ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
-
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΙΣΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΠΙΣΜΕΝΑ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
-
- Full Member
Δυστυχώς και φέτος μια από τα ίδια. Ενώ μέχρι την περασμένη βδομάδα υπήρχαν κάποια πουλιά σε περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας, χθες μετά από αναγνωρίσεις από το χάραμα μέχρι το μεσημέρι το αποτέλεσμα ήταν άκρως απελπιστικό!!! Οι φάσσες έχουν απλά εξαφανιστεί ενώ τα τρυγόνια εμφανίστηκαν μεν αλλά σε μικρούς αριθμούς. Και δεν φτάνει αυτό, φίλοι από κυνηγετικό σύλλογο που πήγαν χθες για γέμισμα ποτίστρων, ανακάλυψαν ότι κάποιοι τους οποίους δεν μπορώ καν να χαρακτηρίσω, έστεισαν κλούβες κοντά σε κάποιες ποτίστρες και κάνουν εκκαθάριση των φασσών και προφανώς ότι άλλου θηράματος πλησιάσει. Τελικά ότι και να γίνει ότι και να πούμε, όλα καταλήγουν σε ένα σημείο: την παρανομία!!!! Αν δεν κηρυχτεί ένας ολοκληρωτικός πόλεμος σε όλα τα μέτωπα εναντίον των παρανόμων, απλά σπαταλούμε όλοι μας άσκοπα την ενέργεια και τον χρόνο μας για κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει.
- πανικος
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟHunting Maniac έγραψε:Δυστυχώς και φέτος μια από τα ίδια. Ενώ μέχρι την περασμένη βδομάδα υπήρχαν κάποια πουλιά σε περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας, χθες μετά από αναγνωρίσεις από το χάραμα μέχρι το μεσημέρι το αποτέλεσμα ήταν άκρως απελπιστικό!!! Οι φάσσες έχουν απλά εξαφανιστεί ενώ τα τρυγόνια εμφανίστηκαν μεν αλλά σε μικρούς αριθμούς. Και δεν φτάνει αυτό, φίλοι από κυνηγετικό σύλλογο που πήγαν χθες για γέμισμα ποτίστρων, ανακάλυψαν ότι κάποιοι τους οποίους δεν μπορώ καν να χαρακτηρίσω, έστεισαν κλούβες κοντά σε κάποιες ποτίστρες και κάνουν εκκαθάριση των φασσών και προφανώς ότι άλλου θηράματος πλησιάσει. Τελικά ότι και να γίνει ότι και να πούμε, όλα καταλήγουν σε ένα σημείο: την παρανομία!!!! Αν δεν κηρυχτεί ένας ολοκληρωτικός πόλεμος σε όλα τα μέτωπα εναντίον των παρανόμων, απλά σπαταλούμε όλοι μας άσκοπα την ενέργεια και τον χρόνο μας για κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει.

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- GRIGORIS
- Full Member
Πανικος Setter έγραψε:πιστεύω ο μεγαλύτερος εχθρός τις φάσσας αυτή τι στιγμή είναι τα αεροβόλα πεπιεσμένου αέρα![]()
Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα , επιτρέψαμε και την εισαγωγή του πλέον φονικού και αποτελεσματικού όπλου για λαθροθηρία μαζί με τα παρελκόμενα του .
σιγαστήρες , διόπτρες κτλ ...... λαμπρό να μας κάψει
H λαθροθηρία ειναι το πρόβλημα 1 στον τόπο μας, βγάζουμε 50 χιλ άδεια κάθε χρόνο (κατέχουμε μια μεγάλη μερίδα των πολιτών αυτού του τόπου) και οι αρμόδιοι δεν μας σέβοντε καθόλου, δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους

Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
- christy2000
- Full Member
Φιλε Πανικο,δεν φταινε τα οπλα,αλλα αυτοι πισω απο αυτα!Πανικος Setter έγραψε:πιστεύω ο μεγαλύτερος εχθρός τις φάσσας αυτή τι στιγμή είναι τα αεροβόλα πεπιεσμένου αέρα![]()
Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα , επιτρέψαμε και την εισαγωγή του πλέον φονικού και αποτελεσματικού όπλου για λαθροθηρία μαζί με τα παρελκόμενα του .
Γιατι να μην κυνηγαμε με τοξα,ακοντια η ματσουτζες? και θελουμε τα καλυτερα σουπερ ποζε του παζαριου,που για καποιων πριν 30 χρονια θα ελεγε οτι αυτα ειναι που καταστρεψαν το κυνηγη και οι δυο χαρτουτσιες αντι ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ μοναρης
Η τεχνολογια θα προχωρα παντα μπροστα,τα μυαλα μας μενουν πισω!!!
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
-
- Full Member
+1000000000000Πανικος Setter έγραψε:πιστεύω ο μεγαλύτερος εχθρός τις φάσσας αυτή τι στιγμή είναι τα αεροβόλα πεπιεσμένου αέρα![]()
το ψαρι εν που την τζιεφαλη που βρωμα

ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
-
- Full Member
εγω αρκεψα και εν τζημουμε ρε παιδια!!!
18 ΚΑΙ ΠΟΨΕ!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!
18 ΚΑΙ ΠΟΨΕ!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- marinos.a
- Site Admin
Ορθός!christy2000 έγραψε:Φιλε Πανικο,δεν φταινε τα οπλα,αλλα αυτοι πισω απο αυτα!Πανικος Setter έγραψε:πιστεύω ο μεγαλύτερος εχθρός τις φάσσας αυτή τι στιγμή είναι τα αεροβόλα πεπιεσμένου αέρα![]()
Γιατι να μην κυνηγαμε με τοξα,ακοντια η ματσουτζες? και θελουμε τα καλυτερα σουπερ ποζε του παζαριου,που για καποιων πριν 30 χρονια θα ελεγε οτι αυτα ειναι που καταστρεψαν το κυνηγη και οι δυο χαρτουτσιες αντι ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ μοναρης
Η τεχνολογια θα προχωρα παντα μπροστα,τα μυαλα μας μενουν πισω!!!
Si vis pacem, para bellum
- Γιατρός
- Full Member
Έχει κανένα άλλο στο πόστο σαν εμένα ;
έσιη πολλή ζέστη το κακό αλλά βλέπω πουλιά
Είμαι στο τσιατήρι τώρα
Θα γράψω μετά κάτι κινείται ...
Είμαι στο τσιατήρι τώρα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- πανικος
εκαταλαβα που εισαι.εισαι στο ταισμα που εβαλες φωτο την περασμενη εβδομαδα (nissi beach) απο οτι καταλαβα.εγω ταιζω λιγο πιο κατω αλλα εχει πολλες που λειπουν τα φτερα τουσ φαινονται τιτσιροκολες φασσεςΓιατρός έγραψε:Έχει κανένα άλλο στο πόστο σαν εμένα ;
Είμαι στο τσιατήρι τώρα

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....