Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Χρίστο μου καλημέρα,

Να κάμω εγώ ο αρχάριος την αρχή. :D
Πιστεύω πως φέτος θα είναι μια πολύ διαφορετική χρονιά από τις προηγούμενες 2. Οι λόγοι? Αναμένονται πολύ διαφορετικές καιρικές συνθήκες, οι κυνηγοί της φάσσας μάλλον έχουν πληθύνει και οι βιότοποι έχουν μειωθεί περισσότερο (τουλάχιστον στις περιοχές που γνωρίζω εγώ). Άφησα τελευταίο το ότι τα πουλιά φαίνεται να προσαρμόζονται πολύ διαφορετικά από άλλες χρονιές...Εμφανίζονται συνεχώς σε νέες περιοχές (ίσως επειδή ενοχλούνται στα παλιά λημέρια τους...) αλλά κάνουν και πολύ πιο συχνές αλλαγές δρομολογίων.
Αυτά από τις δικές μου παρατηρήσεις φίλε!
Ο κάθε ένας θα πρέπει να βρει το δικό του τρόπο να πετύχει το στόχο του φέτος...
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ!!
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΕΝΕΙ!!
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΕΒΡΑΡΗ....ΟΠΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!! ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΟΚΟΣΜΙΑ ......ΜΕΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΣΗ ΚΑΙ ΒΛΑΝΓΚΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.................... 8-)
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

σωστος ο woodpigeon λιγοι κυνηγουν μεχρι τελος και εχουν την αναλογη βλαγκα. :D φετος θα προσπαθησω και εγω να κυνηγησω περισσοτερο την φασσα αφου εκανα αρχη περσι και αφιερωσα περισσοτερες εξορμησεις για φασσα.λημερια ξερω αρκετα απο παλια ;)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

πανικος έγραψε:σωστος ο woodpigeon λιγοι κυνηγουν μεχρι τελος και εχουν την αναλογη βλαγκα. :D φετος θα προσπαθησω και εγω να κυνηγησω περισσοτερο την φασσα αφου εκανα αρχη περσι και αφιερωσα περισσοτερες εξορμησεις για φασσα.λημερια ξερω αρκετα απο παλια ;)
Αμάν τζιαί έτον πρώτον καινούριο φασσάρη (που θα κυνηγήσει περισσότερο τις φάσσες μέχρι τέλους παρά άλλες χρονιές) + εγώ και ο σύντροφος μου :lol: :lol:

Μακάρι παιδιά να παραμείνουμε στα ίδια αλλά και καλύτερα αποτελέσματα. Προσωπικά μου έχουν ήδη καταστρέψει 2 πολύ καλά πόστα σε διαφορετικές περιοχές αφού έκτισαν 2 σπίτια εκεί...Τα προηγούμενα 2-3 χρόνια μου κατάστρεψαν άλλα 2 με παρόμοιο τρόπο...Τα πουλιά στην αρχή εξαφανίζονται και μετά από αρκετό καιρό επανέρχονται αλλά με μειωμένους αριθμούς. + το ότι πλέον δεν είμαστε μόνοι αλλά εμφανίζονται κι άλλοι τους οποίους πιθανούν να φέρνουν αυτοί που μένουν στα σπίτια και μας βλέπουν/ακούν... :roll:

Προσωπικά είμαι φαν του Σόλωνα :D δηλαδή απολαμβάνω τη μοναξιά και την ησυχία. Ελπίζω να βρω και φέτος την ησυχία μου μακριά από ταλιμπάν... ;)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ :D

ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΝΕΟ ΤΟΠΟ...ΠΟΟΟΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ...ΕΧΟΡΤΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ;)

ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 2 ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΒΟΛΕΣ :P :P :P

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ...Η ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ....ΑΛΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!

ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΝΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΚΑΙ ΓΕΝΑΡΗ,ΦΛΕΒΑΡΗ ΟΟΟΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΡΜΙΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...........ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ....ΟΥΟΥΦΦ....ΜΑ ΡΕ...ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ? :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ :D

ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΝΕΟ ΤΟΠΟ...ΠΟΟΟΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ...ΕΧΟΡΤΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ;)

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ...Η ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ....ΑΛΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!

ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΝΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΚΑΙ ΓΕΝΑΡΗ,ΦΛΕΒΑΡΗ ΟΟΟΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΡΜΙΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...........ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ....ΟΥΟΥΦΦ....ΜΑ ΡΕ...ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ? :D
Αμανα μου και τωρα αγχωθηκα που τα καλα...αμανα μου φασσουες μου ρε Σολωνα :):);)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ :D

Αμανα μου και τωρα αγχωθηκα που τα καλα...αμανα μου φασσουες μου ρε Σολωνα :):);)

ΚΑΜΕ..ΤΙ ΘΑ ΚΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΒΑΛΕ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ;)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Ηδη οι πρωτες 3 εξορμησεις εμπηκαν ...ειδα κατι μουτρα κατεβασμενα αλλα εν με κοφτει πλεον...τον καιρό που εβουρουσαν τις παραλιες πουπισω ο πελλος εφκαλε πιντες...ηδη αρχισα και πορωνομαι που τα καλα...καμια σχεαη με τον αυγουστο...εν τουτη η αλλαγη του καιρου αρχισε και με πιανει...;)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

By the way το οτι αγχωθηκα που ειπα εν για το πρωτο μερος του μηνυματος σου για τον νεο τοπο με τα ποολλλλααα πουλιαα:) ελπιζω να μεν κατσει ο σατανας να εχουμε τον ιδιο τοπο γιατι επηαν οι φασσουες...εφαντες λαχανο ο Σολος ;)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re:

Pathfinder έγραψε:By the way το οτι αγχωθηκα που ειπα εν για το πρωτο μερος του μηνυματος σου για τον νεο τοπο με τα ποολλλλααα πουλιαα:) ελπιζω να μεν κατσει ο σατανας να εχουμε τον ιδιο τοπο γιατι επηαν οι φασσουες...εφαντες λαχανο ο Σολος ;)

ΑΛΕΞΗ ΑΝ ΕΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ...ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ...ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΠΑΘΚΙΑ :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”