Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Pathfinder έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ε ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ :D
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΛΩΝΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΩ ΝΑ ΦΑΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ 1 ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ..... ;) ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!! :D
Σολωνα κανονισε να παμε μαζι....θελω τζιε εγω...θελω τζιε εγω :) :)
ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΚΟΠΟΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ :D ΟΙ ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΣ.... ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ!!! :D :D :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σολωνα κανονισε να παμε μαζι....θελω τζιε εγω...θελω τζιε εγω :) :)[/quote]
ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΚΟΠΟΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ :D ΟΙ ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΣ.... ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ!!! :D :D :D[/quote]

Φίλε Χρίστο είσαι χρυσή καρδιά ρε φίλε! Μπράβο σου! 8-)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε: ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΛΩΝΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΩ ΝΑ ΦΑΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ 1 ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ..... ;) ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!! :D
Σολωνα κανονισε να παμε μαζι....θελω τζιε εγω...θελω τζιε εγω :) :)
ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΚΟΠΟΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ :D ΟΙ ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΣ.... ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ!!! :D :D :D
Ασχετο που την προσκληση αλλα εισαι λεβεντης ρε φιλουι...παρακολουθω σε καιρο:):)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
browning9
Full Member

Δημοσίευση από browning9 »

Καλησπερα παιδια..βλεπω εδω και καιρο την συζητηση σας και πραγματικα μου αρεσει που σας βλεπω ετσι παθιασμενους με αυτο το πουλι...εγω ειμαι παθιασμενος με την τζικλα σε σημειο που τεταρτη και κυριακη αλλα και για τις καταλληλες αναγνωρισεις να μεν με βλεπουν ουτε οι κολλητοι μου!ασχολουμε μονο με αυτο το κυνηγι και σε σπανιες περιπτωσεις φασσα..κανενα αλλο θηραμα ο πατερας μου ολο το ενδημικο κυνηγαει λαγο και εχουν αρκετες επιτιχιες η παρεα του και αν και κυνηγησα παζι τους και ειχα την τυχη να κτυπησω 4 λαγους αυτα τα 7 χρονια ποθ εχω αδεια (ειμαι 24 χρονων) μπορει να με πειτε πελλο αλλα δεν ειδα κατι το πολυ εντιπωσιακο στο παιξιμο του λαγου..παιζω τζικλες που μου καρφωνονται στην μνημη!οσο αφορα την φασσα μολις που γλιτωσα που το σκουλουτζι της απο οτι φαινεται.. :lol: πρωτη κυριακη την πρωτη χρονια που εφκαλα αδεια δεν ειχα παρεα για να παω κυνηγι..ο πατερας μου με παρακαλουσε να παω μαζι του στο λαγο για να ειναι και εκεινος ησυχος πως δεν θα μου συμβει κατι ισως και απο βλακεια μου αλλα πιστευω το νεαρο της ηλικιας μου ηταν αυτο που με οδηγησε να παω στις φασσες σε ενα τοπο γνωριμο για εμενα στην λεμονα της παφου ο κυριος Σολων πρεπει να ξερει τον τοπο..εγω ημουν γνωστης οτι εχει αρκετες φασσες τις πρωτες εξορμησεις που τα πουλια ειναι ησυχα..λιγο πριν ξημερωσει παω στον τοπο και για εκπληξη μου δεν ειχε κανεναν αλλο..1 λεπτο πριν αναχωρησω για το ποστο ερχεται ενας μεγαλος σε ηλικια και μου λεει γιε μου σημερα αν ειμαστε μονοι μας ενα καμεις το καλυτερο κυνηγι φασσας που εκαμες λαλει μου λεω του και εγω μακαρι να παιξω 2 και εν θελω τιποτε αλλο λεω του και αναχωρουμε μαζι για τα ποστα μου εδειξε απο που ερχονται τα πουλια και αναμεναμε!ο καιιρος ηταν συννεφιασμενος λιγες βροχες αερας παλιοτζερος δηλαδη..ειπεν να ξημερωσει ρε παιδια και δεν ξαναειδα ετσι πραμα..τελος της ημερας στις 4 το απογευμα εβαστουν εγω 34 και 5 χαμενες και ο γερος διπλα μου 19..η χαρα μου ηταν απεριγραπτη και το γερουι που με εβλεπε να ειμαι τοσο χαρουμενος για την επιτυχια της εξορμησης ενιωθε διπλη χαρα και τοτε απο μεσα μου λεω αυτος ο ανθρωπος αν ερχοταν μονος του δεν θα μπορουσε να μοιραστει την χαρα του με κανεναν αλλα και εγω το ιδιο..και σαν φευγαμε μου λεει ''γιε μου η φασσα εν η μεγαλυτερη αρρωστια που υπαρχει ξερεις τη σημαινει να ξεγελασεις την βασιλισσα''?σας ειπα την ιστορια μου επειδη οποτε διαβαζω εδω για την αρρωστια σας για αυτο το πουλι ερχετε παντα στο νου μου τουτη η φραση!μπραβο παιδια!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

