Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΜΟΝΟ!!!

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.....ΠΑΡΕ ΜΙΑΝ ΙΔΕΑ,ΠΩΣ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ :P

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ....ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΣΕ, ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ :lol:
Σόλωνα μου οι Halls τι λαλούν από θέμα κατανομής; Τι πυρίτιδα έχουν μέσα; Έκαμες κανένα τεστ σε πίνακα; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
Pathfinder έγραψε:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ....ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΣΕ, ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ :lol:
Αυτα ειναι φιλε μου :) εγω επειδη εβαρεθηκα την μουρμουρα γενικως οσο αφορα το κυνηγι αποφασισα να κλεισω ενα δωματιο στο υπογειο και να το καμω το κρυσφηγετο μου.ετσι οπως βλεπω τα πραματα βλεπω με να μετακομιζω και εγω πουκατω αν συνεχισω ετσι :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΦΙΛΕ!!! ΕΓΩ ΕΚΑΜΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΧΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!
ΕΙΝΑΙ 3Χ4 ΦΟΥΛ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΟ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ + ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ !!
ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΕΡΜΑΡΙ , ΟΠΛΟΒΑΣΤΟ, ΠΑΓΚΟ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, DVD, ΑΕΡΙΣΤΗΡΑ, ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ, ΣΟΜΠΑ................ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ!!
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΥΝΗΓΙ!!!!
+ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 150 DVDS ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΚΕΡΕΣ :( ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ...ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΔΩΡΟ 1 ΚΟΥΤΙ ΣΠΙΤΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ :D
Ωραίος φίλε! Μακάρι να είχαμε και εμείς κανένα τέτοιο χώρο αλλά εν πολλά τα ενδιαφέροντα μας τζιαί εν ολόκληρο σπίτι που θέλουμεν ... :lol:

Προχτές λεβέντες μετά που τιμήσαμε τα όπλα την τελευταία εξόρμηση (παπαγαλάκια φυσικά...), πήγαμε σπίτι και έλεγα στο σύντροφο για ένα πρόβλημα που έχει το υποκόντακο του οπλου μου και πως χρειάζομαι οπλουργό. Αμέσως αυτός άνοιξε το κυνηγετικο-ηλεκτρολογικο-υδραυλικο-ψαρευτικό-κτλ δωμάτιο έβγαλε τα χρειαζόμενα του και σε 10 λεπτάκια έφτιαξε το πρόβλημα με πολύ μεράκι!
Τρέμετε φασσάκια του αυγούστου διότι θα κρατώ το όπλο μου με πολύ αυτοπεποίθηση φέτος διότι είναι ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ! :D

Άτε τζιαί τωρά πάω για ψάρεμα κοπέλια! 8-)
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Άτε τζιαί τωρά πάω για ψάρεμα κοπέλια! 8-)[/quote]

+1000000000
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Pathfinder έγραψε:
Panmoy έγραψε:Τριημερο στην Παφο με την οικογενεια και ευκαιριας δοθεισης τους εβγαλα ολους στη φυση για φρεσκο αερα....τελικα βρεθηκαμε να καθαριζουμε την ευρυτερη περιοχη του ποστου μου απο ακαθαρσιες κτλ. ;) Φωτος μετα το περας του τριημερου αφου παλευω με τα mobile data του κινητου μου...
κανονισε με τον Στεφο να παμε για κανενα καφε να τα πουμε που κοντα...
Εστειλα προσκληση για καφε στο Aphrodite Hills αλλα εχει υποχρεωση ο ξαδερφος.....
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Panmoy έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
Panmoy έγραψε:Τριημερο στην Παφο με την οικογενεια και ευκαιριας δοθεισης τους εβγαλα ολους στη φυση για φρεσκο αερα....τελικα βρεθηκαμε να καθαριζουμε την ευρυτερη περιοχη του ποστου μου απο ακαθαρσιες κτλ. ;) Φωτος μετα το περας του τριημερου αφου παλευω με τα mobile data του κινητου μου...
κανονισε με τον Στεφο να παμε για κανενα καφε να τα πουμε που κοντα...
Εστειλα προσκληση για καφε στο Aphrodite Hills αλλα εχει υποχρεωση ο ξαδερφος.....
Επιασε με ρε ο ξαδερφος και ειπε μου το αλλα δεν μπορουσα ουτε εγω.εχω τραπεζι.περκει τα καταφερουμε καμια ωρα αυριο απογευμα η κατι

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

:( :( :( ΛΗΠΕΙ ΜΟΥ ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΤΗΣ ΑΤΙΜΗΣ!!! 365 ΜΕΡΕΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!! ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΝ ΝΑ ΠΕΛΛΑΝΩ ΤΕΛΙΑ ΓΜΤ :( :( :(
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

spyrosspyrou851 έγραψε:

Σόλωνα μου οι Halls τι λαλούν από θέμα κατανομής; Τι πυρίτιδα έχουν μέσα; Έκαμες κανένα τεστ σε πίνακα; :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε::( :( :( ΛΗΠΕΙ ΜΟΥ ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΤΗΣ ΑΤΙΜΗΣ!!! 365 ΜΕΡΕΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!! ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΝ ΝΑ ΠΕΛΛΑΝΩ ΤΕΛΙΑ ΓΜΤ :( :( :(

ΓΕΜΙΣΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝ ΚΛΑΙΕΙΣ....ΟΠΟΥ Ν'ΑΣΕ ΗΡΘΕΝ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε::( :( :( ΛΗΠΕΙ ΜΟΥ ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΤΗΣ ΑΤΙΜΗΣ!!! 365 ΜΕΡΕΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!! ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΝ ΝΑ ΠΕΛΛΑΝΩ ΤΕΛΙΑ ΓΜΤ :( :( :(

ΓΕΜΙΣΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝ ΚΛΑΙΕΙΣ....ΟΠΟΥ Ν'ΑΣΕ ΗΡΘΕΝ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ :D
Άτε "φασσοκυνηγέ" μου τζιαί αν γεμώσεις παραπάνω σύρνουμεν τα εμείς :lol:
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

MARIOSE έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:

Άτε "φασσοκυνηγέ" μου τζιαί αν γεμώσεις παραπάνω σύρνουμεν τα εμείς :lol:
εκαμα μια πολλα καλη αγορα προχτες.... επαγγελματικο αστερακι για τη μηχανη μου και αρχιζω γεμισμα συντομα
:D :D :D :D :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”