ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

Δημοσίευση από sotiris!129 »

πωλουνται κυνηγετικες καρεκλες ελεφρως μεταχειρισμενες σε αρκετα καλη κατασταση τιμες αναλογως ποσοτητας !
επισης πωλουνται μεταχειρισμενες πλαστικες καρεκλες γαμων σε μετρια εως καλη κατασταση ιδανικες για την πισω αυλη περιμετρικα της φουκους ! ! !
για τιμες σε Π.Μ
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Ε Σωτο εν ποτζινες που εσειναξες :lol: που τα ποστα της Ευρετου :lol: που τις έβαλαν οι" κυνηγοι" :twisted: που το περασμενο μήνα. :?:
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

πανικος έγραψε:
Nikos έγραψε:Λέγε μου τέτοια ρε Σερκη και ακόμα εν επήα πανω τσιακκάρω το τοπούι μου.... :shock: :o
Συνήθως εν πιάνει κόσμο γιατι δεν έχει πολλα πουλιά, είδωμεν!!! :roll:
νικο μου εσυ εισαι τοπακας δεν χρειαζεσαι αναγνωρισεις εχεις τες σιγουρες εμεις οι φτωχοι τι να πουμε!!! :lol:

Ναι πράγματι καλό εχεις δίκαιο!!!
Άστα αυτα, άμπα τζιαι είσαι στο πόστο εσυ τζιαι περιπέζεις μας!! :lol: :lol:
Έν πειράζει, εν τζια θέλουμε πολλές ετο 2-3 βολές καλές και είμαστε happy... :) :)
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

καλημέρα σε όλους....

Σώτο φέρτην καρεκλούα πισω , εν τζιαινούρκα τα γέριμα!! :lol: :lol:

Μιας και το σκουλούτζι ήταν πιο δυνατό απο την έλλειψη ύπνου είπα κι εγω να πάω την βόλτα μου, να δω τι παίζει σε διάφορες τοποθεσίες.
Ειλικρινα το αδιαχώρητο!!!Κάθε χρόνο εν πολλη το κακό αλλά φέτος παράγινε.
Πιστέψετε με όμως δεν χαλάστηκα, για την ώρα βεβαια και ελπίζω να μην το πάθω τελευταία στιγμή. Η τοποθεσία που σκέφτομαι να πάω αννέγκιχτη!!Ούτε μια καρέκλα, ούτε ένα αυτοκίνητο...Στην αρχή λεω εν γινεται απαγορεύσαν την και δεν το κοιταξα,απευθείας βγαινουν χάρτες , περιγραφές περιοχών gps, ολα καλα, επιτρεπόμενη.Έβαλα το σταυρό μου. Πουλιά λίγα ειναι η αλήθεια αλλά ειμαι Happy, ελπίζω να μείνουν έτσι.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Nikos έγραψε:καλημέρα σε όλους....

Σώτο φέρτην καρεκλούα πισω , εν τζιαινούρκα τα γέριμα!! :lol: :lol:

Μιας και το σκουλούτζι ήταν πιο δυνατό απο την έλλειψη ύπνου είπα κι εγω να πάω την βόλτα μου, να δω τι παίζει σε διάφορες τοποθεσίες.
Πιστέψετε με όμως δεν χαλάστηκα, για την ώρα βεβαια και ελπίζω να μην το πάθω τελευταία στιγμή. Η τοποθεσία που σκέφτομαι να πάω αννέγκιχτη!!Ούτε μια καρέκλα, ούτε ένα αυτοκίνητο...Στην αρχή λεω εν γινεται απαγορεύσαν την και δεν το κοιταξα,απευθείας βγαινουν χάρτες , περιγραφές περιοχών gps, ολα καλα, επιτρεπόμενη.Έβαλα το σταυρό μου. Πουλιά λίγα ειναι η αλήθεια αλλά ειμαι Happy, ελπίζω να μείνουν έτσι.
;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Nikos έγραψε:καλημέρα σε όλους....

Σώτο φέρτην καρεκλούα πισω , εν τζιαινούρκα τα γέριμα!! [emoji38] [emoji38]

Φυλαξε την με τα ματια σου Νικο μου
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μα εξαρτάτε απο εμένα φιλε? Αν πάω τζιαμε και εχει άλλους υγεία! Υπάρχει και πλαν Β!! ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΑΦΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ LUXOR N5;)

Έχε έννοια Σόλωνα!! 8-) :lol:
Πηγές κατανομάζουν άτομο με άριστη γνωση της τεχνολογίας που καμούφλαρε στο παλιο αυτό φυσιγγι πομπό Gps για να εντοπίσει τα πόστα σου! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Nikos έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΑΦΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ LUXOR N5;)

Έχε έννοια Σόλωνα!! 8-) :lol:
Πηγές κατανομάζουν άτομο με άριστη γνωση της τεχνολογίας που καμούφλαρε στο παλιο αυτό φυσιγγι πομπό Gps για να εντοπίσει τα πόστα σου! :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :o :D :D :D :D :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ρε Νικο νομιζει οτι ειμαι εγω :o
την ενοια των φασσων εχω :lol:
επιασαν με 3 ατομα να με παρουν στες χιλιαδες
κ ειπα τους να παν κ βαλω εγω την συνταγη ροστο :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”