istriano ® έγραψε:Ρε κοπελια εχει τηλεφωνα, εχει π.μ εχει και facebook. Δεν ειναι αναγκασμενος ο καθε ενας να βλεπει τους διχως νοημα διαλογους σας. Σαχλαμαριστε σε προσωπικο επιπεδο. Οχι δημοσια
...φιλε μαλλον εν ειδες οτι τουτον ειναι ενα θρετ το οποιο ανοιξα εγω...τζαι δαμε γραφουμε κυριως εμεις οι φασσαριδες τζαι λεμε τζαι κανενα αστειο...εσυ καν εν τις κυνηγας...μπορεις απλα να μεν μπαινεις...θα μας καμεις και την ευκολια να μεν ασχολουμαστε μαζι σου...
istriano ® έγραψε:Ρε κοπελια εχει τηλεφωνα, εχει π.μ εχει και facebook. Δεν ειναι αναγκασμενος ο καθε ενας να βλεπει τους διχως νοημα διαλογους σας. Σαχλαμαριστε σε προσωπικο επιπεδο. Οχι δημοσια
...φιλε μαλλον εν ειδες οτι τουτον ειναι ενα θρετ το οποιο ανοιξα εγω...τζαι δαμε γραφουμε κυριως εμεις οι φασσαριδες τζαι λεμε τζαι κανενα αστειο...εσυ καν εν τις κυνηγας...μπορεις απλα να μεν μπαινεις...θα μας καμεις και την ευκολια να μεν ασχολουμαστε μαζι σου...
ακριβως!! εγω αν εβλεπα ενα θεμα κυνηγι λαγου με ιστριανο παραδειγμα εν θα εμπαινα καθολου να δω τα αστεια σου με τους αλλους ..... εν με αφορα!!! εκοντεψαν οι μερες και καμνουμε τα πειραγματα μας που θεορω ειναι μες το προγραμμα για τους κυνηγους!! τωρα αν ενοχλησε εσυ ρε φιλε τι να σου πω!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Μην κατηγοριοποιητε το κυνηγι...θα ερθει εις βαρος μας να το ξερετε...
Μεν χαλιεστε επισης για μικροπραγματα...
Κανενα αστειο και λιγη συζητηση δεν βλαπτει...μ,ην ξεχνατε μας ενωνει το ιδιο πραγμα...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Αλλαξε τιτλο. Βαλε "εδω γραφουμε σαχλαμαρες των φασσαριων " να μεν καμνουμε τον κοπο να το ανοιγουμε καν!!!
Αλλαξε τιτλο. Βαλε "εδω γραφουμε σαχλαμαρες των φασσαριων " να μεν καμνουμε τον κοπο να το ανοιγουμε καν!!!
αμα βλεπεις την λεξη φασσα να μεν το ανοιγεις!! εν απλο !! τωρα αν εν σαχλαμαρες ο καθενας με το γουστο του
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
...δειξε λιγο σεβασμο...μην νομιζεις εισαι παραπανω κυνηγος απο τον οποιοδηποτε εδω μεσα..δεν εισαι...
και πολυ απλα μην ξαναμπεις στο θρετ αυτο...δεν θα εχει κανενας παραπονο...πιστεψε με...
...δειξε λιγο σεβασμο...μην νομιζεις εισαι παραπανω κυνηγος απο τον οποιοδηποτε εδω μεσα..δεν εισαι...
..κατι τεθκιο καμνουμε και μεις...σαν ιεροτελεστια...αναβουμε μαγκαλι η ωρα 3 το πρωι και με τον καπνο του παστουρμα προσευχομαστε περκι τον καπνισουμε και σημερα...περκι δεησει ο Θεος και περασει καμμια φασσα στραβη που το ποστο μας!!!!...
BAIKAL 1980 έγραψε: ...δειξε λιγο σεβασμο...μην νομιζεις εισαι παραπανω κυνηγος απο τον οποιοδηποτε εδω μεσα..δεν εισαι...
..κατι τεθκιο καμνουμε και μεις...σαν ιεροτελεστια...αναβουμε μαγκαλι η ωρα 3 το πρωι και με τον καπνο του παστουρμα προσευχομαστε περκι τον καπνισουμε και σημερα...περκι δεησει ο Θεος και περασει καμμια φασσα στραβη που το ποστο μας!!!!...
Respect to you I'm give up
....το παραχοντρινες τωρα...το ειπα και ποιο μετα στο Γιατρο οτι ηταν απλα ενα αστειο...εισαι εντελως ακυρος και δεν ξερω γιατι προσπαθεις να δειξεις πως δεν σεβομαστε κανενα...μην κρινεις ανθρωπους πισω απο ενα πληκτρολογιο...
γινεσαι κουραστικος...απλα μην ασχολεισε με οσους δεν γουσταρεις...τελος..!
σωστος ειναι ο ιστριανο και εξηγουμαι.αυτα που γραφονται σε ενα τοπικ πρεπει να εχουν σχεση με τον τιτλο του.σ'αυτο το φορουμ εχει γενικα γαμηθει η υποθεση καθως ο καθενας γραφει το καθε τι ασχετο (εμου συμπεριλαμβανομενου).αμα θελουμε κατι πιο χαλαρο υπαρχει και το καφενειο.
μπαίνοντας στο τοπικ αυτο θα ηθελα να μαθω καποια μυστικα για το συγκεκριμενο κυνηγι αντιθετως βλεπω κουβεντες ασχετες
παντα φιλικα