Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΕΣΤΙΑΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ....ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ...

ΛΟΓΙΚΑ ΕΑΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΡΙΧΝΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ...ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΜΕΤΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ".....720p

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Μπράβο Σόλωνα πολύ ωραίες λήψεις ;)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Κορυφή Σόλωνα!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Μπράβο Σόλωνα πολύ ωραίες λήψεις ;)
ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕ ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ! :P
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Μακαρι φιλε να σου(μας) ερχονται ετσι ως το τελος της σαιζον...τελεια φαση...ελπιζω να μην τα καμω μανταρα αυριο με το νεο αποκτημα:):)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Pathfinder έγραψε:Μακαρι φιλε να σου(μας) ερχονται ετσι ως το τελος της σαιζον...τελεια φαση...ελπιζω να μην τα καμω μανταρα αυριο με το νεο αποκτημα:):)
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ;)

ΑΤΕ..ΚΑΛΟ Κ' ΑΣΦΑΛΙΜΕΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ:D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Ρε μα ακομα να ερτετε πισω...εν εχετε κοπελουθκια?? :)...απο που να αρχισω και που να τελειωσω...αυτο που φοβομουν για την περιοχη εγινε...κατεβαινω το πρωι απο το αυτοκινητο και πισω μου ακομα ενα διπλοκαμπινο με 3 ατομα.καλημεριζομαστε και λεμε και οι 4 οτι ταχα θα παμε για φασσα και μονο φασσα.βασικα η παρεα με περικυκλωσε μην αφηνοντας μου καθολου ευκαιριες μεχρι και τις 8:00 οπου πραγματικα εποκαπνησα μια φασσα στα 40 μετρα (σαν τζεινες του Σολονα)αλλα στην περιπτωση μου νομιζω εβελτιωθηκε υστερα το πεταμα της.οι παρεες αντεξαν μεχρι τις 830 και υστερα αρχισαν ταγκα τουγκου πανω στις τζιηκλες οι οποιες κινουνταν ικανοποιητικα.δεν αντεχα αλλο, επιασα τα πουρτου μου και εφυγα πηγα σε αλλη περιοχη.ειμουν τυχερος και ημουν μονος μου.μιας και ηταν η πρωτη μερα που ειχα καμερα μαζι μου και εψες το πολεμουσα μεχρι τις 11 να την τοποθετησω στο καπελο μου ειπα εν ευκαιρια να την δοκιμασω τωρα που εν υσηχια...αλλα ελοαρκαζα χωρις τον ξενοδοχο...μα τι αγχος ρε παιδι μου με τουτες τις μακακιες:) εν αναμμενη?γραφει?εχει παταρια?εκαμα ζουμ?εννα με δει η φασσα τωρα αν την ξεκινησω? Αφου εχασα και 2 χρυσες ευκαιριες στα 30μ αφου δεν συμφωνουσε ο καμεραμαν με τον σκηνοθετη και τον χορογραφο αποφασισα και επακετταρα την.αυτο ηταν υσηχασε η κκελε μου.μεσα στις επομενες 2 ωρες που εμεινα εκει καταφερα και διπλωσα 4 πουλια (τα 2 νταπλ) και εχασα την μια στα 30 μετρα μακρυα μου αφου επεσε σε χωραφι με ψηλα χορτα μεχρι το γονατο.ελυπηθηκα την γιατι ηταν και ωραια βολη και σεκκα.ηθελα να δω ομως και την καμερα πως γραφει και ο μονος τροπος που βρηκα ηταν να καμω ενα περπατητο ετσι για να δω τις δυνατοτητες της.καταφερα και πηρα ακομα μια με 9αρι σε παρακαλω στα 35+ και ενα υπεροχο ξηφτερισμα το οποιο φαινεται επισης στο βιντεο.τωρα αν θα καταφερω να το σασω και να το βαλω εν αλλου παπα ευαγγελιο.Εικόνα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

μπραβο λεβεντι μου η καμερα θελει υπομονη και επιμονη εγω εχει χρονο που την εχω και ακομα βαζανιζουμε :lol: παντος σημερα επιες καλα μακαρι σε καθε εξορμηση σου να εχεις ετσι επιτιχιες και ακομα παραπανο!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Mπράβο ρε Αλέξη μου, πάντα τέτοια :D :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

ANTROS BREDA έγραψε:μπραβο λεβεντι μου η καμερα θελει υπομονη και επιμονη εγω εχει χρονο που την εχω και ακομα βαζανιζουμε :lol: παντος σημερα επιες καλα μακαρι σε καθε εξορμηση σου να εχεις ετσι επιτιχιες και ακομα παραπανο!
Αστα ρε φιλε...η εννα χανεις πουλια η θα χανεις φασεις...εγινονται και τα 2 ταυτοχρονα...δεν εφκαλαν καμια καμερα που να της σφυρας και να αρχιζει να γραφει? :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”