ΑΣ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .........ΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΕΥΤΕΙ ΑΛΛΟΥ

Eν εφάμεν τίποτε, την ώρα που έκαμα χειραψία με τον Σόλωνα έβαλα του ένα μικροτσίπ στο χέρι και έτσι και με το τρακτέρ να πάει θα τον έβρουμε, χρειάζεται χειρουργική επέμβαση να το φκάλει άρα είμαστε καλυμμένοιMARIOSE έγραψε:Άρκησες να μιλήσεις μικρέ μου αλλά είσαι φοβερός...![]()
![]()
Εφάμεν την με το BMW αλλά εν πειράζει, από ότι μου λένε εν τζιαί τιαμέ στο mall καλό πόστο...
μικρε οι παρεμβολες στην παφο ειναι απο τους δικους μου πομπους ,εχουν συστημα για παρεμβολη σε αλλους πομπους.κατι εχω ψιλιαστει αλλα ακομα περιμενω τις αναλυσεις DNA που πηρα απο τα μαλλια σου απο το πισω καθισμα του αυτοκινητου ωστε να αποδικοποιησω τον μυστηριο χαρακτηρα σουmikros έγραψε:Ημέρα 2η απο την συνάντηση.
Ολα λειτουργούν άψογα.
Τα 5 Gps τοποθετήθηκαν στα αυτοκίνητα με άκρα μυστικότητα.
Και στους 10 λειτουργεί πολύ καλά το σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής ήχου...
Σχεδόν όλοι πιστεύουν πως είμαι ένα αθώο παιδί,ο Πανίκος απο τις πρώτες στιγμές κάτι έχει ψιλιαστεί , ίσως χρειαστεί να παρθούν κάποια μέτρα γι΄αυτό...
Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα με τους πομπούς στην Πάφο αλλά θα διορθωθεί...
![]()
![]()
![]()
Νικο μου εμενα ο λογος μου ειναι εγραφοNikos έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα!!
ολα πήγαν βάση σχεδιου, περάσαμε παρα πολλα καλά ...Κοπέλια εσεις που τασετε όι να τα ξεχασετε γιατί ξερετε την παροιμια , του πελλού μεν τάξεις και δάξα Το Θεο όλη μας μια πελλάρα έχουμε την!![]()
![]()
Τα gps επιασαν δουλειά και οι πρώτε κινήσεις καταγράφησαν![]()
καλημερα μαριε.' του τζηνιου τζε του ψαρα το πιατο... 10 φορες εν οφτερο τζε μια φορα γεματο'MARIOSE έγραψε:Πανίκο καλημέρα,
Εψές έκατσα πουκάτω που τα καλάμια τζιαί εκαρτέρουν αλλά εφάμεν την...