Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

γιατι τοσο δυσκολο; δεν πατας ενα κουμπι και αρχιζει;

εγω καταληγω οτι πανω στο κεφαλι χωρις θηκη για να ειναι ελαφρυα ειναι το καλυτερο.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Pathfinder έγραψε:Ρε μα ακομα να ερτετε πισω...εν εχετε κοπελουθκια?? :)...απο που να αρχισω και που να τελειωσω...αυτο που φοβομουν για την περιοχη εγινε...κατεβαινω το πρωι απο το αυτοκινητο και πισω μου ακομα ενα διπλοκαμπινο με 3 ατομα.καλημεριζομαστε και λεμε και οι 4 οτι ταχα θα παμε για φασσα και μονο φασσα.βασικα η παρεα με περικυκλωσε μην αφηνοντας μου καθολου ευκαιριες μεχρι και τις 8:00 οπου πραγματικα εποκαπνησα μια φασσα στα 40 μετρα (σαν τζεινες του Σολονα)αλλα στην περιπτωση μου νομιζω εβελτιωθηκε υστερα το πεταμα της.οι παρεες αντεξαν μεχρι τις 830 και υστερα αρχισαν ταγκα τουγκου πανω στις τζιηκλες οι οποιες κινουνταν ικανοποιητικα.δεν αντεχα αλλο, επιασα τα πουρτου μου και εφυγα πηγα σε αλλη περιοχη.ειμουν τυχερος και ημουν μονος μου.μιας και ηταν η πρωτη μερα που ειχα καμερα μαζι μου και εψες το πολεμουσα μεχρι τις 11 να την τοποθετησω στο καπελο μου ειπα εν ευκαιρια να την δοκιμασω τωρα που εν υσηχια...αλλα ελοαρκαζα χωρις τον ξενοδοχο...μα τι αγχος ρε παιδι μου με τουτες τις μακακιες:) εν αναμμενη?γραφει?εχει παταρια?εκαμα ζουμ?εννα με δει η φασσα τωρα αν την ξεκινησω? Αφου εχασα και 2 χρυσες ευκαιριες στα 30μ αφου δεν συμφωνουσε ο καμεραμαν με τον σκηνοθετη και τον χορογραφο αποφασισα και επακετταρα την.αυτο ηταν υσηχασε η κκελε μου.μεσα στις επομενες 2 ωρες που εμεινα εκει καταφερα και διπλωσα 4 πουλια (τα 2 νταπλ) και εχασα την μια στα 30 μετρα μακρυα μου αφου επεσε σε χωραφι με ψηλα χορτα μεχρι το γονατο.ελυπηθηκα την γιατι ηταν και ωραια βολη και σεκκα.ηθελα να δω ομως και την καμερα πως γραφει και ο μονος τροπος που βρηκα ηταν να καμω ενα περπατητο ετσι για να δω τις δυνατοτητες της.καταφερα και πηρα ακομα μια με 9αρι σε παρακαλω στα 35+ και ενα υπεροχο ξηφτερισμα το οποιο φαινεται επισης στο βιντεο.τωρα αν θα καταφερω να το σασω και να το βαλω εν αλλου παπα ευαγγελιο.Εικόνα
ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ...ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΣΙΑ :D

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΑ ΟΥΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ....ΝΑ ΑΡΧΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ Η ΑΥΡΙΟ...ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΡΙΟ....ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΑΣ ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
AggelosΑ
Full Member

Δημοσίευση από AggelosΑ »

Pathfinder έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:μπραβο λεβεντι μου η καμερα θελει υπομονη και επιμονη εγω εχει χρονο που την εχω και ακομα βαζανιζουμε :lol: παντος σημερα επιες καλα μακαρι σε καθε εξορμηση σου να εχεις ετσι επιτιχιες και ακομα παραπανο!
Αστα ρε φιλε...η εννα χανεις πουλια η θα χανεις φασεις...εγινονται και τα 2 ταυτοχρονα...δεν εφκαλαν καμια καμερα που να της σφυρας και να αρχιζει να γραφει? :)
Φίλε πολλά καλή εν η shotkam. Ξεκινά και γράφει την ώρα που θα καταλάβει ότι επομίζεις. Το πρόβλημα εν ότι εν $700. Άμαν βαλεις φόρους, shipping, την πτώση του ευρο κτλ φκένει 780 ευρώ :shock:
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

