ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- Phinix
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
Μια χαρά. Πολύς κόσμος κάπου πάθαμε χαλαστρα αλλά μια χαρά επεράσαμε. Ευτυχώς κινήθηκαν αρκετά αρκοπεζουνα.
Φοβερή η saga field και Rottweil tiger. Καλή η victory la perdix.
Φοβερή η saga field και Rottweil tiger. Καλή η victory la perdix.
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- ANTROS BREDA
2 φασουες εγω 1 το πρωι 1 το απογευμα! πολλυ ζεστη!!!! το αποκορυφομα ηταν το απογευμα πετε ποση ειδετε ξανα ετσι πραμα για μενα ηταν πρωτη φορα! το λοιπον παιζω την φασσα και πας να την ευρω οπωσ την εγιρευκα βλεπω ακρια του πευκου 1 λαουι ισια με την παλαμη μου παω κοντα εκραταντο εννα θερκο και το μισο ηταν μεσ το στομα του!!! επροσπαθισα να γιρησω βιτεο αλλα ετρεμα λιο τα χερια μου
πρωτη φορα ειδα ετσι θερκο 2 μετρα!

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Anthimos
- Moderator
Artemis G. έγραψε:Δηλαδη ρε κοπελια εγω που επροτιμησα τες διακοπες παρα την φασσα να μεν μαραζωνω ?
Ανθιμε αν εν για τες classica 32 gr nobel που μιλας οντως για ψηλες θερμοκρασιες εν πολλες καλες..
Επροτεινε μου τες ενας φιλος σου πριν 2 χρονια... και οντως ειμαι πολλα χαππι....
Ναι φιλε εν για τις CLASSICA 32 Nobel . Ειπα φετος να δοκιμασω να μειωσω γραμμαρια , να πεσω κατω που 34γρ που παιζω συνηθως το καλοκαιρι. Επειδη η παρεα μου παιζει τις συγκεκριμενες ειχα εμπιστοσυνη. Φετος 2 φυσιγγια ειχα μαζι μου και τα δυο 32γρ και αν και οι αυλοι του όπλου μου ειναι 18,8 οτι επαιξα και κουτσιησα ηταν σεκκο...
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Laurona
Rocket 29 και victory 31.
Απιθανες
Απιθανες
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
- Full Member
Μια φάσσα ο πατέρας μου και μια νεαρή εγώ(κονκορντ 31 νο.5 στα 40 μέτρα περίπου) η οποία δέχτηκε 3 σκάγια στο κέντρο του στήθους και από 1 στην κάθε φτερούγα και έπεσε μέσα τη σχινιά ζωντανή. Δεν θέλω να φαντάζομαι καν πόσο αντέχουν οι φάσσες του χειμώνα σε βολές μακρινές κυρίως!!! 

- andreasana210326
καλημερα,
TΑ πουλια αρκετα μειωμενα απο αλλες χρονιες. ΕΓΚΥΡΕΣ πληροφοριες μας ειπαν οτι εδω και 2 εβδομαδες αποδεκατιζαν τις φασσες με τη χρηση αεροβολου. ειδικα εκει που εκαναν ταισματα.
οσον αφορα τη καρπωση 1 φασσα εγω και 1 τρυγωνι με victory nikel 36g και rotweil tiger αντιστοιχα...επωμιζοντας σε 3 πουλια και πηρα τα 2.
ο πατερας μου πηρε 3 φασσες και 1 τρυγωνι. Aπογοητευμενος me την victory lila 31g 6n to πρωι τραυματισε 2 φασσες. Αλλαξε σε europa kokkini και σε Α1 36 LAMBRO 36G ΜΕ ΑΚΑΡΙΑΙΕΣ ΒΟΛΕΣ.
TΑ πουλια αρκετα μειωμενα απο αλλες χρονιες. ΕΓΚΥΡΕΣ πληροφοριες μας ειπαν οτι εδω και 2 εβδομαδες αποδεκατιζαν τις φασσες με τη χρηση αεροβολου. ειδικα εκει που εκαναν ταισματα.
οσον αφορα τη καρπωση 1 φασσα εγω και 1 τρυγωνι με victory nikel 36g και rotweil tiger αντιστοιχα...επωμιζοντας σε 3 πουλια και πηρα τα 2.
ο πατερας μου πηρε 3 φασσες και 1 τρυγωνι. Aπογοητευμενος me την victory lila 31g 6n to πρωι τραυματισε 2 φασσες. Αλλαξε σε europa kokkini και σε Α1 36 LAMBRO 36G ΜΕ ΑΚΑΡΙΑΙΕΣ ΒΟΛΕΣ.
- Pathfinder
Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
70 μετρα φιλε???Οι ασπρες αλλοπως εν τουτες που συρνουν στο Ιρακberetta DT10 έγραψε:κοπελια σαν την victory 35gr asprin δεν εχειιιιι και στο ενδημικο αλλα και στην φασσα τωρα το καλοκαιρι ειναι φωτια εχω παρει 1 φασσα με το νεο μου οπλο Beretta DT10 σε αποσταση 65-70 μετρον και την εκανε σκονη αν επερνα 2 θα ηταν καλλητερα αλλα παλλε 1 δεν εχουμε προβλημα![]()
![]()

beretta DT10 έγραψε:κοπελια σαν την victory 35gr asprin δεν εχειιιιι και στο ενδημικο αλλα και στην φασσα τωρα το καλοκαιρι ειναι φωτια εχω παρει 1 φασσα με το νεο μου οπλο Beretta DT10 σε αποσταση 65-70 μετρον και την εκανε σκονη αν επερνα 2 θα ηταν καλλητερα αλλα παλλε 1 δεν εχουμε προβλημα![]()
![]()
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Rai
- Full Member
Ένα ζευγάρι φάσσες από μένα σε ολοήμερο κυνήγι δύο ημιχρόνων .Πολύ άσχημη εξόρμηση από πλευράς θηράματος αφού δεν κινήθηκαν καθόλου μα καθόλου πουλιά.
Ίσως να είναι οι πολύ ψηλές θερμοκρασίες που έστειλαν τα πουλιά σε πιο δροσερά μέρη . Άν όχι τότε πρέπει να είναι μια πολύ άσχημη χρονιά και αρκετά διαφορετική από την περσινή.
Rai
Ίσως να είναι οι πολύ ψηλές θερμοκρασίες που έστειλαν τα πουλιά σε πιο δροσερά μέρη . Άν όχι τότε πρέπει να είναι μια πολύ άσχημη χρονιά και αρκετά διαφορετική από την περσινή.
Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
-
- Full Member
Ξέχασα να πω ότι ήμουν στην ευρύτερη περιοχή σταυροβουνίου όπου τα πουλιά ήταν λίγα και γενικά ψηλοπετούσαν. Έριξα μόνο 1 φυσίγγιο και πήρα 1 φάσσα.