browning9 έγραψε:Καλησπερα παιδια..βλεπω εδω και καιρο την συζητηση σας και πραγματικα μου αρεσει που σας βλεπω ετσι παθιασμενους με αυτο το πουλι...εγω ειμαι παθιασμενος με την τζικλα σε σημειο που τεταρτη και κυριακη αλλα και για τις καταλληλες αναγνωρισεις να μεν με βλεπουν ουτε οι κολλητοι μου!ασχολουμε μονο με αυτο το κυνηγι και σε σπανιες περιπτωσεις φασσα..κανενα αλλο θηραμα ο πατερας μου ολο το ενδημικο κυνηγαει λαγο και εχουν αρκετες επιτιχιες η παρεα του και αν και κυνηγησα παζι τους και ειχα την τυχη να κτυπησω 4 λαγους αυτα τα 7 χρονια ποθ εχω αδεια (ειμαι 24 χρονων) μπορει να με πειτε πελλο αλλα δεν ειδα κατι το πολυ εντιπωσιακο στο παιξιμο του λαγου..παιζω τζικλες που μου καρφωνονται στην μνημη!οσο αφορα την φασσα μολις που γλιτωσα που το σκουλουτζι της απο οτι φαινεται.. :lol: πρωτη κυριακη την πρωτη χρονια που εφκαλα αδεια δεν ειχα παρεα για να παω κυνηγι..ο πατερας μου με παρακαλουσε να παω μαζι του στο λαγο για να ειναι και εκεινος ησυχος πως δεν θα μου συμβει κατι ισως και απο βλακεια μου αλλα πιστευω το νεαρο της ηλικιας μου ηταν αυτο που με οδηγησε να παω στις φασσες σε ενα τοπο γνωριμο για εμενα στην λεμονα της παφου ο κυριος Σολων πρεπει να ξερει τον τοπο..εγω ημουν γνωστης οτι εχει αρκετες φασσες τις πρωτες εξορμησεις που τα πουλια ειναι ησυχα..λιγο πριν ξημερωσει παω στον τοπο και για εκπληξη μου δεν ειχε κανεναν αλλο..1 λεπτο πριν αναχωρησω για το ποστο ερχεται ενας μεγαλος σε ηλικια και μου λεει γιε μου σημερα αν ειμαστε μονοι μας ενα καμεις το καλυτερο κυνηγι φασσας που εκαμες λαλει μου λεω του και εγω μακαρι να παιξω 2 και εν θελω τιποτε αλλο λεω του και αναχωρουμε μαζι για τα ποστα μου εδειξε απο που ερχονται τα πουλια και αναμεναμε!ο καιιρος ηταν συννεφιασμενος λιγες βροχες αερας παλιοτζερος δηλαδη..ειπεν να ξημερωσει ρε παιδια και δεν ξαναειδα ετσι πραμα..τελος της ημερας στις 4 το απογευμα εβαστουν εγω 34 και 5 χαμενες και ο γερος διπλα μου 19..η χαρα μου ηταν απεριγραπτη και το γερουι που με εβλεπε να ειμαι τοσο χαρουμενος για την επιτυχια της εξορμησης ενιωθε διπλη χαρα και τοτε απο μεσα μου λεω αυτος ο ανθρωπος αν ερχοταν μονος του δεν θα μπορουσε να μοιραστει την χαρα του με κανεναν αλλα και εγω το ιδιο..και σαν φευγαμε μου λεει ''γιε μου η φασσα εν η μεγαλυτερη αρρωστια που υπαρχει ξερεις τη σημαινει να ξεγελασεις την βασιλισσα''?σας ειπα την ιστορια μου επειδη οποτε διαβαζω εδω για την αρρωστια σας για αυτο το πουλι ερχετε παντα στο νου μου τουτη η φραση!μπραβο παιδια!
Καλοσωρισες στην παρεα μας φιλε και συγχαρητηρια για την επιτυχια σου.παντα τετοια