AggelosΑ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:μπραβο λεβεντι μου η καμερα θελει υπομονη και επιμονη εγω εχει χρονο που την εχω και ακομα βαζανιζουμε :lol: παντος σημερα επιες καλα μακαρι σε καθε εξορμηση σου να εχεις ετσι επιτιχιες και ακομα παραπανο!
Αστα ρε φιλε...η εννα χανεις πουλια η θα χανεις φασεις...εγινονται και τα 2 ταυτοχρονα...δεν εφκαλαν καμια καμερα που να της σφυρας και να αρχιζει να γραφει? :)
Φίλε πολλά καλή εν η shotkam. Ξεκινά και γράφει την ώρα που θα καταλάβει ότι επομίζεις. Το πρόβλημα εν ότι εν $700. Άμαν βαλεις φόρους, shipping, την πτώση του ευρο κτλ φκένει 780 ευρώ :shock:
Αυτή θα είναι η επομένη μου αγορά θα βγάλουν καινούργια τον Ιούνη πιο ελαφριά και παραπανω fps
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ειπαμε ρε κοπελια καμια καλη αλλα εσεις θελετε ποτουτες που εχει το discovery channel :)...κατι θα σκεφτω να καμω σιγα σιγα εν θα νεινω ετσι...κανενα κινητο σταθμο φορτησης για να μπορει να γραφει συνεχεια ας πουμε:):) :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
AggelosΑ
Full Member

Δημοσίευση από AggelosΑ »

Μετράς και τα φτερά που έφκαλε αμαν θέλεις :)

https://www.youtube.com/watch?v=li0jmlIfeuk
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Pathfinder έγραψε:Ειπαμε ρε κοπελια καμια καλη αλλα εσεις θελετε ποτουτες που εχει το discovery channel :)...κατι θα σκεφτω να καμω σιγα σιγα εν θα νεινω ετσι...κανενα κινητο σταθμο φορτησης για να μπορει να γραφει συνεχεια ας πουμε:):) :)
ψαξε το λιο μεσ το ιντερνετ και εχει
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Pathfinder έγραψε:Ειπαμε ρε κοπελια καμια καλη αλλα εσεις θελετε ποτουτες που εχει το discovery channel :)...κατι θα σκεφτω να καμω σιγα σιγα εν θα νεινω ετσι...κανενα κινητο σταθμο φορτησης για να μπορει να γραφει συνεχεια ας πουμε:):) :)
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ!!!
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10.00 ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 2 ΠΟΥΛΙΑ + ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ(ΒΙΝΤΕΟ) ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ!!!

ΤΟ 1 ΠΟΥΛΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΑΛΛΟ....Η ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΣΤΑ 25Μ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΟΥΠΟΥΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ...ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΛΟΓΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ :(

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10.00 ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΔΡΑΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ V ΚΑΙ ΚΛΙΣΗ ΤΙΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 70% ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ :shock:

ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΕ...Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟ 1000% ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΡΙΓΟΣ :?

ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΜΝΟΥΝ ΤΟΥΤΕΣ ΟΙ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!

Η ΚΑΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΤΤΗ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΕΣ!!

ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΠΥΚΝΟΥΡΑ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ....ΑΠΟΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ.....ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ!!

ΕΝΑ ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΣΙΟΚ 1*-3*....ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΤΣΙΟΚΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΘΗΣΤΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΒΟΛΕΣ ΜΟΥ!!!

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟ/ΘΕΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΑ 1 ΠΟΥΛΙ ΜΕ ΟΡΙΑΚΗ ΒΟΛΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑΔΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ.....ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ....ΠΑΓΩΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΘΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΑΛΙΠΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΞΕΡΗ ΑΘΑΣΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΝΤΟΥΜΠΛΕ.....ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ :?

ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΔΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ....ΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Η ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ...ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ....ΕΚΑΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ :D ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩ ΝΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ'' ΟΜΩΣ :P

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΑ 7 ΠΟΥΛΙΑ + 1 ΧΑΜΕΝΟ...ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΜΕ ΤΟ 1* ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ 25Μ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΦΤΕΡΟ(ΜΑΞΙΛΑΡΙ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΨΑΞΙΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ.....ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΔΡΑ!

ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΛΕ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΜΑ :D

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΜΑΚi....720p

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”