Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
stelios97b
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από stelios97b »

Pathfinder έγραψε:
skimis έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΣΟΛΩΝΑ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!! ΕΓΩ ΠΑΙΔΕΣ ΕΚΑΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...Η ΩΡΑ 2 ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΧΗ!!!! ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΑ....!!!! ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΧΤΗΠΗΘΗΚΕ ΜΕ SUPER SPORTING 32GR 7.5 No...

Ωραιος!!την 2η γιατι την φυλαξες ετσι οπως σου ηρταν?
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑΑΑ......

Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΑΘΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΑ 25Μ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.....ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΡΙ ΠΑΤΗΣΩ ΣΚΑΝΔΑΛΗ...ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΖΑΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΛΕΩ........ΜΕΝΩ ΑΠΟΜΗΣΜΕΝΟΣ ΜΠΕΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΙ ΤΡΑΒΩ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.....ΧΑ,ΧΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ.......ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΤΩΝ 36ΓΡ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ....ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΗ....ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ :D

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΧΟΝΤΕ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΒΕΛΗΝΙΚΕΣ....ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΤΟΙΜΑΖΟΜΕ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΆΣΤΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΑΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 4-5Μ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ..ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΝΤΡΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΘΑΣΙΕΣ......ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.....ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΩΡΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΡΙΑ...ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ :D

ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ :P...720p

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑΑΑ......

Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΑΘΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΑ 25Μ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.....ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΡΙ ΠΑΤΗΣΩ ΣΚΑΝΔΑΛΗ...ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΖΑΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΛΕΩ........ΜΕΝΩ ΑΠΟΜΗΣΜΕΝΟΣ ΜΠΕΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΙ ΤΡΑΒΩ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.....ΧΑ,ΧΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ.......ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΤΩΝ 36ΓΡ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ....ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΗ....ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ :D

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΧΟΝΤΕ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΒΕΛΗΝΙΚΕΣ....ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΤΟΙΜΑΖΟΜΕ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΆΣΤΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΑΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 4-5Μ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ..ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΝΤΡΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΘΑΣΙΕΣ......ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.....ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΩΡΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΡΙΑ...ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ :D

ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ [emoji14]...720p

Φιλε συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια:):)...αν δεν εσυμβαιναν και τουτες οι φασεις με τι θα νευριαζαμε με τον εαυτο μας στο τελος της μερας:)... Στο κατω κατω ηταν και λιο μακρυα ετσι κ αλλιως ρε φιλε δεν τις εδικαιουσουν...φανταζομαι τι θα ελεγες πουμεσα σου το επομενο μισαωρο:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μπράβο κοπέλια μ για τις επιτυχίες σας!!!
Εγω ειχα μόνο μια καλή εξόρμηση και μετα με πούλησαν !!! Ή που χάθηκαν τα πουλιά ή που εγώ πρέπει να αναζητήσω άλλα λημέρια....Εχει ο Θεός και συνεχίζουμε!!
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Pathfinder έγραψε:
skimis έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΣΟΛΩΝΑ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!! ΕΓΩ ΠΑΙΔΕΣ ΕΚΑΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...Η ΩΡΑ 2 ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΧΗ!!!! ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΑ....!!!! ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΧΤΗΠΗΘΗΚΕ ΜΕ SUPER SPORTING 32GR 7.5 No...

Ωραιος!!την 2η γιατι την φυλαξες ετσι οπως σου ηρταν?
ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΕ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΗΚΩΣΤΙΚΑ ΕΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΣΑΚΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΛΟΥΡΑ ΤΖΕ ΤΡΑΒΑ ΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ....ΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΛΗ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΝΑ ΣΥΡΩ ΤΖΕ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Φιλε προς θεου δεν ηταν παρατηρηση :) ...εν τουτες οι στιγμες που συμβαινουν σε ολους μας και στο τελος μας καμνουν να πορωνομαστε ακομα παραπανω με τουτο το πουλι...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Pathfinder έγραψε:Φιλε προς θεου δεν ηταν παρατηρηση :) ...εν τουτες οι στιγμες που συμβαινουν σε ολους μας και στο τελος μας καμνουν να πορωνομαστε ακομα παραπανω με τουτο το πουλι...
ΤΟ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ!!!! :) ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΖΕ ΤΟΥΤΑ ΜΕΣΑ, ΗΝΤΑ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ???!!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μπράβο λεβέντες! Διαβάζω τα ποστ σας και βλέπω τα βίντεο σας μέχρι να επιστρέψω Κύπρο! :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

MARIOSE έγραψε:Μπράβο λεβέντες! Διαβάζω τα ποστ σας και βλέπω τα βίντεο σας μέχρι να επιστρέψω Κύπρο! :D
ΜΑΡΙΕ ΦΑΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Pathfinder έγραψε:Φιλε προς θεου δεν ηταν παρατηρηση :) ...εν τουτες οι στιγμες που συμβαινουν σε ολους μας και στο τελος μας καμνουν να πορωνομαστε ακομα παραπανω με τουτο το πουλι...
Αλέξανδρε μου εγώ ήταν να φκάλω την παλλούρα η να σχίσω που την δύναμη το γιλέκο.....εγώ την Κυριακή επία με τους παρέες στις τζίκλες και είδα σε μια μουττούα φάσσες που εγυρίζαν εκάθουνταν πας τες αθασιές κι αποφάσισα να αλλάξω φυσίγγια και να πάω για φάσσες το δειλινό αφού θα μέναμε όλη μέρα...έτσι κι έγινε...επία βρήκα μια λατζιά χαμηλή έκαμα μια πρόχειρη κλούβα κι έκατσα λαλω κι εγώ από τις 11 μέχρι τις 3 που αρχίζει το τζίταστρο θα πάω καρτέρι....είδα μια που ερχόταν ακουστήκαν κάπου κοντά μου ντουφεκιές και το πουλί γύρισε.....την είδα να βγαίνει από δεξιά μου και ξαναγύρισε να βουττήσει χαμηλά....λαλώ κι εγώ πάει απαγορευμένη η κυρία....μόλις τέλειωσε η σκέψη μου άκουσα το φτερό της 5 μέτρα χωρίς υπερβολή απο πάνω μου....ήταν και καθαρό το πεδίο μπροστά μου την πήρα....το χάρηκα πάρα πολύ αν και έκαναν κάποιοι περπατητό και δεν βγήκαν καθόλου πουλιά.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”