http://www.youtube.com/watch?v=Kgm-EbpR16k
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!!
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΔΗΧΤΗΚΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗ!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Εν κοντα αλλα το τσιοκ ειναι κλειστο οπως φαινεται απο τις φατσιες! Αλλος αερας να εχεις καλιστο τσιοκ. Η φασσα το πιο ανοικτο που σηκωνει ειναι το 3. Πιο ανοιχτο δεν υπαρχει κανενα οφελος μονο ζημια στη φασσα. Η αυτοπεποιθηση που σου δινει το κελιστο τσιοκ ειναι πολυ σημαντικη
[quote="kypros"]Εν κοντα αλλα το τσιοκ ειναι κλειστο οπως φαινεται απο τις φατσιες! Αλλος αερας να εχεις καλιστο τσιοκ. Η φασσα το πιο ανοικτο που σηκωνει ειναι το 3. Πιο ανοιχτο δεν υπαρχει κανενα οφελος μονο ζημια στη φασσα. Η αυτοπεποιθηση που σου δινει το κελιστο τσιοκ ειναι πολυ σημαντικη[/quote
Φιλε Κυπρο θα διαφωνησω μαζι σου ή μαλλον θα το επαναδιατυπωσω οπως νομιζω: σε γενικες γραμμες η φασσα θελει σφυχτες ντουφεκιες ομως καποτε αναλογα και με τον τοπο αυτο μπορει να αλλαζει. Θα πω ενα παραδειγμα που μου συνεβηκε παλιοτερα. Ειχα παει σε ενα ποστο οπου ειχα σηνιαρει περνωντας στο ενδημικο και με τσιοκ 3-2. Με πολυ λιγα λογια αντι να πιασω 9 πουλια ( 6 κοντινα και 3 μακρινα) τελικα πηρα τα 2 απο τα μακρινα και το τριτο που επεσε ουτε τολμησα να το ψαξω γιατι πηγε και επεσε μακρια σε σημειο που δεν εβλεπα. σε εκεινο το ποστο το ιδανικο ειναι το 2-5 με ταπα. Σαν αυτο το παραδειγμα υπαρχουν αρκετα. Αρα εξαρταται ειναι η σωστη απαντηση...
Φιλε καναρι δεκτο αυτο που λες. Αλλα και παλι εξακολουθω να.πιστευω οτι ο λογος που δεν επεσαν τα 5 πουλια ειναι γιατι δεν τα πετυχες και οχι γιατι ηταν κλειστο το τσιοκ!! Αυτο που θελω να.πω ειναι οτι υπαρχει μια λεπτη γραμμη μεταξυ της δραστικοτητας ενος κλειστου τσιοκ και της διορθωσης που σου δινει ενα ανοικτο. Προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερει η διορθωση και δεν πολυπιστευω οτι κανει θαυματα. αντιθετα πιστευω οτι η κλειστη κατανομη ριχνει και ιπποποταμο!! Υπερβαλω απλα για να.διατιπωσω την αποψη μου. Σιγουρα η πραγματικοτητα για το καθενα ειναι παντα εξαρτωμενη απο.τις προσωπικες αποψεις
kypros έγραψε:Φιλε καναρι δεκτο αυτο που λες. Αλλα και παλι εξακολουθω να.πιστευω οτι ο λογος που δεν επεσαν τα 5 πουλια ειναι γιατι δεν τα πετυχες και οχι γιατι ηταν κλειστο το τσιοκ!! Αυτο που θελω να.πω ειναι οτι υπαρχει μια λεπτη γραμμη μεταξυ της δραστικοτητας ενος κλειστου τσιοκ και της διορθωσης που σου δινει ενα ανοικτο. Προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερει η διορθωση και δεν πολυπιστευω οτι κανει θαυματα. αντιθετα πιστευω οτι η κλειστη κατανομη ριχνει και ιπποποταμο!! Υπερβαλω απλα για να.διατιπωσω την αποψη μου. Σιγουρα η πραγματικοτητα για το καθενα ειναι παντα εξαρτωμενη απο.τις προσωπικες αποψεις
Πολυ σωστα αυτα που ειπες. Τα πουλια που δεν πετυχα ηταν γιατι ηταν μπηχτες οι βολες και δεν τα πετυχα.απλα εχω την εντυπωση οτι με πιο ανοθχτα τσιοκ ισως και να καταφερνα κατι καλυτερο!
Πολυ πιθανον ναι φιλε, αλλα νομιζω οχι γιατι θα εκανε την διαφορα το ανοικτοτερο τσιοκ αλλα κυριως γιατι θα ειχες αλλη ψυχολογια και θα σκοπευες τα πουλια με περισσοτερη αυτοπεποιθηση.
Ειναι φοβερα σημαντικο να μας δινει σιγουρια το τσιοκ μας. Εγω για παραδειγμα αν παω με τσιοκ 5 στη φασσα θα νιωθω οτι αποκλειετε να πεσει το πουλι πριν καν να του ριξω!
Αντιθετα ακομα και με τσιοκ 2,1 φετος τον αυγουστο επεξα αρκετα πουλια μεσα στα πευκα, παρολο που τα πουλια εβγαιναν φλας μες στα πευκα και πολλες φορες μονο μια προλαβενα να ριξω. Εντουτις επειδη ειχα σιγουρια στο τσιοκ εριχνα σωστα.
Και στο σκοπευτηριο παρολο που αρκετοι δισκοι στο σπορτινγκ για παραδειγμα ειναι κοντα μεχρι τα 25 μετρα, αποκλειετε να βαλω τσιοκ 5. Προτιμω να ριχνω με 3 τσιοκ ι ακομα και 2 γιατι η αυτοπεπυθηση που μου δινει το κλειστο τσιοκ με βοηθα να ριχνω σωστα και να μην εχω προβλημα ουτε στς κοντα αλλα ουτε και στα μακρινα ,οσο μακρινα και να ειναι....
Φυσικα οτι και να πουμε ο καθενας θα αποφασισει βαση της δικης του εμπειριας και αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικο.