ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

RODOSTHENIS έγραψε:Παιδιά πραγματικά είναι το πιο εντυποσιακό κυνήγι που πίγα μέχρι σήμερα!! 1να πέξεις νιώθείς μεγάλυ οικανοπίιση :lol: :lol:
ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΔΟ....ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ...ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ.....ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΡΠΩΣΗ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΙΑΚΟΝΟΠΟΙΗΣΗ!

ΒΛΕΠΩ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ 1 ΠΟΥΛΙ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΚΟΜΑ 1 ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΙΞΑ ΕΝ ΡΙΠΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΟ ΧΟΙΡΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑ...ΚΑΛΛΙΟ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΡΑ 10 ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΕΙ ;)

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ 4 ΠΟΥΛΙΑ!
ΤΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΣΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΒΟΛΕΣ ΜΕ 5* ΚΑΙ Ν6 ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ULTRA ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ(ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΟ)ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙ...ΠΑΛΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΛΛΕΣ 6 ΜΕΡΕΣ :(
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

chris197 έγραψε:φιλε δημητρη μπραβο σου αλλα μαζεύουμε τα κενα φυσσηγγια μας :lol: :lol: :lol: :lol:
φιλε μου δεν σε παρεξηγω αλλα ειναι μαζι μου που μιλας :D ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε μετα που φευγουμε.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Europa 30gr ήταν respect χτές!!!
Εχτές απόδειξα (για ακόμα μια φορα :!: ) έμπρακτα, πως φυσίγγιο και καιρικές συνθήκες είναι αλληλένδετα. Δεν δέχομαι οποιαδήποτε αμφισβήτηση από κανένα και ότι και να πει εγώ κρατώ αυτά για τα οποία έχω απόδειξη.
Ήμουν σε περιοχή του Τροόδους και ο καιρός, όπως φάνηκε, ήταν ξηρός.
8:45πμ έρχοναι 2 φάσσες κατα πάνω μου στα 40-45 μέτρα, διπλα δίπλα, σχετικά αργές και με την ίδια ταχύτητα. Στην 1η καννη (***) είχα europa 30gr και στην 2η (**) είπα να βάλω extra champion για ακόμα μια φορά, αν και ήξερα ότι δεν θα "κάμνει" αλλά την έβαλα για να έχω 2 διαφορετικά φυσίγγια για διαφορετικες καιρικές συνθήκες. Η πρώτη φάσσα έπεσε σέκκα χωρίς αιμα χωρις τίποτε, απλά και ωραία χτυπήθηκε και έπεσε! Αμέσως χτυπώ και την 2η με το extra και βλέπω τα φτερά της να φέφκουν, μαζί και εκείνη. Το ίδιο είχα πάθει και την περασμένη βδομάδα.
Δόξα συ ο θεος επεράσαμε και εχτές!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

dimitris savva έγραψε:
chris197 έγραψε:φιλε δημητρη μπραβο σου αλλα μαζεύουμε τα κενα φυσσηγγια μας :lol: :lol: :lol: :lol:
φιλε μου δεν σε παρεξηγω αλλα ειναι μαζι μου που μιλας :D ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε μετα που φευγουμε.
Φίλε Δημήτρη βλέπω σου αρέσει η ποικιλία ;)
Open mind for a different view.
dimitris savva

Στο κυνήγι της φασσας παίρνω ποικιλία γιατί δεν ξέρω πως θα είναι . Μόνο στο κυνήγι του λαγού παίρνω δύο μάρκες συγκεκριμένα τον Γάλλο και τον Γερμανό. :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

dimitris savva έγραψε:Στο κυνήγι της φασσας παίρνω ποικιλία γιατί δεν ξέρω πως θα είναι . Μόνο στο κυνήγι του λαγού παίρνω δύο μάρκες συγκεκριμένα τον Γάλλο και τον Γερμανό. :lol:
ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΞΕΙΣ :D
dimitris savva

Μακάρι να έρχονται και ξέρω πιο θα παίξω. Σιγουρευω πάντα ενα τα ντουμπλε δεν μου αρέσουν. Δεν κάνει το πρώτο θα κάνει το δεύτερο φουσιεκι. Αν είδες και το βίντεο στη φάση την πρώτη παρόλο που παιζονταν και τα δυο προτίμησα να αφήσω το άλλο να φύγει παρόλο που το πουλί κτυπηθηκε απο την πρώτη. Θα μου φερει αλλο την αλλη φορα που θα παω.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Παντως για το ενδημικο τουλαχιστον εγω που τα πολλα που συρνω δεν ξερω τι νσ πρωτοπαρω μαζι μου :D

Εχω δυο φυσιγγια παντα σε ορτυκι μπεκατσα κ ενδημικο.
Ενα πιστονι κ μια ταππα. Στο ενδημικο περνω ελάχιστα μαζι μου.
Στην τζικλα περνω κ παλι ενα πιστονι κ μια ταππα άλλα μπορει να παρω και δυο τρια ειδη αναλογως του τι βρεθετε σπιτι :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

dimitris savva έγραψε:Μακάρι να έρχονται και ξέρω πιο θα παίξω. Σιγουρευω πάντα ενα τα ντουμπλε δεν μου αρέσουν. Δεν κάνει το πρώτο θα κάνει το δεύτερο φουσιεκι. Αν είδες και το βίντεο στη φάση την πρώτη παρόλο που παιζονταν και τα δυο προτίμησα να αφήσω το άλλο να φύγει παρόλο που το πουλί κτυπηθηκε απο την πρώτη. Θα μου φερει αλλο την αλλη φορα που θα παω.

ΣΩΣΤΟΣ ;)

ΒΑΛΕ ΒΑΛΕ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΡΕ ΦΙΛΕ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”