Παίδες μακάρι να βγείτε αληθινοί αλλά πολυ φοβαμαι ότι ήρθε και το τελος της φασσας...τι να γράψουμε ρε Χριστό μου??τον πόνο μας?Γράφεις τον μια φορά γράφεις τον θκιο φορές...κάνει...εχαθηκες πάντως..καλοσωρισες
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Εγώ πάντως παιδιά αν και δεν τις κυνηγώ αποκλειστικά εφάνηκα τυχερός και σε κάποιες περιπτώσεις καρπώθηκα κάποια πουλιά και θα έχω και 5 εξάρες στη ζώνη για κάθε ενδεχόμενο καθώς σχεδόν πάντα κινούνται κάποια πουλιά. Ελπίζω για εσάς τους αληθινούς φασσάριες τωρά που λογικά θα λλιάνουν οι κυνηγοί να καταφέρετε να απολαύσετε το κυνήγι που σας αρέσει.
Προσωπικα δεν εχω χασει εξορμιση απο την αρχη της σεζον και μιλω αποκλειστικα για φασσα.
Φετος η κατασταση ειναι ομολογουμενος χειροτερη απο περυσι σε θεμα συνολικης καρπωσης (μεχρι αυτη τη στιγμη) με εξαιρεση 2-3 μεμονομενες πολυ καλες εξορμισεις, καλυτερες και απο περσι. Σε αυτο συμβαλει και το γεγονος οτι ακομα δεν εχουν "σπασει" οι κοπες των πουλιων αλλα θα γινει και αυτο ευελπιστω με την αλλαγη του καιρου. Η χθεσινη εξορμιση ηταν μια καλη ενδειξη οτι ειμαστε σε καλο δρομο. Μακαρι....
ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΡΕ ΣΟΛΩΝΑ ΜΟΥ????
ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΞΟΥΜΕ ΦΑΣΣΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9/ 2 ????
ΕΝΩ ΩΣ ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΣ 22/ 2.......... ΔΛΔ ΕΦΑΑΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΒΡΑΡΗ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΡΕ ΣΟΛΩΝΑ ΜΟΥ????
ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΞΟΥΜΕ ΦΑΣΣΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9/ 2 ????
ΕΝΩ ΩΣ ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΣ 22/ 2.......... ΔΛΔ ΕΦΑΑΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΒΡΑΡΗ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ο χαρτης λεει μεχρι 23/2 αλλα στις 23/2 απαγορευεται γιατι ειναι καθαρα Δευτερα δηλαδη μεχρι 22/2
εμιλουσα με 1 θηροφυλακα εχτες και ειπε μου οτι φετος η φασσα ως τες 9 του φεβραρη ειναι!! τωρα που ειπες ρε γιωργο τι γραφει ο χαρτης επιασα τον και ειδα το ιδιο που λες .......δλδ ως τες 23! πιανω τηλ το θηροφυλακα και ειπα του το και τι μου λεει?? α ε καλο οτι γραφει ο χαρτης. εσυχχυστηκα με κατι παπυρες που εν ως τες 9 του μηνα!! ΔΛΔ ΕΝ ΗΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ ΜΕΣ ΤΟΥΝΤΟΝ ΤΟΠΟ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:εμιλουσα με 1 θηροφυλακα εχτες και ειπε μου οτι φετος η φασσα ως τες 9 του φεβραρη ειναι!! τωρα που ειπες ρε γιωργο τι γραφει ο χαρτης επιασα τον και ειδα το ιδιο που λες .......δλδ ως τες 23! πιανω τηλ το θηροφυλακα και ειπα του το και τι μου λεει?? α ε καλο οτι γραφει ο χαρτης. εσυχχυστηκα με κατι παπυρες που εν ως τες 9 του μηνα!! ΔΛΔ ΕΝ ΗΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ ΜΕΣ ΤΟΥΝΤΟΝ ΤΟΠΟ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:εμιλουσα με 1 θηροφυλακα εχτες και ειπε μου οτι φετος η φασσα ως τες 9 του φεβραρη ειναι!! τωρα που ειπες ρε γιωργο τι γραφει ο χαρτης επιασα τον και ειδα το ιδιο που λες .......δλδ ως τες 23! πιανω τηλ το θηροφυλακα και ειπα του το και τι μου λεει?? α ε καλο οτι γραφει ο χαρτης. εσυχχυστηκα με κατι παπυρες που εν ως τες 9 του μηνα!! ΔΛΔ ΕΝ ΗΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ ΜΕΣ ΤΟΥΝΤΟΝ ΤΟΠΟ
ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΡΠΩΣΗΣ(ΓΙΑ ΑΡΧΗ)ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ!!
4 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ 2 ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΑΚΚΙΔΙΟ 1 ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ Η ΒΟΛΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΡΙΓΟΡΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ......ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 10 ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΑ 20Μ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΒΑΖΩ 1 ΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΑΤΩ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΑΛΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΕΙΧΕΝ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ,ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΟΣ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ:D
ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!