ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
dimitris savva

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από dimitris savva »

Πρέπει να είσαι τέσσερα χρόνια άνεργος για να δικαιούσαι να έχεις και κάμερα στο όπλο :lol: :lol: δεν σου το εύχομαι .
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

dimitris savva έγραψε:Μακάρι να έρχονται και ξέρω πιο θα παίξω. Σιγουρευω πάντα ενα τα ντουμπλε δεν μου αρέσουν. Δεν κάνει το πρώτο θα κάνει το δεύτερο φουσιεκι. Αν είδες και το βίντεο στη φάση την πρώτη παρόλο που παιζονταν και τα δυο προτίμησα να αφήσω το άλλο να φύγει παρόλο που το πουλί κτυπηθηκε απο την πρώτη. Θα μου φερει αλλο την αλλη φορα που θα παω.
Η αλήθεια είναι ότι αμαν κρατάς beretta πρέπει να σιγουρεύεις το πουλί, ακόμα και το πουλί πέσει κάτω τάχα νεκρό μην χαλαρώνεις μπορεί να αναστηθεί , προτα κλοτσούμε το θήραμα για να σιγουρευτούμε ότι είναι νεκρό και μετά έχουμε βλέψεις για άλλο πουλί .
Θυμάσαι πέρσι Δημήτρη που οι τσίχλες αναστήθηκαν ξαφνικά με αποτέλεσμα να σηκώσουν την κολανα σου μαζί με το συνακλικι σου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Open mind for a different view.
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Athos 1978 έγραψε:
dimitris savva έγραψε:Μακάρι να έρχονται και ξέρω πιο θα παίξω. Σιγουρευω πάντα ενα τα ντουμπλε δεν μου αρέσουν. Δεν κάνει το πρώτο θα κάνει το δεύτερο φουσιεκι. Αν είδες και το βίντεο στη φάση την πρώτη παρόλο που παιζονταν και τα δυροο προτίμησα να αφήσω το άλλο να φύγει παρόλο που το πουλί κτυπηθηκε απο την πρώτη. Θα μου φερει αλλο την αλλη φορα που θα παω.
Η αλήθεια είναι ότι αμαν κρατάς beretta πρέπει να σιγουρεύεις το πουλί, ακόμα και το πουλί πέσει κάτω τάχα νεκρό μην χαλαρώνεις μπορεί να αναστηθεί , προτα κλοτσούμε το θήραμα για να σιγουρευτούμε ότι είναι νεκρό και μετά έχουμε βλέψεις για άλλο πουλί .
Θυμάσαι πέρσι Δημήτρη που οι τσίχλες αναστήθηκαν ξαφνικά με αποτέλεσμα να σηκώσουν την κολανα σου μαζί με το συνακλικι σου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
το οπλο δεν ηταν beretta αλλα sKB τις τσίχλες που ειναι κουτσοφτερες αφηνω δυο τρεις γιατι δεν εχω μηχανουα να τις κατεβαζει και καμνω το με φυσικο τροπο που δεν απαγορευεται, εν και να ερθει ο θηροφυλακας να σου πει γιατι εν κουτσοφτερες .... εν να του πω και εγω αν το καμνει η καρκια σου πνηξε την :lol: :lol: :lol:
αλλη απορια :?:
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Ευχαριστώ Σώλονα!!! Δημήτρη μπωρίς να μους κάπιο προγγραμμά για να φτιάξω και εγώ κανένα βίτεο????
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

dimitris savva έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:
dimitris savva έγραψε:Μακάρι να έρχονται και ξέρω πιο θα παίξω. Σιγουρευω πάντα ενα τα ντουμπλε δεν μου αρέσουν. Δεν κάνει το πρώτο θα κάνει το δεύτερο φουσιεκι. Αν είδες και το βίντεο στη φάση την πρώτη παρόλο που παιζονταν και τα δυροο προτίμησα να αφήσω το άλλο να φύγει παρόλο που το πουλί κτυπηθηκε απο την πρώτη. Θα μου φερει αλλο την αλλη φορα που θα παω.
το οπλο δεν ηταν beretta αλλα sKB τις τσίχλες που ειναι κουτσοφτερες αφηνω δυο τρεις γιατι δεν εχω μηχανουα να τις κατεβαζει και καμνω το με φυσικο τροπο που δεν απαγορευεται, εν και να ερθει ο θηροφυλακας να σου πει γιατι εν κουτσοφτερες .... εν να του πω και εγω αν το καμνει η καρκια σου πνηξε την :lol: :lol: :lol:
αλλη απορια :?:
Τα πιο πάνω που έγραψα ισχύουν και για κατόχους SKB με σειριακό αριθμό 426499 > και μετά τα οποία είναι υπερχρομιομενα
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Priest+++
Full Member

Δημοσίευση από Priest+++ »

Поздравляем всех великих охотников Woodpigeon!!!!!!
Istriano® reloaded
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Priest+++ έγραψε:Поздравляем всех великих охотников Woodpigeon!!!!!!
Συγχαρητήρια σε όλους τους μεγάλους κυνηγούς ... τι θηραματος? δεν το καταλαβα το τελευταιο σου...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Priest+++
Full Member

Δημοσίευση από Priest+++ »

mikros έγραψε:
Συγχαρητήρια σε όλους τους μεγάλους κυνηγούς ... τι θηραματος? δεν το καταλαβα το τελευταιο σου...
woodpigeon!! The iron bird
Istriano® reloaded
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Ντα ντα σπασιμπα βοντκα μοσκα σταλιν λενιν
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

P9010266.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”