Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ Π.Χ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΕΞ?

ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑ "ΕΝΟΧΛΗΣΗ" ΑΠΟ 2 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΣ ΤΣΙΚΛΕΣ 150Μ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΦΤΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ :?

ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ :)
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 5 "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ" Η 1 ΧΑΜΕΝΗ(ΒΙΝΤΕΟ) :? ....ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΥΛΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΕΧΑΣΑ :?

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ....Η ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΛΕ!!!

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ :P ..ΜΟΝΟ 1 ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ 25Μ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΡΙΞΩ....ΣΗΚΩΣΑ ΟΠΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΣΚΑΝΔΑΛΗ...ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ;)

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΤΑ.....ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ;) ;) ;) ;) ;) :P

ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Ωραίος όπως πάντα ο Σόλωνας :D Αναμένουμε τα videos. :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Μπραβο Σολο πομπα η καρπωση φιλε...οσον για εμενα εχτες πηγα στις 8 στο ποστο λογο του οτι ειμουν νυχτερι και η ωρα 11:30 εφυγα αρα καταλαβαινεις τι νευρα ειχα πανω μου...παρα να μεινω μεχρι να φυγουν ειπα να φυγω και παω την τεταρτη που θα ειμαι οφφ αν και τα πουλια μαλλον θα ειναι ενοχλημενα που σε τελικη με βλεπω απο το πρωι σε αλλη περιοχη...νομιζω πρεπει να ηρθε σημερα και η καμερα που παραγγειλα...ελπιζω να μου καμουν την χαρη και να πιασω λιγες φασεις μεχρι το τελος της σαιζον :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΑ,ΕΧΕΤΟ ΥΠΟΨΗΝ ΣΟΥ :D ....ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ....ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΨΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΨΩ...ΜΕΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝ ΠΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Κ.Λ.Π!

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ :? ...720p

dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Ωραιος Σολονα :!:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΑ,ΕΧΕΤΟ ΥΠΟΨΗΝ ΣΟΥ :D ....ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ....ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΨΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΨΩ...ΜΕΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝ ΠΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Κ.Λ.Π!

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ :? ...720p

ωραιος φιλε...νομιζω να καμεις ενα βιντεο μεγαλο με ολες τις επιτυχιες να το δουμε να χαρουμε βολες...βαλω τους σιταρους οσοι θελουν να κοπιασουν :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!! ....720p

Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Σολο ετσι οπως φανηκαν οι τελευταιες φασσες εννοω στο μεγεθος τι αποσταση ηταν περιπου?Χρησιμοποιησες παλι το 1,5-2 ζουμ?
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

εχτες ερκεται η τσικλα να κατσι πανω μου παω να αψω την καμερα εν αναβκει σαντανονουμε σιρνο της 2 ολοχρυσα καλιτσια και πναζο!!! :lol:
εβλεπα γυρο αν με ειδεν κανενας ηταν να μας σφυρουν οτι παιζοτες που τα 30 μετρα και τουτη επιτεθηκε μου μετοπικα και εχασα την!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Pathfinder έγραψε:Σολο ετσι οπως φανηκαν οι τελευταιες φασσες εννοω στο μεγεθος τι αποσταση ηταν περιπου?Χρησιμοποιησες παλι το 1,5-2 ζουμ?
ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 40Μ ΧΩΡΙΣ ΖΟΥΜ...ΑΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΟΥΜ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ...ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”