Και 9 καλες ενι!APOLLON_1 έγραψε:φέτος είμαι αισιόδοξος πολύ έχει πολλά πουλια ελπίζω την πρώτη κυριακή να φανώ και λίγο τυχερός και να κάνω "διψιοφιο" αριθμό αλλα και να μην κάνω υγεία να έχουμε μονο και μονο που θα ξαναζωντανέψει το κυνήγι αυτά είναι φάει ποτό και καλή παρέα
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- kypros
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- APOLLON_1
οχι οχι δεν μου αρεσει ο αριθμος καλιτερα 8kypros έγραψε:Και 9 καλες ενι!APOLLON_1 έγραψε:φέτος είμαι αισιόδοξος πολύ έχει πολλά πουλια ελπίζω την πρώτη κυριακή να φανώ και λίγο τυχερός και να κάνω "διψιοφιο" αριθμό αλλα και να μην κάνω υγεία να έχουμε μονο και μονο που θα ξαναζωντανέψει το κυνήγι αυτά είναι φάει ποτό και καλή παρέα

EPANIEL POWER
- APOLLON_1
ναι ρε φιλεΠανικος Setter έγραψε:εν στα ορεινα θερετρα που θα κυνηγήσεις ?

EPANIEL POWER
- sotiris!129
εγω ζε με τες μισες εν να ειμαι happy !Πανικος Setter έγραψε:εννα τα καμεις σχιονι καλο
οι εννα πιαεις διψηφιο![]()
φτανει να ειναι ζυγος αριθμος 2-4-6-246

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
- Full Member
Αν φιλε APOLLON ολοι μας επηγέναμε 15 λεπτα πριν ξημερωσει στο ποστο μας να εισαι σιγουρος οτι ολοι θα πέζαμε το διψηφιο αριθμόAPOLLON_1 έγραψε:christy2000 έγραψε:Ρε Απολλων,αλοπως ηβρες κανενα ποστουην ''φωθκιαν'' για να εισαι ετσι αισιοδοξος για τους διψηφιους αριθμους!APOLLON_1 έγραψε:φέτος είμαι αισιόδοξος πολύ έχει πολλά πουλια ελπίζω την πρώτη κυριακή να φανώ και λίγο τυχερός και να κάνω "διψιοφιο" αριθμό αλλα και να μην κάνω υγεία να έχουμε μονο και μονο που θα ξαναζωντανέψει το κυνήγι αυτά είναι φάει ποτό και καλή παρέα
ηντα ωρα να ειμαι ετοιμος στις 18 του μηνα?![]()
![]()
![]()
ναι ρε φιλε το ποστουι μου είναι πάντα το ίδιο εδώ και χρονια θα το πιάσω 15 λεπτά πριν ξημερώσει και όλο το βουνό ατε να έχει άλλο 5-6 άτομα απλός φέτος είμαι αισιόδοξος επειδή βλέπω τουλάχιστον τα τριπλάσια πουλια που ότι έβλεπα άλλες χρονιες τέτοια εποχή και γ`αυτο ειμαι αισιοδοξος.

- APOLLON_1
απλός για να βγω στο πόστο θέλω και κανένα 20λεπτό "παρπατιμα" το βουνό άρα αν βάλεις ένα μισάωρο πριν ξημερώσει είμαι μέσα πάντα αυτή είναι διαδικασία και να πάνε άλλοι εν μου πιάνουν το πόστο μου ξέρουν ότι κάθε χρόνο είμαι εγώ "τσιαμε" όσο για το διψήφιο που λέω είναι ότι φέτος βλέπω πολλά πουλια μακάρι να βοηθήσει η μέρα και να pan όλα καλά θα τα πούμε ξανά με το καλο στις 19 νύκτα η 20 πρωί. το κυνήγι τις φάσσας για εμενα προσωπικά τελειώνει η ώρα 11
EPANIEL POWER
- APOLLON_1
όσο για εσένα ρε πανικό μην υποτιμάς τόπους που δεν τους ξέρεις τσε φέτος να σε πάρο καμια φορα μαζί μου να δεις 

EPANIEL POWER
- APOLLON_1
οι φιλε μου εγώ θα είμαι στο γήπεδο το σάββατο την νύχτα και μετά κυνήγι άρα ένα σου γελάσω άλλη φορα η μπίρεςΠανικος Setter έγραψε:οι φιλε μου , θα ερτεις στο χορκο μου , 15 λεπτά δρόμος είναι τζάι θα δούμε τι μάππα , που 2 μπιρουες τζάι μετά ο καθένας το δρόμο του

EPANIEL POWER
-
- Full Member
για το φασσο η για το μενεου?RODOSTHENIS έγραψε:Εβανθίε πόσες τζε πόψε?????![]()

ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
-
- Full Member
ARRWSTOSFASSAS έγραψε:για το φασσο η για το μενεου?RODOSTHENIS έγραψε:Εβανθίε πόσες τζε πόψε?????![]()
Φιλου Καλημέρα,
Γιαα την φάσσα που λαλό άμαν ανι΄ξη η φάσσα θα ανηξει και το Μενέου.Επειρα το Χριστοδουλο εκτες περίπατο το πρωί μετα τους σχίλους να δουμε π κινείται καμιά αρωστή ,επέλλανεν....