SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ....ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ....ΔΕΝ ΚΑΜΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΑΥΡΙΟ!
ΕΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!
Αμάν!!!!! αμάν είπε ο κύριος σόλων δεν θα παει κυνήγι θα είναι αρκετά άσχημος ο καιρός :pp
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!!! ΜΑ ΣΑΜΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΕΚΑΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ Μ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ!!!!ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ...ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΜΝΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΚΑΡΤΕΡΙ...ΣΧΟΛΑΝΩ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ, ΣΑΖΟΥΜΕ,ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ¨ΠΙΤΙ-ΠΙΤΙ¨ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ...ΔΕΝ ΓΑ......ΤΕ ΛΕΩ ΘΑ ΠΑΩ...!!! Η ΩΡΑ 2 ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΜΕΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΖΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Μ ΤΖΕ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΚΟΚΟΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΡΚΑ!!! ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΑΖΙΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΚΩΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΟ DOUBLE ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΑΠΟΒΟΥΝ ΜΟΙΡΑΙΑ!!!! ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ 1 ΦΑΣΣΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΦΑΣΣΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΤΖΕ ΕΠΕΣΕ ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΗ ΜΕ RC SERIO ORO 35GR 6 No...ΒΑΡΤΕ ΤΟ 1080P ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!
Μια χαρα φιλε...μια φασσα εν μια φασσα στο τελος της ημερας...περιμενουμε καμια φαση απο τον αρχιφασσαρη Σολο γιατι αποκλειεται να αντεξε και να μεν επηε:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΛΟ ΠΟΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ...ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΛΙΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΩΡΑΙΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΦΙΛΕ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΛΑΝΟ...ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΟΡΙΑΚΕΣ
ΕΓΩ ΕΠΡΑΞΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΛΕΞ......ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ!!!
ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ...ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2.00 ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΧΤΡΑ
ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΑΡΚΕΤΑ...ΑΛΛΑ ΨΗΛΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ 40Μ...ΟΧΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ!
ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 2 + 2 ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΧΑΜΗΛΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΑΣΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ + 4-5 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΧΤΗΠΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ...ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Το λαικο ασμα "ο παπαγαλος ντυθηκε στα χακκι" αφιερωμενο στον εαυτο μου ...το αλλο λαικο ασμα "εισαι και πολυ μακακας" αφιερωμενο στα 2 κοπελια με το μπλε mitsubishi διπλοκαμπινο που εκαμναν πανιες που το αυτοκινητο και εκαμαν την περιοχη ανω κατω.Ουτε περιουσιες εσεβαστηκαν ουτε τιποτε.Και εις ανωτερα μαγκες...κατα τα αλλα υγεια...ενεν η πρωτη φορα που ερκουμαι σπιτι με εξωτικο θηραμα...ελπιζω να σας εκαμαν την χαρη εσας τους υπολοιπους
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?