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

browning9 έγραψε:Καλησπερα παιδια..βλεπω εδω και καιρο την συζητηση σας και πραγματικα μου αρεσει που σας βλεπω ετσι παθιασμενους με αυτο το πουλι...εγω ειμαι παθιασμενος με την τζικλα σε σημειο που τεταρτη και κυριακη αλλα και για τις καταλληλες αναγνωρισεις να μεν με βλεπουν ουτε οι κολλητοι μου!ασχολουμε μονο με αυτο το κυνηγι και σε σπανιες περιπτωσεις φασσα..κανενα αλλο θηραμα ο πατερας μου ολο το ενδημικο κυνηγαει λαγο και εχουν αρκετες επιτιχιες η παρεα του και αν και κυνηγησα παζι τους και ειχα την τυχη να κτυπησω 4 λαγους αυτα τα 7 χρονια ποθ εχω αδεια (ειμαι 24 χρονων) μπορει να με πειτε πελλο αλλα δεν ειδα κατι το πολυ εντιπωσιακο στο παιξιμο του λαγου..παιζω τζικλες που μου καρφωνονται στην μνημη!οσο αφορα την φασσα μολις που γλιτωσα που το σκουλουτζι της απο οτι φαινεται.. :lol: πρωτη κυριακη την πρωτη χρονια που εφκαλα αδεια δεν ειχα παρεα για να παω κυνηγι..ο πατερας μου με παρακαλουσε να παω μαζι του στο λαγο για να ειναι και εκεινος ησυχος πως δεν θα μου συμβει κατι ισως και απο βλακεια μου αλλα πιστευω το νεαρο της ηλικιας μου ηταν αυτο που με οδηγησε να παω στις φασσες σε ενα τοπο γνωριμο για εμενα στην λεμονα της παφου ο κυριος Σολων πρεπει να ξερει τον τοπο..εγω ημουν γνωστης οτι εχει αρκετες φασσες τις πρωτες εξορμησεις που τα πουλια ειναι ησυχα..λιγο πριν ξημερωσει παω στον τοπο και για εκπληξη μου δεν ειχε κανεναν αλλο..1 λεπτο πριν αναχωρησω για το ποστο ερχεται ενας μεγαλος σε ηλικια και μου λεει γιε μου σημερα αν ειμαστε μονοι μας ενα καμεις το καλυτερο κυνηγι φασσας που εκαμες λαλει μου λεω του και εγω μακαρι να παιξω 2 και εν θελω τιποτε αλλο λεω του και αναχωρουμε μαζι για τα ποστα μου εδειξε απο που ερχονται τα πουλια και αναμεναμε!ο καιιρος ηταν συννεφιασμενος λιγες βροχες αερας παλιοτζερος δηλαδη..ειπεν να ξημερωσει ρε παιδια και δεν ξαναειδα ετσι πραμα..τελος της ημερας στις 4 το απογευμα εβαστουν εγω 34 και 5 χαμενες και ο γερος διπλα μου 19..η χαρα μου ηταν απεριγραπτη και το γερουι που με εβλεπε να ειμαι τοσο χαρουμενος για την επιτυχια της εξορμησης ενιωθε διπλη χαρα και τοτε απο μεσα μου λεω αυτος ο ανθρωπος αν ερχοταν μονος του δεν θα μπορουσε να μοιραστει την χαρα του με κανεναν αλλα και εγω το ιδιο..και σαν φευγαμε μου λεει ''γιε μου η φασσα εν η μεγαλυτερη αρρωστια που υπαρχει ξερεις τη σημαινει να ξεγελασεις την βασιλισσα''?σας ειπα την ιστορια μου επειδη οποτε διαβαζω εδω για την αρρωστια σας για αυτο το πουλι ερχετε παντα στο νου μου τουτη η φραση!μπραβο παιδια!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!! ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΕΣ!! ΕΓΩ ΚΥΝΗΓΩ ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝ ΕΚΑΜΑ ΑΚΟΜΑ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΝ ΣΗΜΕΝΟΥΝ ΤΠΤ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .... ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΒΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ .... ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ!! 8-)
ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ!!!!
ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΠΕΡΑΣΑ ΠΟΥ ΟΥΛΛΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ!!! ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ!
ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΕΝ ΕΧΕΙ!! 365 ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ :o :o :o
ΑΤΕ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΚΕΤΑΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΠΕΛΛΑΝΑ ΠΑΛΕ :evil: :evil: :evil:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
browning9
Full Member

