ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- spyrosspyrou851
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
Τίποτε από εμένα σήμερα εκτός από ένα κοράζινο. Δεν εγύρισα το όπλο σε φάσσα σήμερα, η πιο κοντινή μου που είδα ήταν στα περίπου 100-120 μέτρα ύψος. Νοέμβριο νομίζω πάλε. 

- Artemis G.
- Full Member
Σημερα για μενα ηταν η πρωτη μου κυριακη.... και δεν αρχισαμε καλα. Δεν τον εκαπνισα...
Το καλο ομως ειναι οτι ηρθε η θυρα για ελεγχο... ο τυπος με τον καλυτερο του τροπο ηρθε και μας ζητησε τις αδειες... μακαρι να ηταν παντα ετσι.
Το καλο ομως ειναι οτι ηρθε η θυρα για ελεγχο... ο τυπος με τον καλυτερο του τροπο ηρθε και μας ζητησε τις αδειες... μακαρι να ηταν παντα ετσι.
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- Laurona
Απο το δικο μου ποστο στα ορεινα.
Πολλη φασσα.
Δεν εκουμανταρα και ετσι αντι σσιπεθκιες επεζα μαζι τους βολει.
Ο γιατρος ηταν διαιτητης.
Τρομαρα του.
Ολο τραυματιζονταν στο στηθος για να τις εξετασει.
Πολλη φασσα.
Δεν εκουμανταρα και ετσι αντι σσιπεθκιες επεζα μαζι τους βολει.
Ο γιατρος ηταν διαιτητης.
Τρομαρα του.
Ολο τραυματιζονταν στο στηθος για να τις εξετασει.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
- Full Member

EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
- Sergios
Σήμερα έπιασα ακόμα ένα ρίσκο στην Πάφο αλλά ΤΙΠΟΤΕ εμείναν μας τα έξοδα και το φαΐ....τουλάχιστον ας μας κάμει καλό χειμώνα να πέσουν λία πουλιά να ποσκολιστούμε.....υπομονή και κάσια.... 

- sotiris!129
ετσι ειναι , το κατα δυναμη ...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Anthimos
- Moderator

Το κατα δυναμη που λέει και ο Σωτήρης! Λήξη και σήμερα. Δύο ντουφεκιες δύο πουλιά. Απόλυτα ευχαριστημενος από το καινούριο μου οπλακι. Έσπασε όμορφα η παρθενιά του...
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Georgios
- Full Member
Ακόμα 1 φάσσα το απόγευμα στο ενεργητικό μου ! Πολύ ωραία μέρα η σημερινή
Χαρτούτσια Classica της Nobel sport 32 γραμμάρια στα 30-35 μέτρα , τρομερή βολη...

Χαρτούτσια Classica της Nobel sport 32 γραμμάρια στα 30-35 μέτρα , τρομερή βολη...

- Pathfinder
- spyrosspyrou851
Re:
Έτσι φένεται αλόπως, εγώ προσωπικά μάλλον δεν θα ξαναπάω σε καλοκαιρινό κυνήγι, έτο εστραβώθηκε τζιαι ήρτε τζίνη την προηγούμενη εβδομάδα αλλά η τύχη μου έλειψε σήμερα. Προσωπικά αν και δεν μου αρέσουν οι συνθήκες ζέστης και υγρασίες δεν θα με πείραζε αν υπήρχε κάτι αλλά δυστυχώς για μένα που δεν γνωρίζω τόπους είναι καθαρά θέμα κ*λοφαρδίας αν έρθει καμμιά πάνω μου. Έτσι το μόνο που κερδίζω είναι η ταλαιπωρία και ένα μαύρισμα από τους αγκώνες και κάτω, άσε που συνέχεια είχα την κκελλέ μου κάτω άμπα τζιαι πετακτεί τζιαι καμμιά κουφή. Το Νοέμβρη με υγεία.Pathfinder έγραψε:Δηλαδη εν εκαμα ασχημα που εννε επηα σημερα