΜΕΝΩ ΑΠΟΜΗΣΜΕΝΟΣ ΜΠΕΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΙ ΤΡΑΒΩ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.....ΧΑ,ΧΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ.......ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΤΩΝ 36ΓΡ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ....ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΗ....ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ![]()
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΧΟΝΤΕ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΒΕΛΗΝΙΚΕΣ....ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΤΟΙΜΑΖΟΜΕ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΆΣΤΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΑΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 4-5Μ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ..ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΝΤΡΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΘΑΣΙΕΣ......ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.....ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΩΡΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΡΙΑ...ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ![]()
ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ...720p

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- kanaris
- Full Member
Σέργιε στείλε τον άνθρωπο να δει και κανένα αξιοθέατο!!
Και στου Ψυρρή αν πάει θα βρει καλό φαγητό και μουσική![/quote]
Α μαλιστα!!!ενω εσυ εστειλες τον κατευθεθειαν στις πινακοθηκες και τα μουσεια
!!! να σου πω εγω Μαριε για πολιτιστικα: μοναστηρακι κεντρο τρως ωραιο μουσακα και κατσικακι μαγειρευτο και στην πλακα στο "Σχολαρχειο" απιστευτο μεζε και κρασακι κοκκινο!!!
αν πεινας ακομα στειλε μηνυμα -ξερουμε κι αλλα!!!! 

Α μαλιστα!!!ενω εσυ εστειλες τον κατευθεθειαν στις πινακοθηκες και τα μουσεια

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- MARIOSE
Λεβέντες είμαι Μάντσεστερ όχι Αθήνα
Έπιασεν με τζιαί τηλέφωνο ένας άρρωστος αδερφικός φίλος ο οποίος μένει Αμερική να μου πει ότι επαίξαν τζίκλες στον Ακάμα...
Έφτασεν η φήμη ως την Αμερική ρε κοπέλια!!!
Πάντως ειπαν μου ότι σε μια περιοχή βόρεια του Μάντσεστερ οι φάσσες εν τόσες πολλές που κάμνυν ζημιές! Να τους πω να στείλουν 5-6 δικούς μας να καθαρίσουν?

Έπιασεν με τζιαί τηλέφωνο ένας άρρωστος αδερφικός φίλος ο οποίος μένει Αμερική να μου πει ότι επαίξαν τζίκλες στον Ακάμα...

Πάντως ειπαν μου ότι σε μια περιοχή βόρεια του Μάντσεστερ οι φάσσες εν τόσες πολλές που κάμνυν ζημιές! Να τους πω να στείλουν 5-6 δικούς μας να καθαρίσουν?

- spyrosspyrou851
A σοου γιου γουεντ του Μάντσιεστερ μαη φρεντ, φαηντ ε καπολ οφ δοουσε ον φεησμπουκ δατ πουτ φοτος οφ φαηβ χαντρεντ σονγκ θρασχιες εντ σεη "εποσκοληστήκαμε τζιαι σήμερα" εντ τεηκ δεμ δεαρ, δεη γουιλλ κλιν ολλ οφ μαντσιεστερ φρομ δε σιδερενιες ιν α καπολ οφ αουαρς. Δεν δεη γουιλλ τεηκ φοτος γουηθ 1000 σιδερενιες, πουτ δεμ ον φεησμπουκ εντ σεη "εποσκοληστήκαμε τζιαι σήμερα".MARIOSE έγραψε:Λεβέντες είμαι Μάντσεστερ όχι Αθήνα![]()
Έπιασεν με τζιαί τηλέφωνο ένας άρρωστος αδερφικός φίλος ο οποίος μένει Αμερική να μου πει ότι επαίξαν τζίκλες στον Ακάμα...Έφτασεν η φήμη ως την Αμερική ρε κοπέλια!!!
![]()
![]()
Πάντως ειπαν μου ότι σε μια περιοχή βόρεια του Μάντσεστερ οι φάσσες εν τόσες πολλές που κάμνυν ζημιές! Να τους πω να στείλουν 5-6 δικούς μας να καθαρίσουν?![]()

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ.....ΕΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣMARIOSE έγραψε:Λεβέντες είμαι Μάντσεστερ όχι Αθήνα![]()
Έπιασεν με τζιαί τηλέφωνο ένας άρρωστος αδερφικός φίλος ο οποίος μένει Αμερική να μου πει ότι επαίξαν τζίκλες στον Ακάμα...Έφτασεν η φήμη ως την Αμερική ρε κοπέλια!!!
![]()
![]()
Πάντως ειπαν μου ότι σε μια περιοχή βόρεια του Μάντσεστερ οι φάσσες εν τόσες πολλές που κάμνυν ζημιές! Να τους πω να στείλουν 5-6 δικούς μας να καθαρίσουν?![]()

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ..ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΟΚΕΥΣΗ!
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΜΕΡΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΜΕΡΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

- Dimitris
Αυριο πάω αποκλειστικά για σιδερένιες! Ελπίζω να τηρήσουν το δρομολόγιο τους, το οποίο παρακολουθώ εδώ και 2 εβδομάδες
γιατί αν δεν το τηρήσουν εφα την πανηγυρικά. (Έχω να κάμω μισή ώρα περπάτημα από το χωματόδρομο να κατεβώ ένα βουνό να περάσω που 1 ποταμό και να φκώ στην απέναντι πλαγιά, και τούτα ούλλα πριν να ξημερώσει
Ποση πελλαρα ρε πόση...)

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- MARIOSE
Παίδες μόλις ήρτα που το Λίβερπουλ, ήταν ψατζιή! Επάγωσα κυριολεκτικά!!
Σαν ήμουν στο τραίνο είδα 1 τζίκλα τζιαί 4 φασσάκκες. Μα σαν να τζιαί ήταν ούλλες κοτζιάκαρες διότι εφατσάραν μου πολλά πιο μεγάλες που τες δικές μας.
Δημήτρη καλή τύχη αύριο στην εξόρμηση για σιδερένιες.
Σόλωνα μου αν θα έρτει ομάδα εκκαθάρισης από Κύπρο σίγουρα θα είσαι ο αρχηγός!!
Καλά να περάσετε αύριο όλοι, θα είμαι στο αεροπλάνο από τα μαύρα χαράματα τζιαί μόλις προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Πάφου θα τις λαώσω ούλλες από την απαγρευμένη να έρτουν πάνω σας.
Σαν ήμουν στο τραίνο είδα 1 τζίκλα τζιαί 4 φασσάκκες. Μα σαν να τζιαί ήταν ούλλες κοτζιάκαρες διότι εφατσάραν μου πολλά πιο μεγάλες που τες δικές μας.

Δημήτρη καλή τύχη αύριο στην εξόρμηση για σιδερένιες.
Σόλωνα μου αν θα έρτει ομάδα εκκαθάρισης από Κύπρο σίγουρα θα είσαι ο αρχηγός!!

Καλά να περάσετε αύριο όλοι, θα είμαι στο αεροπλάνο από τα μαύρα χαράματα τζιαί μόλις προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Πάφου θα τις λαώσω ούλλες από την απαγρευμένη να έρτουν πάνω σας.