Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

MARIOSE έγραψε:Άντρο μου κόπιασε φίλε!

ευχαριστω Μαριε και Σολονα εννα προσπαθησω να ερτω για να γνωριστουμε! αλλα εγω εννα λαλω οτι ο λαος εν πιο σιδερενιος που τες φασσες!! :lol: :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ANTROS BREDA έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Άντρο μου κόπιασε φίλε!

ευχαριστω Μαριε και Σολονα εννα προσπαθησω να ερτω για να γνωριστουμε! αλλα εγω εννα λαλω οτι ο λαος εν πιο σιδερενιος που τες φασσες!! :lol: :lol:
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΕΣ ΦΑΣΣΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Χαρτινο ελαλουντο και εγω οσπου μου ετειχε να τον παιξω 4 φορες και να τον πιαει ο σκυλος και οταν το εκαθαρισα καθε μισο χιλιοστο ειχεν σκαγια!
η φασσες φιλε μου παιζεις τες που τα 25μετρα με 5αρι και βκαλει φτερα και παει, το χειμονα παιζεις την με 9-10 και πεφτει σαν την μαππα! αβισσος η πανοπλια της φασσας :lol: :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Επειδη βλεπω θα μαζευτουν αρκετα ατομα,αν εχω μεσον τη συγκεκριμενη μερα, μαλλον θα ερθω και εγω να σας γνωρισω.... :)
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Κοπελια εγω δεν μπορω να ερτω.Δουλευω πρωινος γμτ.Ηταν καλη ευκαιρια να ξαναβρεθουμε και να γνωρισουμε και αλλους του φορουμ...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Φαΐ???? Που και πότε???? Πετε μου λιο το πρόγραμμα.....σεφταλιες στον Χρίστο??? Αρρρρρρρ ακκανω α.....πετε του να σασει σαλάτα για τον Σόλων και μπύρες για μας:) Μάριε μου μέσα α???:)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re:

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Pathfinder έγραψε:Κοπελια εγω δεν μπορω να ερτω.Δουλευω πρωινος γμτ.Ηταν καλη ευκαιρια να ξαναβρεθουμε και να γνωρισουμε και αλλους του φορουμ...

:evil: :evil: :evil: ΜΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΕΛΛΟΝ....ΕΝ ΠΡΩΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΤΙ ΩΡΑ ΣΧΟΛΑΣ!

ΑΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΔΥΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΟΥ ΕΝΑ ΓΚΑΜΠΕΡ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΟΦΚΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ;)

ΠΑΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΙ...ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΡΚΟΠΕΡΤΙΚΟΣ ΤΙ ΛΑΛΕΙΣ?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Sergios έγραψε:Φαΐ???? Που και πότε???? Πετε μου λιο το πρόγραμμα.....σεφταλιες στον Χρίστο??? Αρρρρρρρ ακκανω α.....πετε του να σασει σαλάτα για τον Σόλων και μπύρες για μας:) Μάριε μου μέσα α???:)

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6.00...ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ 2ΩΡΟ...8.00 ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 8.30 ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Sergios έγραψε:Φαΐ???? Που και πότε???? Πετε μου λιο το πρόγραμμα.....σεφταλιες στον Χρίστο??? Αρρρρρρρ ακκανω α.....πετε του να σασει σαλάτα για τον Σόλων και μπύρες για μας:) Μάριε μου μέσα α???:)

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6.00...ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ 2ΩΡΟ...8.00 ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 8.30 ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!
Εγώ είμαι μέσα παίδες όπως είπα, εγώ πάντως καρτερώ τις περιβόητες σιεφταλιές του Χρίστου, αν έχει μόνο φάσσες το μενού εγώ δεν πατώ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Ρε Σιδερενιοι εχει και το Hunt & Shoot event α!!! :D ( Reminder)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”