Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Anthimos έγραψε:Ρε Σιδερενιοι εχει και το Hunt & Shoot event α!!! :D ( Reminder)
Mε τη σειρά, με τη σειρά, με κουνγκιέστε. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Anthimos έγραψε:Ρε Σιδερενιοι εχει και το Hunt & Shoot event α!!! :D ( Reminder)
Mε τη σειρά, με τη σειρά, με κουνγκιέστε. :lol: :lol:

Εν για να γινουν οι αιτησεις για υπηρεσιακα εγκαιρα ρε κοπελια :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

spyrosspyrou851 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Sergios έγραψε:Φαΐ???? Που και πότε???? Πετε μου λιο το πρόγραμμα.....σεφταλιες στον Χρίστο??? Αρρρρρρρ ακκανω α.....πετε του να σασει σαλάτα για τον Σόλων και μπύρες για μας:) Μάριε μου μέσα α???:)

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6.00...ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ 2ΩΡΟ...8.00 ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 8.30 ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!
Εγώ είμαι μέσα παίδες όπως είπα, εγώ πάντως καρτερώ τις περιβόητες σιεφταλιές του Χρίστου, αν έχει μόνο φάσσες το μενού εγώ δεν πατώ :lol: :lol:
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΜΩ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ...ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΕΦΤΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ...ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ + ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟ!!!

ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΜΩ ΠΑΛΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΦΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΖΕΣΤΕΣ....ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΜΩ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΡΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΦΟΥΡΝΟ.

ΣΕ 1.15' ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ...ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΧΤΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ''ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΟΛΗ'' ΜΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.....ΜΕ 0 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1m/s ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΑΓΙΟΥ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ .........ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΣΗΜΑ...ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΑΜΑ :D

ΕΧΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ:D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ :D
Θα χρειαστούμε τζιαι οδηγίες εμείς που δεν εξαναπήγαμε, για να μεν χαθούμε :? :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re:

Δημοσίευση από Pathfinder »

Pathfinder έγραψε:Κοπελια εγω δεν μπορω να ερτω.Δουλευω πρωινος γμτ.Ηταν καλη ευκαιρια να ξαναβρεθουμε και να γνωρισουμε και αλλους του φορουμ...

:evil: :evil: :evil: ΜΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΕΛΛΟΝ....ΕΝ ΠΡΩΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΤΙ ΩΡΑ ΣΧΟΛΑΣ!

ΑΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΔΥΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΟΥ ΕΝΑ ΓΚΑΜΠΕΡ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΟΦΚΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ;)

ΠΑΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΙ...ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΡΚΟΠΕΡΤΙΚΟΣ ΤΙ ΛΑΛΕΙΣ?
Ρε φιλε σχολανω η ωρα 1930...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

Τελικά ο μεζές είναι άκυρος?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Παίδες χαίρομαι που θα βρεθούμε ξανά και με τους προηγούμενους αλλά και αυτούς που δεν γνωρίσαμε ξανά (Άντρο & Πανίκο φέρτε τζιαί τα καλάμια). :)

Φίλε Μικρέ αν δεν κάνω λάθος είσαι από Λάρνακα?

Άλεξ δεν πειράζει ρε φίλε την επόμενη φορά ερκούμαστε Λατσί να πάμε να φάμε κανένα ψαρομεζέ τζιαί επεθύμισα τον :D

Σπύρο (ήνγκλισ μπόη :lol: ) τηλεφώνα μου να σου εξηγήσω πριν να ξεκινήσεις για να είμαστε στην ώρα μας να μην χαθούμε και να μην την φάμε από τον Σόλωνα! :mrgreen:
Ο Σέρκης ξέρει τα ούλλα και είναι έτοιμος!!! ;)

Άνθιμε δεν ξεχνούμε και το hunt & shoot event!

Φίλε Phinix κόπιασε!!

Εν τζιαί εξίασα κανέναν πίσω έννεν?? :lol:
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Άλλο τραπέζι Άνθιμε εν μας χαλά....έχει κανένα εστιάτορα Λεμεσό να δοκιμάσουμε μέλος του φόρουμ? :lol:
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

MARIOSE έγραψε:Παίδες χαίρομαι που θα βρεθούμε ξανά και με τους προηγούμενους αλλά και αυτούς που δεν γνωρίσαμε ξανά (Άντρο & Πανίκο φέρτε τζιαί τα καλάμια). :)

Φίλε Μικρέ αν δεν κάνω λάθος είσαι από Λάρνακα?

Άλεξ δεν πειράζει ρε φίλε την επόμενη φορά ερκούμαστε Λατσί να πάμε να φάμε κανένα ψαρομεζέ τζιαί επεθύμισα τον :D

Σπύρο (ήνγκλισ μπόη :lol: ) τηλεφώνα μου να σου εξηγήσω πριν να ξεκινήσεις για να είμαστε στην ώρα μας να μην χαθούμε και να μην την φάμε από τον Σόλωνα! :mrgreen:
Ο Σέρκης ξέρει τα ούλλα και είναι έτοιμος!!! ;)

Άνθιμε δεν ξεχνούμε και το hunt & shoot event!

Φίλε Phinix κόπιασε!!

Εν τζιαί εξίασα κανέναν πίσω έννεν?? :lol:
Εγώ θα έρθω εκτός απροόπτου.....Όσο πιο γρήγορα μπορώ θα ξεκινήσω και βρεθουμαστε στο συνεδριακό.....και η ώρα 7 να έρθω μόνο 1 ώρα μου φτάνει να γυρίσω την έκθεση.....το φαΐ εν χάνετε με τίποτα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”