Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ANTROS BREDA έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΛΕΞ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΙΔΗ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ...ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΨΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΦΑΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ :roll:

ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ :P

ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΔΙΠΛΑ!

ΒΑΖΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΝ ΔΡΑΣΗ :D
ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΒΟΛΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΡΙΑΚΗ 55-60Μ....8 ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΗ ΓΗ....ΕΠΕΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΑΛΛΑ Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ.....ΒΑΛΤΕ 720P

Ε ΣΟΛΟΝΑ ΠΕΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΚΙΑ ΕΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΜΝΕΙΣ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΟΓΕΣ ΠΑΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ? :lol:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΝΤΡΟ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ....ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Nikos έγραψε:Καλημέρα παίδες!!!

Σόλωνα ωραία τα πλάνα σου! Κανει δουλειά τελικα η κάμερα σου! :)

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΝΙΚΟ ΧΑΘΗΚΕΣ :roll:

Όντως χάθηκα ... Αλλά οι κατστάσεις δεν με άφηναν.... Τράβηξες ωραία βιντεάκια!! Ελπιζω οι κυριες να σου χαρίσουν κι αλλα!! :)
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Pathfinder έγραψε:Εψες ειπα οτι αν βρεχει την ωρα που θα σηκωστω θα γυρισω πλευρο και σικκιμε...0430 παιζει το ξυπνητηρι ανοιω τα μαθκια μου ακουω και τα νερα πας τον τσιγκο του γειτονα εγυρισα πλευρο απευθειας:)...πρωι ξυπνω βλεπω ενα ηλιουι τζιηπανω τζιει οπας λεω πομπα...η ωρα 0845 ημουν στην περιοχη μου...σηκωσα παρα πολλα πουλια στο δρομο για το ποστο που ηταν κουρωμενα αλλα δεν εδωσαν χερι αφου εβαλαν τα δεντρα μπροστα...τελικος απολογισμος 4 πιασμενες και μονο 2 στο χερι αφου η 3η επεσε μεσα στο "βατο του θκιαολου" (αμαν ειδα που επεσε επιασε με ο θκιαολος γιατι ηξερα οτι ηταν χαμενη) και η 4η μες τον ποταμο που κατεβηκε και εξαφανιστηκε.Σημερα ηταν μια πουτζεινες τις μερες που μετανιωνω που δεν εχω καμερα μαζι μου.Οι biturbo εσπαζαν κοκκαλαΕικόνα
Μπράβο Αλέξη για την επιτυχία σου και εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλες!! :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ :P

ΧΘΕΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΜΕΡΑ....ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7.30 ΑΦΟΥ ΛΙΣΣΟΜΑΝΟΥΣΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΙ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ!

ΣΤΙΣ 9.00 ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΝΟ 4-5 ΠΟΥΛΙΑ...ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΒΑΖΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΩΜΟ ΠΑΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΠΕΥΤΕΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΥΚΝΟΥΡΑ!

ΨΑΞΙΜΟ ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑ 20-25 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ...ΒΡΕ ΠΑΝΩ..ΒΡΕ ΚΑΤΩ..ΤΙΠΟΤΑ..ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΛΛΕΣ 2-3 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ :?

6-7 ΒΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ(ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΒΡΗΣΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΠΙΣΩ..ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ!

ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΠΑΛΙ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ :twisted:

ΤΕΛΙΚΑ 2 ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΣΤΟ ΣΚΚΙΔΙΟ 1 ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΚΟΜΑ 24 ΚΑΡΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..........''ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ'' :D !

ΦΩΤΟ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΤΟ ΚΑΛΛΙΚΩΜΑ 24ΚΑΡ :? ....ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ?.....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΙΞΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΟΛΩΝ :D

Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

απο ότι φάνηκε η ντουφεκιά πίσω και χαμηλά
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΟ ΚΑΛΛΙΚΩΜΑ 24ΚΑΡ :? ....ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ?.....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΙΞΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΟΛΩΝ :D

Ρε φίλε το αλατοπίπερο είναι από τα βασικά υλικά κάθε συνταγής για να πάρει γεύση και ουσία,
έτσι και τα καλικοματα είναι από τα βασικά υλικά της συνταγής που λέγεται κυνήγι. ;)
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Athos 1978 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΟ ΚΑΛΛΙΚΩΜΑ 24ΚΑΡ :? ....ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ?.....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΙΞΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΟΛΩΝ :D

Ρε φίλε το αλατοπίπερο είναι από τα βασικά υλικά κάθε συνταγής για να πάρει γεύση και ουσία,
έτσι και τα καλικοματα είναι από τα βασικά υλικά της συνταγής που λέγεται κυνήγι. ;)
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΘΩ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΑΥΤΗ Η "ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ" ΕΠΕΣΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΥΦΙΤΣΩΝ :?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ 1 ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΡΠΩΣΗ.....ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΗ(ΣΚΟΝΗ)ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ!

ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ.....ΑΛΛΑ ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΗΝΕΧΕΙΑ.....ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΥΝΙΑ :?

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”