Τελικά τούτη η εβδομάδα που μπαίνει εν η πιο δύσκολη...
Άραγε να πάω στο Χ τόπο ή εν καλύτερα να πάω στο Ψ τόπο? Να σταθώ ψηλά ή να σταθώ χαμηλά? Εν να ψηλοπετούν ή εν να έρκουνται όπως τες γαλίνες? Αν πάω στο Χ τόπο και σταθώ χαμηλά θα ψηλοπετούν άρα να πάρω το 2 τσοκ και τα φυσίγγια που κτυπούν μακριά. Ναι αλλά αν πάω στο Ψ τόπο θα έρκουνται μες τα μούτρα μου και πρέπει να πάρω το 5 τσοκ να είμαι καλύτερα...
Φυσικά να αποφασίσω πρώτα πιον όπλο να πάρω...Το Beretta, το Browning, το Miroku ή το FAIR?? Να πάρω 2 λαλείς ή να πάρω ένα και πιος σ' αρωτά...οξά να τα πάρω ούλλα να είμαι 100% σίουρος????
Τζιαί πότε να πάω στο πόστο? Η ώρα 6, ή ώρα 5, η ώρα 4??? Μα αν έβρω άλλον τζιαμέ εφάμεν την..
Ε να πάω η ώρα 3 καλό! Ναι αλλά αν έχει τζιαί άλλος έτσι κα...λες πάλε θα την φάμεν...Να πάω που το Σάββατο τη νύχτα να είμαι σίουρος...ή καλύτερα Σάββατο πρωί για να κάμω τζιαί αναγνώριση...Τελικά μάλλον θα παίξει το ξυπνητήρι τζιαί θα νομίζω πως έχει 5 μέρες να τζιμηθώ...
Κοπέλια χαλαρά. Χαλαρά, απλά και πιο όμορφα. Πάνω από όλα η ασφάλεια μας, να απολαύσουμε το χόμπι μας με καλή παρέα και με απόλυτο σεβασμό στο θήραμα, στη φύση αλλά και στους συγκυνηγούς μας! Με μέτρο και τα όπλα και τα φυσίγγια και οι βολές μας αλλά και η κάρπωση μας! Παν μέτρον άριστον έλεγαν οι παλιοί και είχαν απόλυτο δίκαιο!