Δημοσίευση από browning9 »

φιλε ισως να ηταν η πιο τυχερη μου μερα..μετα απο αυτο η πιο καλη μου καρπωση ηταν 12 πουλια..σιγουρα θα μου μεινει αξεχαστο!θυμαμε χαρακτηριστικα δεν ηρτε ουτε 1 πανω που 40 μετρα υψος!τοσο ηρεμες ηταν!και ολες τις πηρα με το φυσιγγιο olympia quik 30gr 7no..απιστευτο φυσιγγιο..αν και τα τελευταια 2 χρονια δεν μου πολυαρεσει ισως κατι αλλαξε!
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Τα πουλιά άρχισαν να εμφανίζονται και πάλι σε τεράστιους αριθμούς΄μέσα στις πόλεις, μες τα χωράφια, μες τα σπίθκια...εν παντού :D άτε μάνα μου δώστε του σ3χ ν'άψει :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!! ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΕΣ!! ΕΓΩ ΚΥΝΗΓΩ ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝ ΕΚΑΜΑ ΑΚΟΜΑ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΝ ΣΗΜΕΝΟΥΝ ΤΠΤ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .... ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΒΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ .... ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ!! 8-)
ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ!!!!
ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΠΕΡΑΣΑ ΠΟΥ ΟΥΛΛΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ!!! ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ!
ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΕΝ ΕΧΕΙ!! 365 ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ :o :o :o
ΑΤΕ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΚΕΤΑΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΠΕΛΛΑΝΑ ΠΑΛΕ :evil: :evil: :evil:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D[/quote]
Ήρεμααα, απόλαυσε τες τζιαί λλίον ζωντανές, να γεννήσουν, να πολλύνουν, να δυναμώσουν τζιαί να αναμετρηθούμε τον Αύγουστο!
Πάντως είσαο κορυφή φιλούι μου! ;)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Panmoy έγραψε:Τα πουλιά άρχισαν να εμφανίζονται και πάλι σε τεράστιους αριθμούς΄μέσα στις πόλεις, μες τα χωράφια, μες τα σπίθκια...εν παντού :D άτε μάνα μου δώστε του σ3χ ν'άψει :lol: :lol: :lol:
Φίλε κάθε μέρα ξυπνώ με το κελαήδημα τους και κρατούν μου συντροφιά έξω από το παράθυρο στη δουλειά. Εν σαν τη φωτογραφία της οικογένειας μου πας το γραφείο :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”